Avon kozmetikumokat használók fóruma! (beszélgetés)
Nekem több van, ami nem jött be. DE nekem nagyon érzékeny a bőröm, úgyhogy ez nem biztos hogy a termék hibája. Pl spiráltól vagy szemfestéktől ég a szemem. :(
De a tusfürdőket nagyon szeretem, parfümjeim is csak avonosak.És végre megint van gyerek termék :D
én istenítem a glicerinez kézkrémet! még nem találtam annál jobbat - nekem tökéletesen bevált...
ezt mindig tőlük veszem - mintaboltokban...
1-2 parfümöt is kedvelek...
ennyi :)
Kapásból egy kérdéssel kezdeném, mit tudtok a napszemüvegektől? Használható? Milyen minőségű? Rendes UV szűrős?
Köszi!
Sziasztok!
Ide lehet írni bármilyen tapasztalatot!
Termékekkel, szállítással, rendeléssel, minden AVONnal kapcsolatos dolgot.
Fogyasztók, és tanácsadónők is írjanak ;)
Sziasztok !
Most már nincs a katalógusban a gyékény sajnos.
De van helyette kék avonos nagy strandtörölköző ha érdekel. Igaz már ez sincs most a katalógusban ,de ha kell akkor az nekem van pluszban.
Szia, és például a krémeket tanulmányozva, mi a véleményed a hatóanyag-összetételükről?
Én is tanácsadónő vagyok, de megmondom őszintén, hogy már nem szívesen vásárolok Avon arckrémeket, nem bízom bennük, sosem váltják be azt, amit ígérnek.
Az újdonságokat az egekbe emelik, ígérnek fűt-fát, aztán érdekes módon néhány hónap múlva a csodaszer kifut, jön helyette egy újabb...
SZIASZTOK !
Ha tudok Én is szívesen segítek :) Én már koordinátor vagyok.
sziasztok!
szeretnék 1 olyan avon pénztárcát amit régen lehetett kapni:(bör)sötétkék, és vajszinü minták vannak rajta. . . volt ilyen pénztárcám csak ellopták, pedig nagyon szerettem ezért szerenték ugyan ilyet. . . ha vki tud segiteni irjon. . . elöre is köszönöm:)