Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Mi a véleményetek a hálózatépítés(MLM) erejéről? fórum

Mi a véleményetek a hálózatépítés(MLM) erejéről? (beszélgetős fórum)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
2015. nov. 8. 20:17

Sziasztok


Igaz elég régen nem írt ide senki de hozzászólnék :)


Én már nagyon régóta dolgozom MLM rendszerekben és tudom hogy lehet velük pénzt keresni csak ennek megvannak a maga szabályai is.

--Ismerd meg a céget

--Ismerd meg a terméket

--keresd meg a hozzá való célközönséget

Aztán

-- Az ilyen ingyen elkezdhető és sokat igérő rendszereket felejtsétek is el :)

-- Ha egy MLM rendszerben a tagoknak nem kell fizetni akkor a cég miből fizet ?

Persze vannak olyanok hogy majd a reklámokból meg egyebekből jönnek a dollárcentek meg egyebek.

Amit csak akkor tudsz kikérni ha te is tolsz bele a saját Paypal számládról PL.

Én már 2011 óta küzdök ezekkel a rendszerekkel és rájöttem hogy nem a rendszerekkel van a hiba hanem az emberi értelemmel :)

Magára ne vegye senki de ez így van.

Egy gyárban PL dolgozik 300 ember és azok közösen elkezdenének csinálni egy hálózatot akkor egy idő után mindenki felmondhatna a gyárban és az becsukhatná a kapuit :)

De mindig van olyan ember aki pilótázik meg piramisozik.

Az MLM nem más mint értelem és matematika párosítása a józan ésszel.

Én most is egy jól működő hálózatban dolgozom és egy idő után az lesz a főállásom is.

Tudom mert én így akarom :)

2014. márc. 22. 22:06
Most hallottam itt az USA-ban,errol a halozatepitesrol.Csak $50 kell befizetni,es nem kell vasarolni
281. luigi8
2012. márc. 1. 10:41

Sziasztok!

Egyetértek az előttem szólóval. Lehet pénzt keresni MLM rendszerrel, nem is keveset. Igaz, egy jól működő hálózat kiépítéséhez idő kell, és nem kevés munka. Esetleg némi befeketett pénz is, de ez nem feltétele magának a hálózat építésnek (most ugyanis erről beszélünk).

Mégis hogyan lehet ez?

Fordítsd meg a gondolkodásmódot, ami elképesztő hatékonyságot eredményezhet!. Zseniálisan egyszerű módon építs először egy saját hálózatot, mely képes lesz bármely MLM rendszerben megállni a helyét – és ebből kifolyólag akár azonnal pénzt termelni!

Íme egy fantasztikus ötlet receptje befektetési rendszerekre:

Itt érdeklődhetsz: lunyi8@citromail.hu

280. bejan
2011. okt. 2. 20:09
Egy másik fórumon írtam egy meg erősítő véleményt miszerint igen is lehetséges MLM- rendszerrel pénzt keresni. Egyszerre három vállalkozásom van. Mind három jó néhány éve stabilan működik magyar országon. Kettőt katalógusból építek, egyet pedig hagyományos módszerekkel.Nem igényelt semelyik erőszokás nyomulást mert a termékek mint a három cégnél önmagukért beszélnek, egyszerűen ki használtam, hogy előttem már sokan meg ismertették a termékeket az emberekkel én meg csak le arattam a termést. Most mondhatja bárki, hogy önző módon cselekedtem de higgyétek el, nem csak én jártom jól, és nem csak én járok jól ma sem mivel nekem abban amit csinálok csak akkor lesz hasznom ha az üzlet társamnak sikeresen fel épül az üzlete. Mi tehát a munkám? A mentorállás ami annyit jelent, hogy meg tanítani, és hozzá segíteni a munkatársadat miként lehet sikeres. A siker elérésiben pedig mind végék mellette vagy mint ahogy egy anya vagy apa a fia mellett amíg el nem éri a felnőtt kort. Ez hát a sikere az üzletemnek.
279. herr_nyo (válaszként erre: 267. - 3f798ba22f)
2011. ápr. 7. 16:53
Szia zimi32, Olvastam pár kommented a fórumon, nagyon tetszik a hozzáállásod, én is így látom. Viszont én még kezdő mlm építő vagyok, és érdekelne pár tanács,ugyanis nem tudom, hogy érjem el, hogy hozzám forduljanak az emberek, és ne én zaklassam őket. Elég sokat csüngök a neten, hogy rábukkanjak a nekem megfelelő válaszra, de ennél közelebb még nem jutottam, mint amit a te fórumhozzászólásaidból jövő tapasztalataid jelentenének. Ha megtennéd, hogy megosztasz velem párat nagyon leköteleznél.
2011. febr. 22. 14:35

Üdvözlet minden fórum Tagnak :)

Nem véletlen keveredtem ide,érdekelnek a különböző vélemények :) Én magam is tagja vagyok mlm hálózatnak,ott a hálózatot nem építem ugyan, csak a termékeket használom, mert nekem beváltak :) ezt mindenkinek ki kell tapasztalni, kinek mi válik be...de az biztos, hogy nekem orvosi leletek bizonyították..és azóta is , nem beszélve arról, hogy még spóroltam is az ezt megelőzőkhöz képest. Nem az a baj az mlm rendszerekkel, hogy nem működnek...van amelyik cég évtizedek óta fennáll...annyi buta ember meg nem lehet...az a baj, hogy vannak akik valótlan dolgokat állítanak, de még nagyobb baj, hogy vannak akik el is hiszik..és így kerekednek az "mlm tévhitek"..pedig munka nélkül se az mlm-ben se máshol nem lehet keresni...ezt a családomban látom,( ebből élnek, és nem a csúcson vannak, több évtizede fennálló cégnél , 10 éve dolgoznak. nem az első pár hónap után "gazdagodtak" meg, de felépítették , az első években kemény munkával, aminek már bőven meg van a jutalma) és én azért nem építem, mert én azt nem tudom megtenni, amit Ők....egyéb okok miatt...és az mlm sem való mindenkinek, mint ahogy nem mindenki lesz miniszter sem..valahol meg a munkahelyek is piramisként épülnek fel, miért baj ez? Egy munkás elmegy nyugdíjba, jön a fiatal....az igazgató fent, a munkás lent.. szinte minden így épül fel..csak a becsületes mlm-ben a munkatársak segítik is egymást, nem mennek a főnökhöz kitúrni egy munkatársukat..például..nem való mindenkinek, rengeteget kell tanulni..és meg kell érteni és különbségeket észre venni rendszer és rendszer között...

277. Bodu (válaszként erre: 274. - Conann)
2011. jan. 5. 17:40

Elolvastam a wikipédiás részt.

Tudod,hogy kik írják ezeket?Mindenki,aki úgy gondolja,hogy meg szeretné osztani a tapasztalatát a többi emberrel.Akár te is írhatsz.Kár,hogy azonnal egy szarvashibával találkoztam benne:piramisjáték nem létezik.Összemostak két fogalmat:a piramisrendszert(tanultál róla az iskolában:pl táplálékpiramis,római katolikus egyház,de a Magyar Köztársaság is így épül fel),és az abszolut illegális pilótajátékot.

Sajnos abban igazad van,hogy rengeteg pilótajáték ütötte fel Magyarországon a fejét, MLM köntösbe bújtatva.

De a kettőt nem szabad összekeverni.Az MLM-ből diplomadolgozatokat írnak,és oktatják-többek között-a közgazdaság-tudománnyal foglalkozó egyetemeken.

Lehet szeretni és nem szeretni,de egy hozzá nem értőnek leírni kár.

Szép napot!

276. 3e0ba54fb8 (válaszként erre: 274. - Conann)
2011. jan. 4. 19:45

Szerintem hivatkozhatnál egy picit autentikusabb forrásra is, mint a wikipedia.

Másrészt tele a net olyan oldalakkal, ahol komoly gyűjtések vannak arról, hogy melyik hatóanyag micsoda tulajdonképpen. Nem kell hozzá semmilyen hálózat, elég ha elolvasod a terméket, amit megvásárolsz bárhol, majd megnézed, hogy mit tartalmaz és az hogyan hat a szervezetre.


Van igazság abban amit mondasz, az AMWAY-nek is vannak krémei, amelyek tele vannak parabénekkel, a Nona szintén. De vannak valóban tiszta és igényes termékek és nem feltétlenül méregdrágán. És vannak kretének az mlm üzletekben és vannak hosszútávon gondolkodó korrekt emberek. Az, hogy egy hálózat milyen attól függ, milyen emberekből épül fel. Persze rókafogta csuka, mert olyanokból, akiket a hálózat beenged soraiba.


Miközben olvastalak, azon gondolkodtam, miért érzel kényszert, hogy kioktasd azokat, akik valamiért mégis úgy érzik, megtalálták a számításaikat egy hálózatban?

Ami pedig a méregdrágaságot illeti, évekig éltem reklámok készítéséből, hosszan tudnék mesélni arról, mennyit ér valójában a termék és még mi van beleépítve az árába. Talán éppen ennek a topicnak az elején írtam erről.


A tudatos vásárló a termék minőségét és ár/érték arányát nézi, nem pedig azt, hol lehet kapni.

Szerintem vakon hinni a hálózat erejében éppakkora balekség, mint eleve fröcsögni a hálózatokra.

275. f64f0d9a69 (válaszként erre: 274. - Conann)
2011. jan. 4. 14:44

Szerintem nagyon rosszul látod a dolgokat és ezek szerint el sem tudod képzelni, hogy egy mlm rendszert lehet tisztességesen is csinálni.

Ez éppen olyan mint bármelyik másik munka, de ha nem dolgozol nincs pénz.

A baj azokkal van, akik zöldségeket beszélnek, ámítják a jónépet.

Én speciel elsősorban a családnak vásárolok és begyűjtöm az egyéb kedvezményeket. Nekem az a 30% kedvezmény nagyon jól jön, amivel olcsóbban vásárolhatok. Miért lennék a saját zsebem ellensége? Nem ez a munkám, bár nem lenne rossz. Csak míg van sok tisztességtelen mlm-es addig sokan mindről ezt gondolják.

Én nem a Wikipédiát olvasom inkább. Ja! Még sohasem mondtam olyat, hogy az mlm-é a jövő.Nem látom a jövőt...

274. conann
2011. jan. 4. 14:21

Nem én vagyok a megváltó csak dühít, hogy mennyire kizsákmányolják a hiszékenyebb embereket a dumával az előadásokon. Másik fórumban okoskodtok velem hogy 0 infóm van az egészről. Hát lehet még tőletek is jobban átlátom az egész mlm rendszer működését.

Azonkívül meg az ismeretségi köröm is mondhatni elég széles. Élőbben nem volt még találkozóm olyan taggal aki ebből meg tudott volna élni és nem a piramis csúcsán állnak vagy ahhoz közel. Mert csak azok keresnek igazán vele. Tök mindegy mihez akartok belépni valamilyen formán fizetni kell! Vagy méreg drága termék vagy tagdíj vagy (pénzes) előadásra kell járni vagy bár mi! A lényeg hogy valamilyen formán de pénzedbe kerül Amiből a csúcson lévő emberek élnek királyként!

De nézzük a másik oldalát a dolgoknak! Azt mondja minden ilyen cég hogy az ő terméke mennyire kurva egészséges, és ezzel csak jót teszel mindenkivel akivel megvásároltatod ha még nincs is belőle anyagi haszna. Átbaszás a nagy része amit ezekről a cuccokról állítanak. Ráadásul jórészt méregdrága. Pl.

Nem mondok terméknevet de az egyik a fogkrémekről azt állítja hogy patkánymérget tartalmaz szinte minden fogkrém a piacon, viszont az övék a tuti azt használjuk. Ezt komolyan ell tudjátok hinni? De szinte minden termékről azt mondják övék a legjobb. Kérdezem én ha ennyire jó mért nem csinálják nagyban és túrják ki a boltokból a többi forgalmazót a szarjaikkal. Megmentvén a népet a biztos mérgezéstől. Azért nem mert nem ez a cél és nem is igaz az amit állítanak! Egy cél van minden ilyen cégnél, az pedig a haszon MINDEN ÁRON!

De aki egy kicsit is jobban bele akar látni ebbe az egészbe az olvassa él a másik véleményt (tapasztalatot)is!

Figyelmesen!!!


[link]


nutrilit!

Fogadni mernék a neved egy terméket takar ami lehet mlm alapokon áll. ?

Persze hogy csak védeni tudod az egészet hisz a pénzed a tét!

Ellentétben velem egy forintom nincs benne egy ilyenbe se csak átlátom mi is a lényege az egésznek!


Imádjátok hangsúlyozni hogy az MLM a jövő!


"Már évtizedek (50 éve létezik) óta ezt mondják, de a részesedése a kereskedelemben kb. 1% lehet. Az MLM őshazájában, az USA-ban sem több ennél!"


Ennek oka van !!!

273. f64f0d9a69 (válaszként erre: 272. - Nutrilite)
2011. jan. 1. 13:44

Én is mlm tag vagyok egy tisztességes helyen

és nem kötelező havonta vásárolnom, sőt horribilis összegért pláne nem. A belépés is kb.max 7000 Ft-nyi termék megvásárlása és 1 évig 30%-kal olcsóbban vásárolhatok nagyon jó minőségű termékeket. Egyéb kedvezmények tagok vásárlásai után. Már 16 éve kb. tag vagyok. Még sosem jártam rosszul.

Meg kell nézni, az ember hova is lépjen be!

Lehet csak olcsóbban vásárolni és lehet vele pénzt is keresni. Ki mit szeretne.

272. nutrilite (válaszként erre: 268. - Conann)
2011. jan. 1. 13:21

persze h belebuktak

ki a franc bírja a horribilis havi vásárlásokat!!

ez az MLM legnagyobb buktatója !

271. rózsakő (válaszként erre: 270. - F64f0d9a69)
2010. dec. 31. 14:35
Köszi:-)
270. f64f0d9a69 (válaszként erre: 269. - Rózsakő)
2010. dec. 31. 14:31

Nagyon örülök, hogy ezt olvasom tőled! :DD

Egyetértek!!!

269. rózsakő (válaszként erre: 268. - Conann)
2010. dec. 31. 14:29
Belebuktak? Ezt,hogy érted?Ha vállalkozóként gondolkodsz akkor sokkal többen belebuktak a vállalkozásukba,pedig nem is mlm-t épitettek.Az mlm hálózat,igy müködnek a benzinkutak az üzletek is.
268. conann
2010. dec. 31. 13:26

Véletlen keveredtem ebbe a fórumba és látván a témát gondoltam megosztom saját tapasztalatomat és véleményemet is.

Kb 6-7 éve ismerkedtem meg először ezzel az mlm rendszerű üzlettel egy beszervezés folyamán (forever living) ami már akkor erőszakosnak és gyanúsnak tűnt nekem. Nem léptem be! Azóta eltelt idő folyamán kb 9 ismerősömet szervezték be sikerrel. Mind belebuktak kisebb nagyobb anyagi veszteséggel. Ez nálam 100% visszaigazolást jelent a megérzéseimre nézve. De hogy ne csak az én véleményemre hallgassatok szépen kérek mindenkit aki a hasonló dologba való belépésen gondolkozik mindenféle képen olvassa el a következő cikket elejétől a végéig, és legyen nagyon figyelmes.

Az MLM rendszer is piramis játék csak mivel az illegális ezért kitalálták, hogy egy terméket tesznek e mögé az üzlet mögé amiről ráadásul sok olyan dolgot állítanak ami nem felel meg a valóságnak.


A " Tíz kritikai észrevétel " résztől kezd el olvasni a "Lásd még"-ig.

Olvasd el figyelmesen !!!


[link]


Sajnos amire még rájöttem, hogy azok az emberek akik ezeket cáfolják nagy részük (kb 90%) hazudik vagy olyan magas fokon áll a piramisban, hogy tényleg haszonhoz tud jutni.

267. 3f798ba22f (válaszként erre: 263. - Ff36256613)
2010. nov. 2. 17:27

Szia!


Ne haragudj,hogy későn válaszolok,de nem értem rá.


Szóval én az Online MLM rendszert támogatom, de nem feltétlenül mindenki számára ajánlanám.Én nem szeretek zaklatni senkit,hanem törekszem arra,hogy az emberek engem keressenek meg.Azt érd el az embereke szemében,hogy te sokkal többet tudsz adni,mint a másik!

266. andober (válaszként erre: 263. - Ff36256613)
2010. okt. 19. 18:36
Hát, én pont tegnap tettem le a voksom egy cég mellett, pedig eszem ágában sem volt eddig váltani az eredeti munkából. Valójában nem is én lettem megkeresve ezzel az MLM-es lehetőséggel, hanem egy barátnőm kérte, hogy menjek el vele ne legyen egyedül a cég bemutatkozó előadásán. Amikor véget ért az egy órás előadás, azt mondtam a barátnőmnek, hogy ha Te nem, én akarom is akarom ezt csinálni. Persze ezután két hónapon át olvastam utána a cégnek és annak, hogy amiket hallottam, azok valós adatok e? Ez nekem nagyon fontos volt. Mostanra annyira tudok hinni a cég termékeiben és filozófiájában, hogy beléptem.
265. nutrilite (válaszként erre: 264. - Alyz79)
2010. okt. 8. 07:46

lényegében, ez is egy vállalkozás...

fel kell építeni, stabil alapokra helyezni, és üzemeltetni!

az MLM nem a "gyorsan gazdagodjunk" kategória !

bár nem mindegy, hogy milyen gyorsan kezdünk el pénzt csinálni benne, de ez függ a marketingtervtől, az egyén hozzáállásától stb!

rengeteg céget ismerek, illetve a pénzügyi lehetőségét (termékekbe nem megyek bele) és nagyjából mindenhol 1 év alatt 7 számjegyű jutalékot lehet kivenni ! persze van ahol ez rohadt sok munka, és van ahol egyszerűbb és nem mazochista :)

264. alyz79 (válaszként erre: 263. - Ff36256613)
2010. okt. 5. 20:42
akkor mértnem egy profit kérdezel? igaz van ranglétra de az szinte elképzelhetetlen hogy egy kezdő honapok alatt annyit fejlödjön hogy az megérje neki!!!
263. ff36256613 (válaszként erre: 262. - 3f798ba22f)
2010. szept. 18. 06:51

Sziasztok!!

Pozitív véleményeket várok erről az egész dologról, mert bár közeli rokonságból "csinálta" már valaki, de ő "hazabeszél"-gondolhatom...

Olyan embereket keresnék, akik nemrég kezdtek bele, és tudnának nekem egy-két jótanáccsal szolgálni...

2010. szept. 17. 12:34

Sziasztok!


Szóval maga az MLM rendszer nagyon jó! Viszont vannak sokan szerintem, akik a 90-es években nagy lendülettel belefogtunk,majd még nagyobb lendülettel hagytuk abba.Sok telefonálás, sok zaklatás, termékbemutató stb... A tapasztalat az volt,hogy rossz az MLM. Piramis játék.


Eltelt 15 év és megint elkezdtem foglalkozni MLM-el,mivel aki vállalkozó szellemű az változtatni akar az életén.

Egy könyv volt minden változás alapja nálam.

A lényeg,hogy új módszert alkalmazok és nem zaklatok senkit,nem megyek mások agyára, hanem engem keresnek meg! Mennyivel másabb ugye?


Most elindult valami pozitív irányban és hiszem,hogy megtudom csinálni.Vannak céljaim, de azokért tenni is kell valamit!


Pénz mindenhez kell,de mondom én mennyi sok hülyeséget vettünk meg az életünkben amire semmi szükség nincsen?

Ez egy vállalkozás amiről tudni kell,hogy a befektetett összeg később térül meg!


Ennyi! További szép napot mindenkinek!

261. alyz79
2010. aug. 21. 10:01

Sziasztok!

Segitséget szeretnék kérni töletek!

15 éve meglévő gyogynövény előállitÓ cégünk van,de a gazdasági vállság minket gyogynövényeseket is nyakon vágott.

Hálozatban szeretnénk a termékeinket értékesiteni

tovább.

Gyogyszertári központoknak szállitunk csak nagyker áron.Ezzel csak az a baj hogy gyogyszertárak szünnek meg és nyilnak ujjak,de a központok nem törödnek a reklámmal.

Akik még fent maradtak a rostán azok veszik akik meg nem tudnak rola,azok meg csak lesnek hogy mért kerül ennyire olcson a gyogytea ha bejönnek hozzánk a gyárba-hát azért mert akkora árréssel dolgoznak a gyogyszertári központok hogy a kiskereskedelmi árát is benyelik.

PL:Kamilla virág tea 50g nálunk 257 ft a gyárba ha bejössz hozzánk a gyogyszertári központ megveszi tölünk 350 Ft ért és eladja a gyogyszertáraknak 550 ért...számold ki

Na ezért szeretnék hálozatot épiteni,mert ez magyartermék kívánló minőségű és teljesen vegyszermentes és a nagyok teljesen elnyomják a fogyasztokat.

Nem vagyok reklámguru,cikkeket irok a külömböző

gyogynövényekröl és annak felhasználásáról.

Ha valakinek van erre a dologra épkézláb ötlete irja meg szivesen veszek minden jo ötletet.

üdv: alyz

Szép vénasszony nyarat mindenkinek

2010. márc. 27. 07:27

őt azért simán kilehet hagyni. . . egy olyan embertől nem lehet tanulni, aki soha nem csinálta. . . vagy inkább nem lett sikeres benne. . van aki csinálja és van aki tanítja, nos Bence az utobbi. . . a könyvei ok, nem magy szám. . . ő is egy olyan aki megakar gazdagodni az MLM-esek hátszelén!

btw, ahol jó a céges képzés, profi. . ott nem kell ilyen szemináriumra menni :)

2010. márc. 13. 08:40

működik, de nem magától !


4 év után a tapasztalatom a következő:


- személyiség fejlődés nélkül nem megy

- tudásbázist megkell szerezni

- kell lenni egy komoly célnak / álomnak

- üzleti vállalkozásnak kell tekinteni, nem hobbynak

- megkell találni a legsikeresebb embert a cégnél és hozzá kell belépni, és 100%-ban másolni amit ő csinál, a szponzor nem számít ! Mindig az embereid számítanak !!


Amikor nekem feldobták a magas labdát MLM ügyben, egy általam nem hiteles ember mondta el az üzletet, nem hiteles üzemmódban :) Elmentem egy rendezvényükre és megkerestem a TOP vezetőt, kértem tőle időt, hogy Ő mondja el az üzletet..hozzá léptem be, és nagyon jól jártam!

258. belle (válaszként erre: 257. - Barbara8854)
2009. febr. 21. 10:33

[link]

Ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt.

2008. szept. 12. 16:44

HELP!!!

ENGEM EGY MLM-ESEK ÁLTAL OLVASOTT KÖNYV ÉRDEKELNE/MEGVENNÉM!:

FLORENCE LITTAUER: SZEMÉLYISÉGÜNK REJTETT TARTALÉKAI

A FŐSULIRA KÉRIK,NAGYON FONTOS LENNE!!BARBIE

2008. aug. 21. 12:20

Ha valaki dolgozik benne,nagyon szép eredményt érhet el.Én is benne vagyok az Avon-ba és az Ökonet-be.

Az Avon-ba kereskedelmi koordinátor vagyok,az Ökonet-be pedig 5-ös szinten,de ,mivel kicsi babám van,van alattam olyan,aki megelőzött és már hálózatvezető,sőt a felesége is 6-os szintű.Nekik csak gratulálni tudok.

255. onlány
2008. aug. 12. 10:33

Az egyik topicba leírtam, hogy világ életemben 100 karátos MLM-inkvizítor voltam... tűzzel-vassal irtottam az Amwayeseket, Herbalifeosokat, akik megpróbáltak befűzni.

Aztán jött egy élethelyzet, ahol a házeladás, a totális eladósodás és nyomor, a vécépucolás és az MLM közül választhattam. Nyilván az utóbbit választottam, de megmondom őszintén: nem kkönnyű szívvel. Az első rendezvényről el akartam jönni: amikor K.L.A. (az FLP-sek tudják, kiről van szó) megjelent a fehér limuzinnal, kipattant pezsgővel a kezében, úgy várta M.S.-t és akkor még "bús" feleségét, azt hittem, behányok. Az első agymosás is csak felbosszantott: arról szólt, hogy "milyen überfasza csávó vagyok, hogy megcsináltam". Furcsának és bosszantónak találtam, hogy mindig mindegyik előadás csak arról szólt, hogy ő milyen mélyről jött, és milyen kitartó volt, hogy megcsinálta. Világos, hogy az embereket motiválni kell a kitartó küzdelemre, de azért valami technikát is lehetett volna adni. Végig ez volt a bajom a céggel (a termékeket jónak találtam), de még pozitívumként írom a számlájukra, hogy a kollektív szellem legalább baráti, családias, pozitív. Nagyon sokat dolgoztam és küszködtem, a szintlépések nagyon nehezek voltak, a jövedelmek pedig messze elmaradtak attól, amit a színpadon mondtak. Utáltam, amikor rámszóltak, hogy én is ennyit mondjak. 3 másik cégen mentem még keresztül, míg végre - valószínűleg a Vonzás törvényével - sikerült rátalálnom "Az Igazi"-ra:

Nálam a legfőbb szempont az volt, hogy ne legyenek START-ok és SIKER-napok, nyíltinfók és üzleti hétvégék, egyáltalán: semmilyen kötelező rendezvény. Aztán az is fontos volt, hogy ne legyenek sundámbundám pontértékek, mert sok cégnél ez nagy átverést jelent. Egyszerű, primitív, könnyen átlátható marketingterv, ingyenes regisztráció, olcsó elindulás és olcsó aktivitás, de nagy bónuszok. És ha már lehetetlent kívánok, akkor legalább 80%-os legyen a visszaosztás, 60%-os startbónusz, és mondjuk 4. mélységben 40%-os jutalék. Kívánjak még nagyobbat? A férjem is léphessen be alám! (=dupla jutalék) Mindezt egy itthon még új, de már bejáratott, stabil cégnél... lehetőleg piszkosul nagy piacon, legalább 150-200 országban, ahol a hazaival azonos feltételekkel építhetek nemzetközi üzletet. Amikor belefutottam egy ilyenbe, nem akartam hinni a szememnek. De az a közel 80 munkatársam se, aki az első 2 hónap alatt csatlakozott hozzám! :-DDDD

Szóval érdemes keresgélni, mert annyira telített a piac, hogy mindenféle cég van már, ki-ki megtalálhatja a saját ízlésének megfelelőt. Csak hát ezt is szorgalmasan és kitartóan kell keresni, mint a megfelelő házas- vagy élettársat! ;-)

Sok sikert, és ne adjátok fel... szerintem!

2008. aug. 9. 06:04

A pozitív gondolkodás az, ami feltétlenül előbbre viszi az embert. Ha egy csapat gyakorolja a pozitív gondolkodást, az csak jól "sülhet el".


Sajnos, már nagyon régen nem járok el abba a MLM hálózatba, amiben pedig nagyon hittem, nagyon jól éreztem magam közöttük, de sajnos a volt férjem nem látta át a dolog nagyszerűségét, nem hitte el, hogy jó lehet. (Egyszerűen lusta volt.) De életem egyik legkönnyebb és - állítom - legboldogabb időszaka az volt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook