Avon kozmetikumokat használók fóruma! (beszélgetés)
Az a jel a "the power of avon" program jele.
Több fázisból áll.
Most a mintákról szól a vásárlók felé.
Sziasztok, látom az aktuális katalógus sok oldalán, hogy ott az a rózsaszín jel, ami alapján két kampánnyal ezelőtt Ti kaptatok ajándékokat...
Most az áll alatta, hogy a vásárlók rendeljenek mintákat. Ezúttal csak egy felhívás, és mi nem kapunk ajándékot, ha arról az oldalról rendelünk?
Az adelle óra tényleg nagyon szép :)
Én a 199-os karkötőt rendeltem meg, hát mit ne mondjak, nekem nem tetszik, ahhoz képest hogy Swarowski.
A peyton órával kapcsolatban nem akartalak ám megbántani :)
Én láttam a peyton órát élőben, nekem nagyon nem tetszik. Olyan gagyi arany színe van, meg eleve nem szeretem az olyan ékszereket amik ennyire masszívak.
Te megvetted már, vagy csak katalógusban tetszett?
(mert nagyon más a 2-ő)
Leadtam a rendelésemet, alig várom, hogy holnap megkapjam a csomagot!!!:)
Átnéztem a neten a számlát, kapok majd olyan matricát, meg ajándékba megkapom az órát is!
Anyukámnak karácsonyi ajándékként adok majd Anew termékeket, csak én béna, elnéztem a cikkszámot, és a 4800 Ft-os helyett a 6000 Ft-os krémet rendeltem meg..mindegy, nem bosszankodom ezen. Biztos lesznek még jó akciók, főleg majd a karácsonyi katalógusban.
Hát én nem mondanám, hogy az, bár a koordinátori rendszerben vannak hasonlóságok.
Tanácsadónak és törzsvásárlónak viszont nem kell beszerveznie senkit! Ezért inkább nemet mondanék.