Avon kozmetikumokat használók fóruma! (beszélgetés)
Szioka
Én elég sok terméket vettem már:))
És szinte mindig találok valami jot a katalogusban:))
Sziasztok!
Várok mindenkit aki szereti használni vagy esetleg használná az Avon termékeket v esetleg azokat akik ezzel foglalkoznak.
Én még viszonylag új vagyok a témában úgyhogy rám fér egy beavatás:D
Csevegjünk és cseréljünk tapasztalatokat:)
küldd vissza!
szólj a tanácsadónőnek, h nem bírja a szemed, ő visszaküldi és visszafizetik a pénzt, vagy veszel valami mást
nekem -szerencsére- avonos szempillaspiráltól még soha nem volt ilyen tünetem, pedig avonosat használok már legalább 10 éve, és mindig mást (ami épp akciós:))
viszont egyszer 10-en évesen vettem egy olcsó gagyit, na attól volt viszketés, könnyezés...
lehet nagyon érzékeny a szemed...?
nekem szemceruzában is beváltak az avonosak, abból is az olcsóbb csíp!
megkérdezhetem, hogy kék vagy fekete a tus csomagolása?
mert ha kék akkor tuti lejárt...
ha fekete akkor nem mert azt nem olyan rég lett fekete a csomija
nem, vadi új, az látszik rajt egyértelműen...
boltja volt a csajnak, amit bezárt, és abból maradt meg sok, mert túlrendelte magát...
az a fajta szemfesték, ami oylan, mint egy rúzs van perfect wear-ben meg nem tudom még milyen neveken
ha már fel volt bontva, akkor necces, mert azt hamar ki kell dobni mert beszárad.
ha leszedték szerintem nem véletlenül :-(
remélem nem használtat vettél..
sziasztok!SOS!
tud valaki nekem segíteni? szemfestékstifteknek mennyi a szav ideje? 12 24 36hó? fontos lenne!
vettem teszveszen kettőt, egyiknek rajt van az alján a gyártási idő, a másikról leszedték...kíváncsi lennék, jók-e még! mert ha nem, tudok reklamálni
köszi előre is
-
na ja...
é az invidiual for hert szerettem nagyon
Mondjuk az emberek nagy többsége úgy szeret vásárolni, hogy megszagolja stb...
Én ezét szoktam amikor pl a tusik vagy a samponok vannak jól leárazva többet venni minden illatból és úgy pikk-pakk meg is veszi, és rá is szoktattam már pár emberékét így
Én még se az alufóliáig nem jutottam, se a folpack-ig... :D De még a zselét se használtam. :)
Amúgy tényleg ufós lettem volna... veszem az adást. :D
Nincs konkrétan ilyen szempillaspirál.
Én használtam kontaklencsét, de nem volt gond egyik szempillaspirállal se.