Avon kozmetikumokat használók fóruma! (beszélgetés)
én még mindig nem tudom elérni, így nem:-(
Valaki elvégezte már a bőrápolási tréninget?
A Pur Blanca blossomhoz nekem is szempillaspirál jött.
sziasztok én még nem tudom mit rendeljek az avonbol
a Black suede touch szetthez anew kék krémet adnak :-)
Pur Balnca parfümhöz egyébként szempillaspirál az ajándék, legalábbis én azt kaptam....
Elvileg a főoldalon közép tájon van egy rózsaszín négyzet, de nem aktív, most néztem én is....
Lehet, hogy majd csak holnap lesz elérhető...
Az on-line bőrápolási tréninget hol találom az oldalon??
sőt 50000 után már 35%-ot adnak
Ez valóban így van, a 15-25 közöttieknek ez nagyon jó lesz!
Akkor jól emlékszek!:)
Én várom az új árengedmény sávok bevezetését, mert így jobban megéri avonozni. A 25 000-res összeg számomra elérhetetlennek tűnik, de a 15 000 már könnyebben átléphető.:) Így sokkal jobban járok, mint eddig.:)
Igen, a 14. kampánytól lesz .
De ez csak a 14. kampánytól érvényes, nem? A 13-ban még nem.
Nem érte meg, de nagyon sokan voltak állítólag és most így talán ki lesznek szelektálva...
Igen , de amúgy se nagyon érte meg 5000Ft alatt a postaköltség miatt .
Még nem kaptam meg, de már hallottam róla.
Aki rendel is, annak nagyon jó lesz, aki viszont 5000 Ft alatt voltak, szerintem most kihullnak majd...
Ezek a konferenciák tényleg nagyon jók szoktak lenni ,megnézhetsz,kipróbálhatsz mindent , az újdonságokat is amik majd csak lesznek a köv. kampányokban. Általában ajándékot kap mindenki . Nálunk még szoktunk + tombolázni is :)
Sok segítséget kaphatok mit, hogyan lehet eladni,ajánlani stb...
Én Ráckeve mellett lakok .
Ha valaki van Pest megyéből és segítséget szeretne keressetek bátran ! :)
Nagyon jó volt a BNV is ,megkaptátok már az új engedmény sávokat ?
Most olvastam a facebook-on, hogy novemberben lesz Avon test és lélek nap..Jó lenne, ott lenni, de sajnos Bp-en lesz..
Ti hol laktok? Csak én vagyok az egyetlen szegedi itt?
Én mindig megyek, szuper jó, imádom!
Akkor gondolom tuti jó lesz! Már alig várom!!!
én mindig megyek sőt a lányom is jön, imád tombolázni, igazi csajos program :-)
Én voltam. Érdemes elmenni, különleges családias hangulata van az egésznek.:) Minden új terméket megnézhetsz, kipróbálhatsz, megtudod az újdonságokat, és nem mellesleg meglepiket is szoktak adni.:)
Lesz Avon konferencia, minden körzetben más időpontban, Ti mentek? Gondolom Ti is kaptatok e-mailt.
Volt már valaki ilyen konferencián?
Tanácsadó vagyok, de közben más is rendelt, és így meghaladtuk az 5000-et.:-)
Holnap jön a csomag.:-)
sziasztok én most adtam le a randelést kiváncsi vagyok milyen ajándékok jönnek a csomagba.nekem kell majd kiválasztani kinek mit adok???
Szerintem kampányonként számolják.
Ha elérted az 5000-et egyszer, akkor a felett jár a pont.
Valaki tudna nekem segíteni? Az avon angyalai ösztönzővel kapcsolatban nem tiszta valami. Tegyük fel, hogy a személyes határom 5000 Ft. Ebben az esetben 5000 ft felett minden ezres után jár 1 pont. De ha mondjuk egy kampány során leadok egy 8000-res rendelést és később még egy 2000-reset, akkor 3 pont jár, vagy mivel abban a kampányban már egyszer elértem a határt 5? Tehát, ha egy kampányban kétszer rendelek, akkor az első 5000 után számolják, vagy a második rendelésnél is külön el kell érnem és csak afölött jár?
További ajánlott fórumok: