Az én koromban nem venném fel a szaggatott, tépett farmert.... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Fantasztikus!
Kb. 3 éve vettem vagy 10 farmert, mert belengették a magas derekú és bőszárú farmert. Idén is vettem már egy párat, nehogy farmer nélkül maradjak.
Ilyet se akarok. Mármint, amilyen a fotón van;)
Ezek a bőszárú farmerek is annyira bénák. Mindenki alakját elrontja. Formátlanná és igénytelenné teszi a viselőjét.
Rózsaszín bikini, rózsaszín lábujjas papucs/rózsaszín balerinacipő, szalmakalap. Stílusosan 😁
Egyébként ő nincs már itt?
Tényleg!?
Én varrtam már magamnak ilyen hosszút, de ebben is törpének látom magam...
A térdig érő sokaknak jól áll, de a lábszár középig érő, csak azoknak, akiknek nagyon jó lába van.
Nekem pl. ha lábszár középig (midi) érő szoknyát veszek fel, akkor olyan lesz a lábam, mint a malacoké.
A miniben viszont, jók a lábaim, így én szinte mindig comb középig érő szoknyát hordok és nagyon ritkán térdig érőt (még ez is jól áll).
Szeretnék maxi szoknyát, mert látok sok nőt, akik nagyon csinosak benne, olyan földet söprőt, de sajnos én is alacsony vagyok hozzá (165 cm vagyok), és összenyom, bár lehet, hogy inkább az alkatom nem jó a hosszúhoz...
Jaj, ne csináld már!
Én is márkás macinacikban nyírom a füvet és hozzá, márkás sport cipőben. Igaz, ez a szettem az, amit nem sajnálok, mert kicsit kihyppóztam, kicsit beakadtam valamibe és kiszakadt, de fűnyírásra épp megfelel:DDDD
nem értem ezt az eszmefuttatást
pont a tépett farmer?
miért?
És mi köze ennek az életkorhoz?
mi van akkor ha valaki jóval fiatalabbnak látszik a koránál? ne öltözködjön divatosan csak azért,mert elmúlt 40?
ha fiatalos ,vagy szimplán csak jól áll neki,miért ne vehetné fel??
nem mintha irritálna bárkinek az öltözködése,de néha el tudok képedni azon pl,hogy némelyik fiatal mit vesz magára,s*gget be nem takaró szoknya,rövidnaci,melltartószerű top,életemben nem vettem fel ezeket ,pedig én is voltam 20 éves :)))))) én pl ezt tartom erőltetettnek,mert ordít ,hogy fel akarja hívni magára a figyelmet ,pedig még ízlése sincs szegénynek.Ezért írtam ,hogy pont a farmer botránkoztat meg?? fura......
Érdekes, hogy valaki a saját ízlését univerzális szabályként tálalja.
Ó, szóval negyven felett már csak engedéllyel lehet szaggatott farmert hordani??? Köszönöm a tájékoztatást, biztosan be is iktatom a naptáramba, mikor kell majd lecserélnem a farmerem egy kertben hordható márkás szettre. Egyébként csodálom azt az elkötelezettséget, amivel valaki a divatot ilyen magas erkölcsi szintre emeli. Végül is, mi más mondana többet rólunk, mint a márkás nadrág fűnyírás közben?
A stílus nem kor, hanem egyéniség kérdése.
Nem az én világom, ehhez tényleg öreg vagyok.
Már azt is utáltam, hogy mindenütt az oltári szűk szárú farmerek vannak. Elég makacsul tartja magát, amiből úgy kell kihámozni.
A tapadásról... én sem szeretem. Nyáron jó nagy zsebes férfi sortot viselek itthon, a gazdaságban. Nem érdekel, hogy mennyire csinos vagy nem. Nekem dolgoznom kell benne.
A "seggbecsúszós" női rövidek nem praktikusak. A zsebülbe egy zsebkendő sem fér el.
Nekem egyik korosztályon sem tetszik, hogy hiányzik a farmer fele.
A koszos/sárgás színűek sem jönnek be.
Egyik gyerekem sem hord ilyet szerencsére.
Vannak ruhadarabok, amit nem feltétlen kell erőltetni bizonyos kor után. Vagy testalkattal és ott tök mindegy, hogy 18 vagy 48.
De ha az illető komfortosan érzi magát 40-50+-osan is haspólóban, sortban vagy épp szaggatott nadrágban, hát tegye.
A stílus jobban számít szerintem.
Én sose voltam se stílusos, se divatos.
Hordtam/hordom, ami kényelmes és nekem tetsző.
90%-ban farmer-póló-sportcipő, farmer és póló lehetőleg tapadós. Nyáron sort és trikó.
Alkalmakra alkalmi.
48 vagyok.
További ajánlott fórumok:
- Apám 14 éves koromban beszélt velem utoljára.
- Hány éves voltam 2 éves koromban? (nem kettő a megfejtés)
- Iskolás koromban utáltam a sportnapot és a tesit is.
- Középiskolás koromban egy kerekesszékes osztálytársam...
- Kislány koromban gyilkossági nyomozó szerettem volna lenni....
- Google Chrome böngésző alkalmazásánál a Youtube hangja, "bugyborékos", szaggatott. Mi lehet az oka? Megoldást tud valaki?