Au pairkedés Amerikában (beszélgetés)
Sziasztok!
Én Amerikában szeretnék au pairkedni! Ki milyen közvetítőt ajánl?:)
köszi
Sziasztok!
Én is tervezem, csak előtte jogsit akarok. Én ezt az ügynökséget néztem ki: Crew Agency Kft. ( http://www. crew.hu/webset32.cgi?Crew_agency@@HU@@35@@366368951 )
Ismeri valaki? Vagy Ti mit ajánlotok? Én mindenképpen ügynökséggel akarok kimenni, szerintem így biztonságosabb.
Szia!
Én is Amerikába szeretnék majd menni. Én az au pair kft-t néztem ki nem tudsz esetleg valamit róluk? Vagy esetleg egy másikat ami megbízható?
Köszönöm!
Mindennek alaposan utána kell járni,nem szeretnék rossz helyre kerülni.MIelőtt ügynökséget választottam beszéltem vagy 8-9lánnyal,mert szerintem a tapasztalatokból lehet igazán megismerni mivan kinnt,nem az ügynökségtől ahol csak jót meg a szépet mondják el.Ennek ellenére nagyobb biztonságban fogom magam érezni,hogy tudom van valaki a hátam mögött:)
Szia! Én ugyan Angliában voltam tavaly nyáron, és nem is egészen au pair, de egy-két tanáccsal tudok szolgálni.
Előre beszéljétek meg, hogy mit kell csinálnod, pontosan mettől meddig tart a munka (mert ez az, még ha nem is tűnik annak). Mennyi szabadidőd lesz és mikor. Mennyi zsebpénzt kapsz, mikor (pl. Angliában szokás hetente, mindig ugyanazon a napon adni). Ha lehet, ez legyen írásba foglalva.
Mondjuk te ügynökséggel mész, így könnyebb dolgod lesz, de azért nem árt ezekre figyelni. Sok sikert, élvezni fogod! :)
Sziasztok!
Jövő nyáron szeretnék kimenni 1évre usa-ba.
Ügynökséget választottam,már csak a jogsira nha meg az angolra gyúrok:)
Szívesen ismerkednék lányokkal,akik szintén tervezik,hogy a közeljövőben kimennének,örülnék ha lenne ott 1-2 magyar ismerős:)
Tapasztalatokat is várok,jókat és rosszat egyaránt!
Üdv.Dóri