Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Az én koromban nem venném fel a szaggatott, tépett farmert.... fórum

Az én koromban nem venném fel a szaggatott, tépett farmert.... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2
tegnapelőtt 18:14

Szerintem van, akinek jól áll 40-50-60 évesen is. Nekem nem stílusom.

Én gót ruhákat hordanék szívesen, csak sajna kövér vagyok hozzá.

25. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 18:11

Szerintem ez nem kor függő.

Én húszas éveim közepén engedtem el a rojtos farmert, valahogy nem én vagyok. Na jó a teljes igazság az, hogy volt egy caprim amit imádtam, fenéknél volt szakadt, de nagyon. Aztán férjem egyszer letépte és úgy maradt. Szerintem a nadrág megsemmisítése volt a szándék, de ezt tagadja. Végül nem vettem már újat. Mostanában már farmert sem nagyon hordok (40+)

24. Görögtánc (válaszként erre: 12. - Xochipilly)
tegnapelőtt 17:18

Én is egyre jobban szeretem a hosszú szoknyákat és ruhákat🤭

Azt szeretem ami felül pántos, hátán is lehet kivágott, de alul legyen lenge és hosszú, kicsit olyan hippis.

tegnapelőtt 17:10

Sosem tudtam ezt a divatot magamévá tenni. Sosem vágytam szaggatott, rongyos nadrágra.

Viseltem trapéz farmert, márkás farmereket bsztam el azzal, hogy csövesítettem.

Viszont nem szeretem a mai ruganyos anyagokat, amelyek teljesen kiadják az ember alakját. (mekkora seggek döcögnek az utcákon!:D)

Mikor az öcsém hazajött egy ilyesmiben anyám meg akarta foltozni.:D

Kisfiam, te így kimész az utcára? Ne szégyeníts már meg?

Nem értem mi ebben a "menő".

22. tien (válaszként erre: 20. - Andi6020)
tegnapelőtt 17:06
😁
21. ,zumba
tegnapelőtt 17:04
Ma már nem hordom, de nekem is volt kicsit tépett farmerom. Azért egy fodros muszlinból készült blúz, szürke nadrággal, fekete bőr övvel (elegáns öltözék) nem a kerti munkákhoz való.
20. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 16:47

Szerintem az összes farmergatyám tépett valamennyire. Egyik alig, másik erősebben

53/L :D

19. Kacsahercegno (válaszként erre: 16. - Michelle.r)
tegnapelőtt 16:15
Úgy is kell, tök menők azok a nénik akiken látszik, hogy fiatalabban bombázók voltak, és néniként is van stílusuk :))
18. 55Judit (válaszként erre: 10. - Anyagi)
tegnapelőtt 15:48

Senki nem mondja hogy ne vegye fel. Vegye aki jól érzi benne magát! Mert ez az élet célja. - A fejlődés után.😉

Ráadásul aki mosolyog a láttán, annak is szerez néhány örömteli percet.

17. tien (válaszként erre: 16. - Michelle.r)
tegnapelőtt 15:20
No igen,az önazonosság nem egy rossz dolog.😉
16. michelle.r (válaszként erre: 11. - Tien)
tegnapelőtt 14:59

Dettó. 💜Van is szaggatott farmerom, nem is egy, sötétkék, világoskék, fehér, sőt egy fehér farmer short is.

80 éves koromban is fel fogom venni, piros rúzzsal, körömlakkal, fehér blúzzal.

15. Kacsahercegno (válaszként erre: 12. - Xochipilly)
tegnapelőtt 14:33
Én ilyen rövid "biciklis" nadrágot szoktam alájuk venni :)
tegnapelőtt 14:32

Elvileg csak a fiataloknak való.

Sosem értettem, mióta ez divat, hogy lehet fizetni ( sok) pénzt itt- ott lyukas nadrágért ? Nekem ingyen se kellene !

13. srcrss (válaszként erre: 12. - Xochipilly)
tegnapelőtt 14:28
Engem sem érdekel, hogy az én koromban mit illik hordani, nem is fog. Hülyeségnek tartom. Ha tetszik, és jól áll, felveszem.
tegnapelőtt 14:24
Az egyetlen amit már nem vennék fel, az a miniszoknya. Nem a korom miatt, hanem egyszerűen ráuntam, feszélyezne abban billegni az utcán (pedig a csinosnak mondott lábaim képviselik az egyetlen pozitívumot a külsőmön) Szerencsére idén a térd alá érő de nem maxi szoknyák a divatosak, a nálam fiatalabb nők körében is. Amúgy van végig bő szárú magas derekú farmerem is, ha olyanom van, simán felveszem , akkor is ha inkább a tinik között népszerű 😁
11. tien (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 14:04

Lesz@rom ,hogy hány éves vagyok.

Ami illik az egyéniségemhez felveszem.

Van enyhén szaggatott gatyám.

Tök jól áll.

10. Anyagi
tegnapelőtt 14:03

Hát...

Még sosem akartam ilyet hordani!

De!!!

Ha valaki lelkileg, gondolataiban fiatalos, had vegyen már fel olyat, ami tetszik neki!!!

Meg ami (úgy érzi) jól áll!!!!

Amiben mosolyogva tud végigmenni - akár az utcán!!!

tegnapelőtt 13:55

Nekem egyetlen korosztályon sem tetszik.

De ugye ízlések és ...

8. srcrss (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 13:43
A macinaci is megteszi.
tegnapelőtt 13:21

Attól elegáns mert drága volt? Nem mindegy a paradicsompalántáknak meg a pistikéknek...

Egyébként még egyet is értenék, bár én pont 30 felett kezdtem el croptopot meg miniszoknyákat hordani, de ha már nem fogok fiatalnak kinézni, akkor nem fogom erőltetni. Az orrékszeremet is kivettem már idén. :D Bár ezzel együtt felőlem hordjon mindenki, amiben jól érzi magát. Ha neked ez a designer szett a kapáláshoz, hát legyen, de más meg hadd hordja a tépett farmert, ha neki az tetszik. 😅

6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Érdekes73)
tegnapelőtt 12:59

Igen !

Öreg macinaci helyett design/márkás sportruházat. Ha koszos lesz, semmi gond, minden mosható.

tegnapelőtt 12:49

Ilyen farmert sosem vettem fel. Nem a korom miatt nem teszem, hanem azért, mert ronda.

Nem is értem, hogy akik hordják, miért gondolják, hogy ez szép, csinos vagy bármi.

4. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 12:46

Én semmilyen koromban nem vettem volna fel. Kerti munkára a "játszós" ruhám se szakadt. Elegánsnak se mondhatnám, de kényelmes.

Egy idősödő hölgy alkalmazhat fiatalító praktikákat - ami szerintem tök felesleges -, de ha eltúlozza, még öregebbnek látszik a valós koránál + nevetségesnek. - Szerintem.😉

Én azt sem értettem sosem, miért kell fiatalabbnak tűnni a korunknál. Nem kell! Aki érdelki milyen vagyok és ezért megnéz, lásson egészségesnek, derűsnek, mint aki folyamatosan szedi a leszarom tablettát. Ne járókeretet lásson a kezemben, hanem sportcipőt a lábamon.😉

tegnapelőtt 12:43
Kerti melóhoz elegáns ?
tegnapelőtt 12:33
20 éves koromban sem vettem fel. Fúj!
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook