Átélted már a tantra-szex gyönyöreit? (beszélgetés)
Olvastam internetszerte róla
Nem értem mi lehet benne a gyönyör, amikor a cél a kielégülés.
Aki gyorslövetű annak lehet hogy használ egy ilyen gyakorlat, de eléggé időigényes lehet mire eredményt is hoz.
Neked az mennyiben tetszene ha egy jó "tornázás" végén a férfi nem elégül ki?
Nem egy topikban olvastam, hogy egy idő után a nő magát okolja ezért.
Senkit meg nem sértve, a véleményem hogy marhaság!
Mire menne ki a játék ha nem a kielégülésre?
De legyen, csináljuk
Mit is szólna a nő ha úgy a felénél, vagy a vége elött kiszállnék és "majd folytatjuk" beszólással akármi mást csinálnék, vagy nagy jóindulattal, csak simogatnám?
Azt gondolom erős rosszallás lenne belőle.
"Átélted már a tantra-szex gyönyöreit?"
Hmm, még nem...de biztos nagyon jó lenne!
Atrebor, lehet, hogy nem működik a link?
200. oldalon kezdődik az a fejezet, amiről írtam. Nem szeretem az elvont magyarázásokat (nekem még ez is kicsit az volt). A lényeg gyakorlatban annyi, hogy kb tök mindegy milyen pózban (bár talán a nő felül férfi alul a legjobb hozzá, de ki mit érez jobbnak), a lényeg nem a szexuális vágy kielégítése és a megkönnyebbülés, hanem az, hogy együtt vagytok. A mozdulatok lassúak és folyamatosan a fizikai érzetekre koncentráltok, a fantáziaképek helyett. Nem kell hozzá semmi technikai fogás, csal lassan csinálni és az érzetekre figyelni folyamatosan. Ennyi. És a férfi nem megy el a végén, hanem ha elfáradtok vagy elmúlik az erekció, akkor abbahagyjátok és ha akartok, még fekszetek egymáson egy darabig. Ennyi.
Itt van benne magyarázat,
hogy mit miért, ezt már korábban belinkelték, szerintem elég a pdf 19. oldaláról kezdeni, az eleje nekem túl elvont volt:)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Látom, jó régi ez a topic, de hátha valakit még érdekel ez a téma:) Én most kezdtem el foglalkozni vele és találtam egy szerzőt, aki érthetően ír a tantráról, nem olyan elvontan.Ő Barry Long, a nem túl hosszú könyv címe pedig Making Love- Sexual love the divine way. Elmondja azt is, hogy mit kell csinálni és hogyan. Magyarul még nem jelent meg, de Eva-Maria Zurhorst - Szeresd önmagad és mindegy kivel élsz c. könyve egy külön fejezetben magyarázza ezt a könyvet, igaz jóval rövidebben, de bevezetésképpen jó előbb elolvasni.
Youtube-on hangoskönyv formájában fent van az angol könyv, kb 2,5 órás, érdemes meghallgatni.
Sziasztok!
Én is ki szeretném próbálni ezt a párommal, de nem tudom hogyan kell elképzelni, mert annyi mindent hallottam róla.:)
Ha egyszer belekóstolsz, sosem akarsz majd "modern" nyugati szexet!
Egy találó idézet, a többi az alábbi linken:
"A szerelemmel sok embernek megvan a maga baja. A rutin elkedvetlenít, a villámszex magányossá, a mellőzés pedig keménnyé és csalódottá tesz. A tolakodó fecsegés, a suta mozdulatok és a néma buzgólkodás pedig igazán lélekölő. Csakúgy, mint azok a férfiak, akik a világért el nem engednék magukat."
Nekem elég homályos. :(
Pedig amilyen jól hangzik, szívesen ki is próbálnám. Valami konkrétumot valaki tud írni róla?
Hát, ha ez takarja a tantra szex-et, akkor minig átélem :)
épp ezért görcsölhetett be.. :(
Húzzuk, nyúzzuk , élvezzük, álltalában 2-3 órát "eljátszunk" ;) ÉS imáádom vele!
És a legszebb a vége, mikor együtt robban a bomba :)))