Babát szeretnénk 2010-re (beszélgetés)
Szia.
Ti is reggota probalkoztok mar?
Szoritok ,hogy nektek is oszejojjon hamar.
Na itt vagyok!Gyorsan bezsebelem a gratulációkat,köszönöm,köszönöm.Szorítok mindenkinek.
Én olyan BOLDOG vagyok!!!!!!!!
Szivbol gratulalok nektek.
Jujj de jo lesz 2010 es bebi
Denny!
grt ++++++++++++++++++++++++++ :Đ
na akkor triplán gratulálok!:)
mi is reméljük, hogy már nem kell sokat várnunk!
Hát szerencsésnek mondhatom magam,mert az előző 2 terhességem is gyorsan összejött.Ő már a 3. lesz,van már 2 lányom.
Hátha most végre összejön nektek is.
akkor tényleg szerencsés vagy!:)első baba lesz?
mi sajnos már 11 hónapja várjuk a csodát.((
Nekem szerencsém volt 2.próbálkozásra összejött,sajnos vannak itt sokan akik már régóta szeretnének babát.NEKIK NAGY DRUKK,HOGY VÉGRE SIKERÜLJÖN.
Sajnos olyan igazságtalan a sors van akire csak ránéznek és teherbeesik aztán meg sorra veteti el.Más meg egész életében erről álmodik és csak nagyon nehezen v.sosem jön össze.
Na akkor te vagy az elso akinek most nagyon szoritunk es remeljuk ,hogy minden ok.
Aztan hatha a kis golya mas fele is benez ha mar nalatok volt;)
Hm.....jutt eszemben itt nalunk nincsenek is golyak,na akkor kuldjetek majd erre jo.
Hat igen igazad van itt par "2010"bebi mar lett amiota a forum elindult.
Jott nevetem ezzen az AAARON haza.
oh... előző "ciklusom" 124 napos volt :D most így tök jó vagyok. bár azért nem ártana legalább egy spontán vérzés... elég lenne csak a peteérés, a vérzés utána már nem is kellene :Đ
hajrá tavaszi babák! :lol:
Nem Londonban elunk hanem Riyadhban,az elet jo csak melleg ,ezzen most egyet nevetem kar hogy nincs itt hangulat jel ,hogy be lehesen szurni.
Na szoval tudjatok az ugy van ,hogy a 2010 es babak johetnek nyugodtan mert mi anyukak varjuk nagyon es nem politizalunk,es nem rendulunk visza a vilag vallsagtol sem most megint nevetnem kell ezzen a motton "2010es babak"
ciklusban??? ciklusnak nevezett valami 60. napján (4 napja) kezdtem a norcolutot... értem tuti nem kell drukkolni :)
de nem is gáz. tavaszi babát szeretnék, azt meg ráér nyáron összehozni :)
Áron... nekem egy igazi rosszcsont gyerek jut róla az eszembe. pont ilyen megfontolásból teccene a Vince és a Simon is, de ezeket a zember leszavazta :)