Baracskai Börtön (beszélgetés)
Szia! A következő helyen minden kérdésedre megtalálod a választ!
www.kdobvi.hu
Valaki válaszoljon mert addig tehetelen vagyok nem szeretném ha vissza küldenék a csomagot ahhoz túl drága a feladás köszi
Nekünk még talán 5 hónap van vissza.Tényleg nehezen meg lassan mennek a napok.
Mekkerra dobozba lehet csomagot? Feladni a méretére vagyok kiváncsi.Az én férjem 8 hónapott kapott remélem feltételesen szabadul 6 hónap után akkor még 5 hónap van vissza.Én csak májusba mehetek látogatni.Tényleg 1 órával hamarabb ott kell lenni a látogatási idő elött?Kérem valaki válaszoljon mert jövő héten szeretnék csomagot feladni.Köszönöm szépen!
az én férjem is 2 hónapot a b2 volt az a legrosszabb ahogy tudom de megnyugtató hogy boarak nincsenek poloska meg iylenek
Nekem nagyon sokat segített ez a fórum! tényleg egymástól lehet a leg több infot beszerezni! Ha már ott van,onnantól kezdve a napok lefelé mennek!ezt tartotta bennem is lelket,hogy elöre haladunk..az eleje nehéz.bele kell rázodni..Ki alakult egy más élet nélküle,aminek tudtam eljön az ideje h vége lesz!Mindenkinek kitartás!!!
Szia!
Az én párom azt ,mondta, hogy náluk nincs, ő a B2-őn van, s mint nem régen kiderült van egy szokás a bent levő férfiak között: megszabadulnak mindenhonnan minden felesleges szörzettől, hogy esélyt se adjanak az esetleges élősködőknek!!
nekünk 12 hónap:) mitt tudtok a bogarakrol vannak baracskán?
Igen! Innen erőt lehet meríteni, sorstársak vagyunk.
az a lényeg, hogy az idő nem áll meg, szépen leketyeg az a rohadt büntetés...
Most látszik, hogy elég sokan be-be nézegetünk ide :)
Nekünk már csak 3 hónap :-)
Sziasztok! Nekünk már nem egészen 1 év van hátra. Úgy szoktam magam vigasztalni, hogy jövőre ezek a napok, ünnepek, amik most vannak, már közösek lesznek.
Tényleg nagyon hihetetlen, de amióta belerázódtunk a dolgokba, gyorsan mennek a hetek, a hónapok.
Hú, de jó nektek!!
Nekünk még kb. 34 hónap, 1021 nap a feltételes szabadlábig.
mi még az elején járunk, van még 15 hónap :((((
Cím:2471 Baracska-Annamajor
Telefon:06-22/454-023
de itt sok mindent meg tudsz nézni [link]
Nekünk még több mint 4,5 hónap!:-( Kinek mennyi van még hátra? Jaj, de nehezen mennek a napok!
Sziasztok! Tudja valaki a börtön telefon számát?
Sziasztok!Kitartás mindenkinek a látogatásoknál!nekem már nem kell mennem,ő jön haza.:)van még 2 hónapunk,és vége!!nehéz volt az elmúlt időszak..!!!mindenkinek kitartást kívánok,és köszönöm az elején lévő kérdéseimre a válaszokat!sokat segítettek!!
reggel 7 nekünk 12:00 nem irigyelek van aki 12:00 re megy még
Reggel 7-re kell ott lenni.Egy órával elötte már :-(
szia mi akkor meggyünk hány órára mész?
Sziasztok 16-án ki megy beszélőre?Állítólag már elötte 1órával ott kell lenni.
Szia!
Őszintén az elsőre már nem nagyon emlékszem. Mármint, hogy mennyi ideig tartott, amire megkaptuk a választ. De úgy tudom mostanság a fele ítéletnek le kell telni ahhoz, hogy egyáltalán beszélni lehessen az eltáról. Az ügyintézés 2-3 hét, ha minden megvan. (KT, befogadó, pénz, dicséretek stb.).
Sziasztok!
Elnézést nem voltam itthon hétvégén.
Az eltáv lehet 24 illetve 48 óra és van még az 5+1 nap. A befogadó nyilatkozat tartalmazza, hogy az utazásról, lakhatásról, ellátásról gondoskodik a befogadó, ezért eddig nem kellett olyan sok pénzt elkülöníteni. Kellett rá a befogadó és egy tanú aláírása is. Az összeg az eltáv hosszának megfelelően növekedett. (Persze mindezt megelőzi egy környezet tanulmány is)
Az eltávozónak meg kell adni, hogy hol tartózkodik az eltáv ideje alatt. Aki hamísított, nem ott tartózkodott, amit megadott, nem is várták oda haza. Kiment a rendőrség ellenőrizni, nem találták az illetőt, illetve kiderült, hogy nem is várták. Ahogy visszament elvették az EVSZ-t, ment B2-re a szabadulásig.
Azt nem látom át, hogy a megemelt összeg mit is változtat meg pontosan, hiszen a tartózkodási helyet gondolom így is meg kell adni. De biztos van rá valami magyarázat…
Az elkülönített pénzt távozáskor kapja meg a hozzátartozó, de az összeget nem árt már két héttel az eltáv előtt elkülöníteni.
Sziasztok!a haza látogatás nagyon nem egyszerű dolog!!kell környezet tanulmány,és befogadó nyilatkozat is!!ha ezek meg vannak,akkor sem biztos hogy megadják az eltávot!
hó végén beadja párom a hazalátogatási kérelmet vagy mi az remélem megkapjuk. közületek kik kapták meg és menniy idő után adtátok be vagy kaptátok meg?
hogy hamisították a befogadó nyilatkozatot ? mivel kézzel lett írva így nem értem... :(
További ajánlott fórumok: