Az elme teremtő ereje (beszélgetés)
Bibliához fűztem hozzá.
Nyilván tudom, hogy másban is lehet hinni.
Köszi, lehet, hogy kipróbálom. Az utóbbi időben majdnem minden nap ettem banánt, mert az alma mellett az a másik, aránylag olcsó gyümölcs a boltunkban.
A laborlelet alapján most magnéziumot szedet velem az orvos, a többi rendben volt két hónapja.
Magamat kell elemeznem, valami lelki fék húzott itt be valószínűleg.
Nem csak vallásos hit van.
Ha elhiszed, hogy a célodat meg tudod valósítani, akkor a magad erejében hiszel pl.
"A józan észbe vetett hit az egyetlen hit, amely a mindennapokban is igazolódik néha."
G B Shaw
Örülök, hogy tetszik!
Sok oka lehet az energia hiánynak! Pl. vas, egyéb ásványi anyag, vitamin hiány. Mozgáshiány, stb.
Azért erre is ügyelj!
A banánban minden benne van, ez meg finom!
banánpalacsinta -ezt lehet, még te is megennéd! 😀
Köszönöm, ez jó.
Próbálok rájönni, miért hagyott el az energiám. És miért nehéz újra felvenni a fonalat.
"Aki gyermekének szülője, továbbá az elkövetéskor vagy korábban vele közös háztartásban vagy egy lakásban élő hozzátartozója... sérelmére...megalázó és erőszakos magatartást tanúsít..."
Tehát nem csak a feleséget védi, hanem a barátnőt, élettársat is.
A gondolatnak teremtő ereje van!
Ennél jobban nem tudom leírni, bemásolom. (agykontroll)
Vágy, hit és elvárás
„Céljaink eléréséhez elengedhetetlen a Vágy, hit és elvárás hármasság.
A VÁGY, a hajtóerő, amely arra inspirál, arra késztet, hogy cselekedj. Célokat kell felállítani és a cél elérésére valóban, szívből kell vágyni. El kell képzelni, hogy ha elértük célunk, akkor hogy alakul ennek hatására életünk, milyen érzés lesz révbe érni és vágyni kell erre az érzésre.
A HIT az az elengedhetetlen érzés, gondolat, hogy reálisnak tartod azt, hogy elérheted a vágyad. A kérdés, hogy el tudod-e hinni. Az életben csak azon céljainkat tudjuk elérni, amiről elhisszük, hogy el tudjuk érni.
Az ELVÁRÁS az az érzés, gondolat, mely szerint biztosak vagyunk abban, hogy már útban van felénk a kitűzött cél elérése. Ezt tetteinkkel is jelezhetjük, kisebb változtatásokkal életünkben, melyekkel még inkább megerősíthetjük hitünket”
„Mindenki azt hiszi el, amit elég gyakran ismételget magának, függetlenül attól, hogy állítása igaz, vagy hamis.”
212/A.§. (1) bek. a volt házastárs, élettárs, stb. stb. elleni tettlegességről szól.
Ezek szerint az éppen aktuális feleséget lehet verni, csak az elváltat nem! :))
Egy temetés egyházon kívül is szép summa.
Vannak a neten árjegyzékek.
Igen! Meg így terjed el, hogy xy. részeges, vagy hogy veri az asszonyt, ...
Tényleg, a gyerekek veréssel való fenyítését már (jól tudom???) törvény tiltja. Az asszony-verést nem tiltja???
Á, itt Budapesten tavaly anyósomat temettük elég nagy pompával, 550 ezer körül volt a temetés.
Az urnás megvan 100-ból bőven, főleg pap nélkül.
Nagyon jók még a
Hallo Deutschschule
videók is
Igaz.
Az már a turbó fokozat.
De az embernek a saját maga butítása is kissé meredek kategória :)