Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Igen 9 hetesen már tök nagy hasam volt 😉
köszi a gratulációt
Tyűű vyca82! Ez nagyon menő, gratulálok! :) Szuper lesz. Én is ismerek olyn családokat ahol generáció csúszás van, de kit izgat. Tök jó és együtt jó lesz a gyerekeknek.
Én ma is voltam uh-n és már 2,6 cm pont 9+4 napnak írta a gép, ami a kora. Megint közelebb vagyok a nyugodtsághoz. 20 nap múlva lesz a 12 hetes genetika és addig még csináltatom a Niftyt is.
A hasam viszont tök nagy, próbálom takargatni, de nem könnyű, főleg otthon a 13 éves gyerekeim előtt. De nem akarom még nekik elmondani, amíg nincs meg a 12 hetes. Szerencsére 1 hét múlva mennek a volt férjemhez, az apukájukhoz és akkor jönnek vissza, amikor túl leszek a vizsgálaton.
Ti tapasztaltatok ilyet, hogy már ilyen korán nő a hasatok. Amúgy a missed aboknál is éreztem mindig, hogy picit puffadtabb és gyanús is. volt, hogy amikor leálltak a babák a fejlődésben 5-6-7 hetesen akkor megszűnt ez a puffadás.
A másik fura, hogy napok óta érzem, hogy hol van a baba. Nyilván nem őt és nem mozgást, de néha érzek apró valamiket.
Szerintem ez nagyszerű, Vyca! Hisz most fogsz tudni a legtöbbet segíteni neki, főleg a tanácsokra gondolok. És vannak nagymamák akik testben, lélekben igencsak fiatalok maradnak, te is közéjük tartozol majd. :)
Ne aggódj, majd rááll neked is a szíved az új helyzetre, nem csoda, hogy fura, hisz nemrég lettél kismama.😀
Kedves Kyara! Szerdán volt beültetésem. Izgulok, hiszek is meg nem is merek. Nehéz.
Gratulálok neked ez csodás hír, hogy spontán sikerült!
De jó 😁😍🥰. Ez szuper hír. Ma hívom a géndiagnosztikát, meg a védőnőt is kellene, hogy hozzá is minél hamarabb eljussak. Még jó hogy nem kell messzire mennem 🙈 mivel itthonról dolgozok és kb 5 perc séta 😅😁. Még most is alig tudom elhinni. Még éjszaka is kicsordult az örömkönny a szememből mikor hajnalba megint felkeltem és alig bírtam visszaaludni. És annyira cuki baba formája van már nem csak egy kis folt a képen 😍.
Akkor legalább tudunk majd egymással infókat osztani mert azt sem tudom hova mikor miért kell menni 😆😅🤣.
De csodálatos! ♥️
Pont egy hét különbség van köztük. Tegnap mi is voltunk uh-n és 17 mm kis ficankolo volt.
Azért ha picit is elbizonytalanodnék a Manókám jelez nekem hé anya nyugi itt vagyok veled minden rendben 😅🤣 mint ma este amikor a délutáni pihenés utàn felkeltem és már rohantam is a mosdóba közelebbi ismeretséget kötni a toalettel🤮😵💫.
Nem sokszor de azért ez is előfordul na nehogy màr csak émelygés legyen😆.
Jaj ez nagyon jó lenne 🙏🙏🙏 nagyon szurkolok neked hogy minden rendben legyen te is megérdemelnéd végre a sikert 😘.
Én persze hétfőig izgulok bár olyan szintű ez az émelygésem és mell fájdalmam hogy emiatt nagyon bízok a baby-ben. Na meg minden hajnalban felkelek és nem bírok visszaaludni.
Tegnap este haza jöttünk és már görnyedtem is a toalett felett.
Mindenképp írj majd hány sejted lett nagyon szorítok hogy minden rendben legyen.
Hamar elküldtem, mert alig találok szavakat 😀
Én holnap megyek petesejt leszívásra, (lombik) nagyon bizakodó vagyok. Most már még jobban, mindannyiunknak babája lesz hamar 😀