Az anyós pakol, ha nem vagyok otthon, mi legyen? (beszélgetés)
:DDDDD
Akkor mehettek a rendőrégre feljelentést tenni!
Igazán gyökér anyósod van!
1. Párszor megkérném, hogy inkább szóljon, mire kíváncsi, mit szeretne megnézni, és akkor megmutatod neki, minthogy a távollétedben durkáljon a cuccaitokban
2. Ha ez nem használ, hagynék ott neki egy listát: Mama, ne töltse az időt a pakolással, készítettem egy adag vasalni-valót, de ott maradt a mosatlan is, és jó lenne ha esetleg még ki is porszívózna...
3. Ha nem csinálja meg, akkor "telepofával" leordítanám a fejét, hogy mi a francot tudott csinálni egész nap a lakásodban, ha semmit sem volt képes elvégezni azokból, amiket írtál neki!
4. Majd olyan helyen, ahol nem lát, nem hall, röhögnék egy jó nagyot!!
Nyanya....Én is használom ezt a "megnevezést", de tényleg a nyanyákra. Ez az anyós lehet, hogy negyvenakárhány éves....
Nyanya lesz minden nő, aki megéli azt a bizonyos kort, de lehet, hogy lesznek akik szerint már nyanya akkor is, amikor még nem is az. Illetve szerencsés esetben anyós is lesz(vagy szerencsétlen esetben?) Kinek, hogy...
Annyira kíváncsi lennék, hogy azok, akik így köpködnek az anyósra, vajon milyen anyósok lesznek? Szerintem pont olyan gonoszak, mint a saját anyósuk:D És remélem, hogy az aki most szidja anyóst, pont annyi szidást kap majd kismenyétől, amennyit ő ad a saját anyósának:D Ez így lenne igazságos. Persze, sosem fogom megtudni, mert pl. a fórumindító is majd kiszínezi azt, hogy ő milyen frankó anyós, és akkor lehet, hogy a menyét kell majd utálni....
Ez igaz. Az én férjem nem szokta úgy leinni magát, hogy összehányja az ágyat. De egyszer egy barátunk lehányta az ágyunkat. Nem dobtam ki az ágyat sem, hanem kisikáltam.
Az ágyat is kidobtad volna?
A párom megígérte, hogy beszél az apjával, visszakéri legalább a ház kulcsát. Na ez nem történt meg.
Anyóssal semmi gondom nincs, szerintem Ő még le is állítja ha kell a férjét. De nem lehet.
Odajár a házhoz, szerintem naponta, és bejár a házba, oda ahol elvileg mi élünk. Na kösz ezt nem........
Amig ott laktam remegve indultam el minden reggel otthonról, mert szóvátette, hogy nincs kimosva: rossz a mosógépetek, hogy ennyi a szennyes?
Még a kávéspoharamat is kimostam a végén minden reggel, hogy ne találjon hibát. De ez nem normális... Szerintem nem. Az otthonomban élni akarok, nem görcsölni.
Szerintem egy csöppet felfújod.
Ha jól értem, akkor az ikerház fele, azaz az ikerház azanyóséké, azaz ott laksz albérletbe és el akarod adni, hogy messzebb élj tőlük? Te nem bántod az anyóst, hanem a párodnak mondod. Ennél rosszab megoldás nem létezik! Hergeled a párodat.
És a szád! Elég mocskos! Már elnézést! Ha írásnál ilyen szavakat használsz, akkor vajon élőszóban milyeneket?
Engem nem nagyon zavarna, hogy időnként átugrik és pakolászik, kimos. A párod helyében viszont igen csak zavarna, hogy a hányása után, ami nagyon undorító szerinted, inkább kidobod az ágyneműt és nem mosod ki utána. Mi lesz ha beteg lesz és maga alá csinál, akkor az ággyal együtt kidobod őt is?
Mi lenne, ha veled is ezt csinálnák? Persze nem gusztusos, na de előfordul az ilyen. engem pl. az sem zavart, hogy a férjem vérétől tocsogott a kocsink és persze a ruhája is. Nem dobtam ki egyiket sem, hanem kimostam.
Sajnálom az anyósokat, hogy ilyen nők léteznek.....
Az utolsó néhány hozzászólás, tényleg vices volt:DDD
Szerintem egy darabig vidd oda a többi mosnivalót is és mondd, hogy vasalva kéred vissza:)
És meg is főzhet, add le a heti kaja rendelést.
Neked is van kulcsod hozzájuk?
Mert néhányszor te is átmehetnél csak úgy, pl hajnali 2kor hogy "bocsi, csak úgy nassolnék valamit, de nálunk minden elfogyott"
vagy tudom is én, csak érezze milyen, mikor valaki betör a privát szférájába
További ajánlott fórumok:
- Nektek is az életetek legnagyobb problémája, hogy ki van nyitva a bejárati ajtó, amikor otthon vagyok?
- Nálad vagyok otthon
- Ha lakást bérelek, van jogom lecseréltetni a zárat, hogy a tulaj esetleg ne kutakodjon amikor nem vagyok otthon?!
- Új kapcsolatba vagyok a párom kérte hogy legyen valami krémes süti karácsonyra. Semmi ötletem sincs, van valakinek valami jó ötlete?
- Szinte képtelen vagyok meginni bármilyen vizet! (legyen az csapvíz, ásványvíz, forrásvíz...)
- Mik legyenek mindig otthon?