Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Az anyós pakol, ha nem vagyok otthon, mi legyen? fórum

Az anyós pakol, ha nem vagyok otthon, mi legyen? (beszélgetés)

1 2 3
47. 2f7e180b49 (válaszként erre: 37. - 123e772adb)
2015. szept. 23. 07:40
ez tuti :D
46. 3d787b167a (válaszként erre: 30. - 2f7e180b49)
2015. szept. 23. 07:40

:DDDDD

Akkor mehettek a rendőrégre feljelentést tenni!

Igazán gyökér anyósod van!

45. 2f7e180b49 (válaszként erre: 31. - Channa*)
2015. szept. 23. 07:39
ja és ne ez legyen már a megbotránkoztató hogy kidobtam...azzal mivan hogy Ő kiveszi a kukából ??? ami benne állt már egy egész éjszaka ?? ez milyen már ?
44. 2f7e180b49 (válaszként erre: 31. - Channa*)
2015. szept. 23. 07:37
ilynkor még azt tudom mondani próbálj az én helyzetemben lenni aztán írd le mennyire örülsz neki valójában, egy évig semmit nem szóltam és a páromnak is csak említettem hogy tenni kéne valamit mert zavar....nem hergeltem ..kértem, a büdös vér amiben a sav beleszívja magát a huzatba sőőt még a színt is kiszívja szerintem gáz ha én így ítélem meg kidobom , had tegyem meg minden lelkiismeret furdalás nélkül, ha te inkább kimosnád mosd,nem vagyunk egyformák
43. 2f7e180b49 (válaszként erre: 31. - Channa*)
2015. szept. 23. 07:35
nem nem akkor lehet pontatlan voltam a részletekkel , az ikerháznak ezt a felét amiben élünk a párom megvette a nagyszüleitől akik annó benne laktak, szóval az az övé és ha mi ugy beszéljük meg hogy oda nem jöhetnek be akkor ahhoz tartaniuk kéne magukat, add egy mert nem is az övéké add kettő szépen lettek megkérve rá
2015. szept. 23. 07:03

1. Párszor megkérném, hogy inkább szóljon, mire kíváncsi, mit szeretne megnézni, és akkor megmutatod neki, minthogy a távollétedben durkáljon a cuccaitokban

2. Ha ez nem használ, hagynék ott neki egy listát: Mama, ne töltse az időt a pakolással, készítettem egy adag vasalni-valót, de ott maradt a mosatlan is, és jó lenne ha esetleg még ki is porszívózna...

3. Ha nem csinálja meg, akkor "telepofával" leordítanám a fejét, hogy mi a francot tudott csinálni egész nap a lakásodban, ha semmit sem volt képes elvégezni azokból, amiket írtál neki!

4. Majd olyan helyen, ahol nem lát, nem hall, röhögnék egy jó nagyot!!

41. Channa* (válaszként erre: 37. - 123e772adb)
2015. szept. 23. 05:47

Nyanya....Én is használom ezt a "megnevezést", de tényleg a nyanyákra. Ez az anyós lehet, hogy negyvenakárhány éves....

Nyanya lesz minden nő, aki megéli azt a bizonyos kort, de lehet, hogy lesznek akik szerint már nyanya akkor is, amikor még nem is az. Illetve szerencsés esetben anyós is lesz(vagy szerencsétlen esetben?) Kinek, hogy...

Annyira kíváncsi lennék, hogy azok, akik így köpködnek az anyósra, vajon milyen anyósok lesznek? Szerintem pont olyan gonoszak, mint a saját anyósuk:D És remélem, hogy az aki most szidja anyóst, pont annyi szidást kap majd kismenyétől, amennyit ő ad a saját anyósának:D Ez így lenne igazságos. Persze, sosem fogom megtudni, mert pl. a fórumindító is majd kiszínezi azt, hogy ő milyen frankó anyós, és akkor lehet, hogy a menyét kell majd utálni....

40. 123e772adb (válaszként erre: 38. - Michelle.r)
2015. szept. 23. 00:22
:D nem hinném, hogy kibîrnàm röhögés nélkül. Sîmaszk gondolom màr brutàl, pedig én lennék olyan genyó, hogy felvenném és a tarkójàhoz nyomjak egy nokedliszaggatót...;)
39. 123e772adb (válaszként erre: 38. - Michelle.r)
2015. szept. 23. 00:22
:D nem hinném, hogy kibîrnàm röhögés nélkül. Sîmaszk gondolom màr brutàl, pedig én lennék olyan genyó, hogy felvenném és a tarkójàhoz nyomjak egy nokedliszaggatót...;)
38. michelle.r (válaszként erre: 37. - 123e772adb)
2015. szept. 22. 23:59
Esetleg mindenütt, ahová valószínűleg benyúl, hagyni valami keves kis üzenetet, pl. nem nyert, még két próbálkozás marad :DD
2015. szept. 22. 23:55
Mondd azt neki, hogy elmész valahovà, aztàn bújj el! Vàrj 10 percet, amîg beleéli magàt a pakolàsba és lépj elő. Többet nem fog menni, mert miutàn megijesztetted, mindig ez lesz benne. :) Sokkold le a nyanyàt! Én biztos megcsinàlnàm! ;)
36. michelle.r (válaszként erre: 35. - Channa*)
2015. szept. 22. 23:11
Nem tudom, mit tennék. Gondolom nem, ha tökéletesen kitisztítható lenne. De az tuti, hogy kihívnék egy takarítóbriádot és gőzborotvával, vagy mi a manóval tisztíttatnám ki :)
35. Channa* (válaszként erre: 33. - Michelle.r)
2015. szept. 22. 22:25

Ez igaz. Az én férjem nem szokta úgy leinni magát, hogy összehányja az ágyat. De egyszer egy barátunk lehányta az ágyunkat. Nem dobtam ki az ágyat sem, hanem kisikáltam.

Az ágyat is kidobtad volna?

2015. szept. 22. 22:19

A párom megígérte, hogy beszél az apjával, visszakéri legalább a ház kulcsát. Na ez nem történt meg.

Anyóssal semmi gondom nincs, szerintem Ő még le is állítja ha kell a férjét. De nem lehet.

Odajár a házhoz, szerintem naponta, és bejár a házba, oda ahol elvileg mi élünk. Na kösz ezt nem........

Amig ott laktam remegve indultam el minden reggel otthonról, mert szóvátette, hogy nincs kimosva: rossz a mosógépetek, hogy ennyi a szennyes?

Még a kávéspoharamat is kimostam a végén minden reggel, hogy ne találjon hibát. De ez nem normális... Szerintem nem. Az otthonomban élni akarok, nem görcsölni.

33. michelle.r (válaszként erre: 31. - Channa*)
2015. szept. 22. 22:15
Őszintén irigyellek, ha még sosem találkoztál részeg-hányás szaggal :o)) Én is kidobtam volna az az ágyneműt, mégha az imádott férjem hányt is bele.
32. 0c7adf8ee7 (válaszként erre: 31. - Channa*)
2015. szept. 22. 21:12
Kíváncsi leszek a zárcsere reagálásra :(
2015. szept. 22. 20:58

Szerintem egy csöppet felfújod.

Ha jól értem, akkor az ikerház fele, azaz az ikerház azanyóséké, azaz ott laksz albérletbe és el akarod adni, hogy messzebb élj tőlük? Te nem bántod az anyóst, hanem a párodnak mondod. Ennél rosszab megoldás nem létezik! Hergeled a párodat.

És a szád! Elég mocskos! Már elnézést! Ha írásnál ilyen szavakat használsz, akkor vajon élőszóban milyeneket?

Engem nem nagyon zavarna, hogy időnként átugrik és pakolászik, kimos. A párod helyében viszont igen csak zavarna, hogy a hányása után, ami nagyon undorító szerinted, inkább kidobod az ágyneműt és nem mosod ki utána. Mi lesz ha beteg lesz és maga alá csinál, akkor az ággyal együtt kidobod őt is?

Mi lenne, ha veled is ezt csinálnák? Persze nem gusztusos, na de előfordul az ilyen. engem pl. az sem zavart, hogy a férjem vérétől tocsogott a kocsink és persze a ruhája is. Nem dobtam ki egyiket sem, hanem kimostam.

Sajnálom az anyósokat, hogy ilyen nők léteznek.....

Az utolsó néhány hozzászólás, tényleg vices volt:DDD

2015. szept. 22. 20:13
Az utolsó pár hozzászólás azért nagyon ott van :D jelentem lecseréltük a zárat, azt nem Tom szóljak e reggel neki mert a végén beletöri a régit
2015. szept. 22. 18:25
Üsd meg de csak a bokáját nehogy a fejét, meg ne szédüljön ;-)
28. 31bc25d879 (válaszként erre: 22. - 2f7e180b49)
2015. szept. 22. 17:46
Mondd, hogy nekiadod a kikukázott ágyneműt és szép álmokat benne.
2015. szept. 22. 17:45

Szerintem egy darabig vidd oda a többi mosnivalót is és mondd, hogy vasalva kéred vissza:)

És meg is főzhet, add le a heti kaja rendelést.

26. 31bc25d879 (válaszként erre: 4. - A360345bdd)
2015. szept. 22. 17:43
Jajjjistenem...ezen felröhögtem:)
2015. szept. 22. 17:41
Pfff.... Vacak helyzet. Ha esély sincs költözni, akkor a legjobb megoldás tényleg az hogy lecseréltetik a zárat. Maj lehiggad, azzal ne foglalkozz, az már az ő problémája, hogy nem vette figyelembe a kéréseteket. Sajnos a közös udvar, kapu viszont azt eredményezi, hogy bizony ha ott találkoztok, akkor szólni kell egymáshoz, ha fáradt vagy most éppen ha nem. Ezt viszont neked kell lejátszanod magadban.
24. 2f7e180b49 (válaszként erre: 23. - A360345bdd)
2015. szept. 22. 16:26
Nekünk természetesen nincs, és eszembe sem jutna...ez csak neki ilyen természetes
23. a360345bdd (válaszként erre: 22. - 2f7e180b49)
2015. szept. 22. 16:19

Neked is van kulcsod hozzájuk?

Mert néhányszor te is átmehetnél csak úgy, pl hajnali 2kor hogy "bocsi, csak úgy nassolnék valamit, de nálunk minden elfogyott"

vagy tudom is én, csak érezze milyen, mikor valaki betör a privát szférájába

2015. szept. 22. 16:03
Vagy hívjon fel átmehet e...kérdezze meg jo e ez igy nekem ... De ez h kukából vmit kivenni gusztustalan...ezen nem tudok túllépni, most vigyem át neki vissza h én ezt nem poénból dobtam ki? Vagy basszam megint ki a kukába? Nem veszi magát észre
2015. szept. 22. 15:58
Na meg a másik megsem kérdezi, hanem sunyi alattomos módon azt mondja nekem, hogy ezen megne sértődj DE!! 60 fokon akart mosni de az o szennyesében nem volt elég holmi hozzá ezért átjött végig turta az enyém és kiválogatta...és egyből bevédi magát h megne merjek sértődni, hát ne mosson addig amig nincs hozzá elég cucca
20. 0c7adf8ee7 (válaszként erre: 13. - Mosolyka1111)
2015. szept. 22. 15:46
Nem. Megkérdezném, hogy mit segíthetek, mikor, hogy szoktad csinálni, stb. És már kotornék is vissza.
19. 2f7e180b49 (válaszként erre: 17. - Crystall)
2015. szept. 22. 15:26
Egyszerűen csak nem értem hogy vajon mi jár a fejében ha egyszer o ígérte h tobbet nem jön nem rendezkedik és közben egyre durvább dolgokat művel,lehet azt hiszi mert nem szólok egy kis mulya vagyok és ugyse fogok semmit tenni semmi ellen...pedig ez nem igy van, csak ha egyszer én mondanám el neki a véleményem és nem a fia ugy kiosztanám az egy év alatt felgyűllt idegtől, h azt nem tenné zsebre
18. Tuksika (válaszként erre: 16. - 2f7e180b49)
2015. szept. 22. 15:23
Abszolút megértelek, én is éltem hasonló szituban, egy idő után pánikrohamaim lettek a "bezártságtól"....
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook