Azok véleményét kérem akiknek alsó protézisük van? (beszélgetés)
BOLDOG MIKULLANCSNAPOT MINDENKINEK:))
üdv
attila
szia, irtam egy fogszakorvos hölgynek a neten, van magánfogászata és ezzel foglalkozik, ő megnyugtató választ irt nekem, ha gondolod nézd meg a honlapját [link]
üdv
attila
Pontosan ettől félek,ezért tettem le róla.
Több helyen olvastam,hogy begyulladhat...
Köszönöm ,hogy elküldted a linket.
Majd tüzetesen átnézem,most csak rá klikkeltem.
szia, azért kérdéses a dolog mert nekem foghuzás előtt és alatt és utánna is antibiotikumot kellett szedjek, mert az esetleges gennybaktériumok a "hibás" billentyüre könnyebben megtapadhatnak és onnan kezdve nekem 15 perc maradt a földi életből. és ha beültetik az implantátumokat nem okot e problémát ennek fogok utánna járni.
üdv
attila
szia, igen szivbillentyü előre esésem van velemszületett amit csak 6 éve tudok. bajom még nem volt belőlle és csaknem tünetmentes is vagyok. az implantátumot néztem és 80 ezer körül már lehet kapni darabját, ugy számoltam hogy kb 1 200 000 ből kijönne , csak kérdés mikorra lessz rá pénzem de a legfőbb hogy nállam ez alkalmazható e orvosi szempontból, szóval nem csak a beavatkozás ideje veszélyes e hanem a későbbiekben nem okoz e problémát. ennek kell utánna járjak, a neten már irtam egy dokinak az informed.hu -n. várom hogy válaszoljon. van időm utánnajárni mindennek mire kigyülik rá a pénzem:))) budapestre szeretnék menni dolgozni lakatos vagyok és hegesztő, most a jövőhéten teszem le a minősitést . igy remélem találok jól fizető állást és 1 év alatt összeszedem rá a pénzt.
üdv
attila
Lolita !
Most bukkantam erre az oldalra , nézz be mert szerintem választ kaphatsz sok Téged érintő kérdésre! Tudom, hogy már utána jártál már sok mindennek de egy klikket megér. :)
Ird meg mire jutottál az oldallal.
Miért ne lehetne?
A szádba történik a beültetés.Nem altatásos műtét,persze,hogy lehet.
Nekem is van.
Szia!
Nem semmi amit szeretnél,de azt csak az orvos tudja megmondani,hogy ilyen jellegű szívproblémával /mert ha jól értem az van/ elvégezhető e a beavatkozás.
Jó sokba fog kerülni,ha megoldható,mert nekem 2 db implantátummal és a hozzá való fogsorral kb. 4-500 ezer lett volna.
sziasztok, nállam változott a helyzet fogsor téren, mert össze szeretném gyüjteni a pénzemet implantátumosra ami nem kivehető, csak nem tudom hogy nekem lehet e mitralis prolapsus al ilyet csináltatnom, még utánnna kell járjak
üdv
attila
DONTO DENT a ragasztó, extra erős.
Vettem tablettát is.
Ki fogom próbálni.
Te milyen ragasztót használsz? Javasoltak protézis tisztító tablettát is használatra?
Én nem ragsztom,de egész szépen sikerült megennem vele ma az ebédemet.
Rágni kellett,mert naturszelet volt csőbensült kelbimbóval.
Lényeg,hogy végre sikerült,és innentől fogva tényleg nem adom fel.
Pedig már azt hittem:)
Mi továbbra is küszködünk,nem olyan mint a saját:(
én irok de addig memsok értelme mig nem lessz kész a fogam, ami kb márciusban fog megtörténni, mivel nagyon nehezen gyógyul és huzódik az inyem 7 fog kihuzása után. azt meg hogy lötyögni fog meg alábélelnek több költség lenne, márciusig kihuzom puhább ételekkel
üdv
attila
Ma disznótorban voltunk és a töltöttkáposztát azzal ettem.Elég jól ment.Sokat kell még gyakorolni,de legalább van sikerélményem is:)
Neked hogy szuperál?
További ajánlott fórumok:
- Házaspárok véleményét kérem!
- Akiknek fogkoronájuk van ide:) vélemények, tapasztalatok
- Electrabregenz előltöltős vagy Privileg felültöltős a jobb? Véleményeket várok akiknek van ilyen gépük!
- Akiknek már volt méh leimyoma műtétje, az megosztaná velem a véleményét?
- Peugeot 307. Vélemények, tapasztalatok? Olyanoktól, akiknek ilyen autójuk van/volt!
- Akiknek már volt myóma műtétje, histerescópia eljárásal az megosztaná velem a véleményét?