Az én koromban nem venném fel a szaggatott, tépett farmert.... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Szerintem van, akinek jól áll 40-50-60 évesen is. Nekem nem stílusom.
Én gót ruhákat hordanék szívesen, csak sajna kövér vagyok hozzá.
Szerintem ez nem kor függő.
Én húszas éveim közepén engedtem el a rojtos farmert, valahogy nem én vagyok. Na jó a teljes igazság az, hogy volt egy caprim amit imádtam, fenéknél volt szakadt, de nagyon. Aztán férjem egyszer letépte és úgy maradt. Szerintem a nadrág megsemmisítése volt a szándék, de ezt tagadja. Végül nem vettem már újat. Mostanában már farmert sem nagyon hordok (40+)
Én is egyre jobban szeretem a hosszú szoknyákat és ruhákat🤭
Azt szeretem ami felül pántos, hátán is lehet kivágott, de alul legyen lenge és hosszú, kicsit olyan hippis.
Sosem tudtam ezt a divatot magamévá tenni. Sosem vágytam szaggatott, rongyos nadrágra.
Viseltem trapéz farmert, márkás farmereket bsztam el azzal, hogy csövesítettem.
Viszont nem szeretem a mai ruganyos anyagokat, amelyek teljesen kiadják az ember alakját. (mekkora seggek döcögnek az utcákon!:D)
Mikor az öcsém hazajött egy ilyesmiben anyám meg akarta foltozni.:D
Kisfiam, te így kimész az utcára? Ne szégyeníts már meg?
Nem értem mi ebben a "menő".
Szerintem az összes farmergatyám tépett valamennyire. Egyik alig, másik erősebben
53/L :D
Senki nem mondja hogy ne vegye fel. Vegye aki jól érzi benne magát! Mert ez az élet célja. - A fejlődés után.😉
Ráadásul aki mosolyog a láttán, annak is szerez néhány örömteli percet.
Dettó. 💜Van is szaggatott farmerom, nem is egy, sötétkék, világoskék, fehér, sőt egy fehér farmer short is.
80 éves koromban is fel fogom venni, piros rúzzsal, körömlakkal, fehér blúzzal.
Elvileg csak a fiataloknak való.
Sosem értettem, mióta ez divat, hogy lehet fizetni ( sok) pénzt itt- ott lyukas nadrágért ? Nekem ingyen se kellene !
Lesz@rom ,hogy hány éves vagyok.
Ami illik az egyéniségemhez felveszem.
Van enyhén szaggatott gatyám.
Tök jól áll.
Hát...
Még sosem akartam ilyet hordani!
De!!!
Ha valaki lelkileg, gondolataiban fiatalos, had vegyen már fel olyat, ami tetszik neki!!!
Meg ami (úgy érzi) jól áll!!!!
Amiben mosolyogva tud végigmenni - akár az utcán!!!
Nekem egyetlen korosztályon sem tetszik.
De ugye ízlések és ...
Attól elegáns mert drága volt? Nem mindegy a paradicsompalántáknak meg a pistikéknek...
Egyébként még egyet is értenék, bár én pont 30 felett kezdtem el croptopot meg miniszoknyákat hordani, de ha már nem fogok fiatalnak kinézni, akkor nem fogom erőltetni. Az orrékszeremet is kivettem már idén. :D Bár ezzel együtt felőlem hordjon mindenki, amiben jól érzi magát. Ha neked ez a designer szett a kapáláshoz, hát legyen, de más meg hadd hordja a tépett farmert, ha neki az tetszik. 😅
Igen !
Öreg macinaci helyett design/márkás sportruházat. Ha koszos lesz, semmi gond, minden mosható.
Ilyen farmert sosem vettem fel. Nem a korom miatt nem teszem, hanem azért, mert ronda.
Nem is értem, hogy akik hordják, miért gondolják, hogy ez szép, csinos vagy bármi.
Én semmilyen koromban nem vettem volna fel. Kerti munkára a "játszós" ruhám se szakadt. Elegánsnak se mondhatnám, de kényelmes.
Egy idősödő hölgy alkalmazhat fiatalító praktikákat - ami szerintem tök felesleges -, de ha eltúlozza, még öregebbnek látszik a valós koránál + nevetségesnek. - Szerintem.😉
Én azt sem értettem sosem, miért kell fiatalabbnak tűnni a korunknál. Nem kell! Aki érdelki milyen vagyok és ezért megnéz, lásson egészségesnek, derűsnek, mint aki folyamatosan szedi a leszarom tablettát. Ne járókeretet lásson a kezemben, hanem sportcipőt a lábamon.😉
További ajánlott fórumok:
- Apám 14 éves koromban beszélt velem utoljára.
- Hány éves voltam 2 éves koromban? (nem kettő a megfejtés)
- Iskolás koromban utáltam a sportnapot és a tesit is.
- Középiskolás koromban egy kerekesszékes osztálytársam...
- Kislány koromban gyilkossági nyomozó szerettem volna lenni....
- Google Chrome böngésző alkalmazásánál a Youtube hangja, "bugyborékos", szaggatott. Mi lehet az oka? Megoldást tud valaki?