Autót eladni, de hogyan? (beszélgetés)
Köszönöm, tudom a különbséget.
Igaz, hogy a fórumban írt autó két évvel idősebb is volt,mint az általam írt, és akkor még a válság sem éreztette úgy a hatását. Csak azt akartam érzékeltetni ezzel, hogy sajnos, igen alacsonyan vannak a használt autók árai, mert nagyon alacsony a kereslet. Régebben azért, mert utánad dobták az újat, ma meg azért mert szűkösek az anyagi lehetőségek. Megértem, hogy a topic indítója nem akarja 3-ért odaadni, valószínüleg én sem adnám.
Nem nagyon figyeltem mostanában a használtautó árakat, nem tudom most hogy mozog. Tavaly a tágabb családban egy 8 éves Suzuki swift-et 550-ért vett át, illetve számolt be a kereskedő. Hibátlan volt, csak hát a régi típusú. Végülis odaadták, mert ez volt a legjobb ajánlat érte.
Magánúton mindenki olyan 450-480-at kínált volna, annyiért nem adták.
én is elakartam adni a Suzukimat,találtam egy hirdetést,hogy Suzikat keresnek megvételre..kijött a manus és a 10 éves autóért,ami szinte hibátlan,azt mondta ad érte 300 000ftot...880 000ért vettem...kezet fogtam vele és közöltem vele,hogy vigyázzon mikor megy ki az utca végén,éles a kanyar és szűk az utca...azzal bementem..szerintem értette,hogy nem szeretnék kapni az ajánlatán...
ennyiért én is inkább kutya ólnak beállítanám...
HÚÚÚ!Most kaptam egy ajánlatot: 360.000.-
Ennyiért akkor se adom oda,ha tyúkól lesz a kert végébe!
én is csatlakoznék..mi egy 14 éveset adnánk el...
én mikor eladtam az első autómat,arra ki volt téve egy papír,elérhetőséggel,ilyenekkel..de ez most nem működik,mert a ház elött áll,nincs rajta műszaki..erre meg a kutya sem jár...
További ajánlott fórumok:
- Ha hitellel terhelt házat szeretnék eladni, hogyan megy végbe egy ilyen üzlet?
- Hogyan lehet lakáshitellel terhelt lakást eladni?
- Hogyan tudnám eladni legális úton a saját készítésű dolgaimat?
- Rossz állapotú autót melyik bontóban érdemes eladni?
- Hogyan lehet eladni/elcserélni egy autót, ha hitel van rajta?
- Hol érdemes most autót eladni?