Autóvezetés... segítség! Nem tudok kormányozni és pedálozni egyszerre, csak külön-külön mozognak a testrészeim... (tudásbázis)
Az oki nagyon rendes, türelmes. Azt mondta, hogy gyakorolni kell...
De nem mindegy, hogy fél milla egy jogsi és akkor is 10-15 évig még 'kezdő' leszek...
Mit mond az oktató?
A nővérem pl. vezetés közben csak előre nézhetett, mert ha elfordította a fejét akkor követte a kormánymozdulattal.
Tehát ha elnézett jobbra, akkor jobbra kormányozta a kocsit.
Ő már (hála az égnek) nem vezet.
Hát az alap óra itt a suliban, amit befizettem az 10 oktatás a tanpályán, aztán lehet menni járműkezelésre.
Én 16-nál járok, és a tanpályára nem tudtam igazából menni, csak egy részére, ahol célmegállást csináltam... Az emelkedős indulást is csináltam már, de ott is a rákanyarodásnál volt gond, hogy "nem láttam magam előtt a sineket"... pedig igen, csak a kocsi nem arra ment... :)
Szóval nem megy... Tekerek kifele a kanyarból, már gyorsítanom kellene egy kicsit, hogy váltsak fel kettesbe... De nem megy... nem mozog a jobb lábam lefele... Miután a kormány egyenesen van, akkor bezzeg igen. Nem tudok rendesen biciklizni sem. Az alap oktatási órákon már régen túl vagyok, de még a tanpálya közelében sem voltam szinte...
Hogy lehet az ilyet fejleszteni? Vagy mondjak le a jogsiról?
További ajánlott fórumok:
- Állati testrészek
- Magassarkú és az autóvezetés
- Néhány autóvezető miért szereti teljes hangerőn hallgatni a zenét?
- Te elnevezted a párod intim testrészét?
- Van olyan, aki rendszeresen használt-használ taposógépet? Ki mennyit fogyott tőle és mely testrészekre hat inkább?
- Pszichológiai vizsgálat sikertelen autóvezetői vizsga után