Babát szeretnénk 2010-re (beszélgetés)
eddig 2x voltam csak egyszer vagy 2 éve amikor kiderült, hogy mi van és aztán meg fél év múlva mikor befejeztem a lansacidot
ennyi
te?
egyébként nekem fél évig kellett szednem ezt de semmi változás
bár ha nem eszek vagy iszok olyat akkor nincs okádáűs meg gyomorszáj fájdalom
neked is ilyen tüneteid vannak?
angi!
milyen gyakran jársz vele kontrollra?
Sziasztok!
Én elolvastam és borzalmas!De biztos történhetett vele valami ami miatt nem lehet megtartania de akkor sem szabad saját maga kezébe venni a dolgokat!
Bele gondolni is borzasztó!Szegény baba!Más mennyire örülne ha örökbe fogadhatná!Áhh nem is idegesítem magam......
halihó!
elolvastad?
a terhesség jelei fórumban egy csaj abban kért segítséget elvetélt lányoktól, hogy hogy lehetne elvetélni, vagy milyen gyógyszert szedjen, hogy elmenjen a baba, érdemes elolvasni, szőrnyűűűűűűű...
helló csajok
mi ez nagy felháborodás?
az jóóó... :(
én megyek most enni, aztán még 1után leszek:)
Jó étvágyat!
majd még jön vissza :o
még van mit javítani a gépeken... elárasztotta a kórházat vmi vírus, és már dolgozni sem lehetett miatta (pl nem tudtunk nyomtatni)
Ahha, persze, értem.
Szorítok, hogy minden rendben legyen, és minél hamarabb sikerüljön a babóca :)
drukkolok :)
én ennyire nem is szoktam figyelni... de mondjuk pé nélkül nincs is mire :)
viszont ha holnapután legalább 18mm-es tüszőt látunk, akkor tuti megkérem a dokit egy kis béta-hcg támogatásra :p
Hát reméljük, mert nekem ha ilyen helyzetbe kerülnék, biztos az lenne az első, hogy doki, és abortusz... de semmiképp gyógyszer, meg emelés...stb... nah mindegy :)
Ez a fórum viszon arról szól, hogy babát szeretnénk 2010-re :D
Én vasárnapra nem várom.... remélem fennt marad és ilyen zártan a méhszájam :) múltkor kb.4nappal mensi előtt már lennt volt, mint egy kis orr, úgyhogy holnap vizsgálat :D
persze... nem játék... de a gondjaimat én is először orvos nélkül próbálom megoldani (oké, ha nem ilyen volumenű gondokról van szó).
na, szóval én megértem... talán csak a fórumot hibázta el... segítségre van szüksége, arra, hogy valaki megmondja neki, hogy mit tegyen. aminek persze az lesz a vége, hogy orvoshoz kell menni... és mivel állítja, hogy nem buta, el is fog menni :)
Hááát, megpróbáltam finom lenni és nőies:))
Most már tényleg megyek . Sziasztok:))
Most mennem kell:)
További szép napot!:))
Szió:))
Hűűű csajok, egy kicsit eltűnök, ti meg termeltek ám :)
Szóval Youlcsi: szurkolok :)
A másik téma: nem az a baj, hgy el akarja vetetni, hanem ahhoz kér tanácsot, hogy hogy vetélhetne el, na ez a durva, mert mindent megért az ember, de ez túl megy egy bizonyos határon!
Igen, én is így számolom, de van olyan doki(személyesen ismerem) aki az első pozi tesztnél azt mondja hogy 2 hetes vagy. nekem is furi volt, mikor mondták.
Ha az elejétől számoljuk, meg az sem biztos hogy volt pé.
de ahogy kiolvasom... még tesztet sem csinált :o
talán azzal kellene kezdeni.