Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Babát szeretnénk 2010-re (beszélgetés)
Az idei Karácsonyt mi is hármasban szertnénk zárni! :)
igen
peteérés meg tüszőrepedés a végén
na az nagyon jó legalább
hormont nem néztem, csak úgy
ha nekem minden jól megy,akkor karácsonykor már lehet ikreim lesznek:-))
uh ezer éve voltam, de akkor a puffadásom miatt...említette most a nőgyogyi, h csináljunk olyat is, amikor azt nézik, h van e tüszőrepedésem?, jól mondom...vérvizsgálaton voltam, peteérésem van HURRÁ HURRÁ :)
uh-on mikor voltál?
a doki néni azt mondj, hogy a magas inzulintól megvastagodott a petefészek fala így a peteérés megreked valahol
ezért vannak a ciszták
engem beutalt a házi doki, de nem csinálták meg
nőgyógyi sem csinálta
és endokrinológushoz mentem el ő beutalt
jah azt nekem is javaolt a Judit, h nézessem meg...oda szintén beutalóval kell menni, ugye? Azt a körzeti is megírhatja szerinted? Ugyanis a nőgyogyim csak zséért, ugye.. :(
nálam meg inzulinrezisztencia van bakket
mi lesz a sok üdítővel itthon
:(((( nagyon nem irigyellek, de az sem kizárt, h mi nem jutunk el odáig... :))) DRUKKOLOK NAGYON!!! :)
mi 2.5 és fél év,lassan 3.
várom a 2.lombikot.
hát nagyon prinyók voltak, így azt nem láttam, de lehet, vagy épp a nemzetközi jelet mutatták, h ezt nektek, azért sem! :))))
Mi hnap lépünk a 8. hónapba már, én úgy tűnik rendben vok, de Apajelöltnek a kiskatonáit még fel kellene turbózni :))
Ti?
egyébként megnéztem én is őket, és tényleg olyan mint a filmeken, ott ficánkolnak, aranyosak voltak nagyon...ilyet még úgyse láttam :)))
Tehát ma is tanultunk vmit, avagy láttunk... :)
óhhhhhhhhhh
basszus nem cserélnék veled
szegénykém
szia, köcce a Gólyácskát :)) Látom egyidősek vunk :)
bizony bizony
ha a nemzőképességük kerül mikroszkóp alá akkor nagyon betojnak
jaja....ilyenkor derül ám ki, h mi nők sokkal erősebbek vunk :):)
hát igen, én is ettől tartok, ő ugyanis még nem tudja, h a meddőségit ajánlotta ma a nőgyogyim, mert most még alszik, hisz éjszakás volt...szóval nagyon nehéz lesz, mert depire hajlamos... :(((
sajnálom:8de a végcél a lényeg.Csak tudom hogy a férfiúi önérzet ilyenkor a béka feneke alá kerül.
További ajánlott fórumok: