Azok véleményét kérem akiknek alsó protézisük van? (beszélgetés)
Ez az amit Én se értek...
Ingyen se kellene...
Nekem a 3. fogsor készül szeptember 27. -e óta:( Vagyis a 4.mert nem lett jó a 3. és nem fogadtam el...
Ez 3 technikus,a 2. eddig a legjobb.Jövőhétre kész lesz az új,kíváncsi leszek...
Nézz be ebbe a fórumba,ott van egy fogtechnikus is,aki cikket írt erről a témáról,fel is tudod venni vele a kapcsolatot.
Fórum - Miért kell puhán maradó anyag, alsó fogsorokba
/ezen a címen keres a cikket is./
Sajnos mindnyájan küszködünk...:(((
Én is megpróbáltam a rugalmas,ami nem is puha...szörnyű...most megyek vissza,nem fogadom el...
Sajnálom:(
Pontosan ezért is kellene emberek között lenned,hogy ne legyél egyedül...
Mi újság a foggal?
Bizony nagy szerencséd volt!!! :)
Megírnád priviben,hogy mennyiért hajlandó megcsinálni?
Én felkutattam az összes fogtechnikát,hogy tudjam kik csinálják,hát meglepődtem,mert nem sok helyen.
Ez a technikus szinte csak a Valplast rugalmasat csinálja,és szerencsém volt,hogy megtaláltam:)
Nagyon irigyellek érte,hogy kényelmes lesz a fogad,pontosabban azért,hogy rugalmas fogsort készítenek neked.
Itt nem készítenek rugalmas fogsort abban az esetben,ha nincs tartófog,állítólag nem működik a dolog. Csak részleges pótlásként készítik.
Szerdán kibuktam nagyon,a naplómba le írtam...
Ma már könnyebb,úgy néz ki révbe érek...
Hétfőn kész lesz a rugalmas fogsor porcelán foggal,ma próbáltam meg és szép lesz és kényelmes is:)
További ajánlott fórumok:
- Házaspárok véleményét kérem!
- Akiknek fogkoronájuk van ide:) vélemények, tapasztalatok
- Electrabregenz előltöltős vagy Privileg felültöltős a jobb? Véleményeket várok akiknek van ilyen gépük!
- Akiknek már volt méh leimyoma műtétje, az megosztaná velem a véleményét?
- Peugeot 307. Vélemények, tapasztalatok? Olyanoktól, akiknek ilyen autójuk van/volt!
- Akiknek már volt myóma műtétje, histerescópia eljárásal az megosztaná velem a véleményét?