Babafürdető háló (beszélgetés)
A legteljesebb mértékben. Nekem ugye első baba volt,vékony,csontos tipus vagyok,a karomra fektetett gyerek a vízben,minden volt,csak nem biztonságos...ő is ordított végig,én is kétségbe voltam esve,rémálom volt a fürdés.
Erre ráfektettem,kényelmesen lebegett,egy mukkot nem szólt,csak bazsajgott,én alaposan tudtam fürdetni,mert mindkét kezem szabad volt,kivenni is könnyebb volt,hiszen nem voltam alkarig szappanos.
Egyébként én a mai napig nem értem,hogy tudnám megtartani az alkaromon a gömbölyű,izgatottan rúgkapáló,sikamlós kis testet,plusz fél kézzel szivacsért/szappanért nyúlkálni...dehát lehet nem vagyok született anya,nem tudom...
Szóval hajrá,akkor szerette meg a kicsim a vizet,azóta sincs gond,pedig nagykádban fürdik már lassan 1 éve..most 2 éves 2 hónapos.
Mi használtunk,a legnagyobb találmány a világon. Tökéletesen biztonságos,mindenkinek megkönnyíti a fürdést,bátran ajánlom!!!
Ha még van kérdésed,tedd fel nyugodtan,figyelek.
Nem.
A kisbabának az a legbiztonságosabb, ha vmelyik szülő karján fekszik, szvsz.
miért jó?
További ajánlott fórumok:
- Sikeres MLM hálózatépítők topicja
- Milyen színű a hálószobád?
- A halogatás lélektana
- Mi a véleményetek a hálózatépítés(MLM) erejéről?
- 6 éve halott...ápolták, gondozták? - és senki sem vette észre a környezetében, a szomszédokban, a hatóságnál, a háziorvosnál stb.
- Melyik weboldalon, vagy programmal lehet ahol pl. babafürdetős képből visszatükröződőt csinálni?