Babázzunk és barátkozzunk, beszélgessünk... (beszélgetés)
Szia
Igaz mostanában elégé kihalt a csevejde de szerintem fel lehet még támasztani!! Üdv itt.
No hello mindenkinek
Kezdünk szépen berendezkedni a lakásban. Olyan jó tágas és a gyerekek nagyon élvezik!! Ki hogy van???
Szia
Albérletbe kell hogy menjünk.
Már alig maradtunk a régi csapatból és ritkán írunk, többen visszamentek dolgozni.
Ti hogy vagytok?
Sziasztok újra itt!! Kinni gratula kis kincsedhez!
Remélem mind jól vagytok :) . Danama jobbulást!! Azt hiszem nem vagyok elég bátor és elszánt ahhoz hogy bele kezdjek pótolni a ki maradásomat! Puszi nektek.
Köszi jó!
Eddig könnyen vettem az akadályokat, nagyon jó baba Arina és Botival is könnyű. Nem féltékeny és nem hisztis és eljátszik egyedül ha nem tudok vele foglalkozni, úgyhogy egy szavam se lehet.
És ti?
nálunk is ugyanaez van csak éjszakára adunk rá, de szerintem már nem kellene, de jobb félni mint megijedni .-)
hogy vagytok? puszi
Csajok!
Ha jár erre még valaki, nálatok éjszakára már szobatiszták a gyerekek vagy még pelenkáztok?
Boti nappal már hónapok óta szobatiszta, a délutáni alváshoz sem kell pelus, de éjszakára még adok rá és annak ellenére, hogy lefekvés előtt elmegy pisilni reggelre mindig pisis. Szerintem tuti bepisilne ha nem adnék rá, így inkább adok, hogy ne kellejen naponta ágyat húzni.
Akinél már nem kell éjszaka pelus az hogy szokott le? Felébred a gyerek ha pisilni kell, vagy eleve száraz maradt azért mertétek levenni?
Szia, pont vagyok egy kicsit.
Szabit várom, már itthon kellene lennie.