Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Átélted már a tantra-szex gyönyöreit? fórum

Átélted már a tantra-szex gyönyöreit? (beszélgetés)

1 2
2007. szept. 10. 15:44

A "tantra" szó gyökerei két szanszkrit szóból erednek, melyek jelentése "felszabadulás" és "kiteljesedés". Ez arra utal, hogy tudat kiteljesítése felszabaduláshoz vezet.

Ahhoz, hogy kiterjesszük tudatunkat, és azt felszabadítsuk, azaz kiemeljük magunkat létünk fizikai szintjéről, először öt érzékszervünket egészen teljesítőképességük végső határáig terheljük túl, majd még ezen a határon is lépjünk túl.

Először az elménk nyílik meg - számtalan, szunnyadó agysejt válik ismét aktívvá, ez kiterjeszti az öt érzékeinket és átalakítja testünk/lelkünk minden megnyilvánulását.

Tantra - egy út, avagy technika, amelynek során megtanulható az elme elengedése és felfedezhető szívünk mélyén rejtező felettes Önvalónk. Ezzel a módszerrel megteremhető az ellentétek kozmikus egysége, azaz egyensúly a férfi és női energiák között.

A Tantra az Isteni Szeretet útja, a szexuális energia átalakítása révén.

Azáltal, hogy elfogadjuk a szexualitás isteni mivoltát, felszabadulhatunk a szexuális vágyak alól, úgy hogy, átalakítjuk, nem pedig elnyomjuk azokat. Vagyis megvalósítható az ellentétek egysége - a férfi és női energiák kiegyenlítődése, megszabadulhatunk a látszólagos világtól és visszatérhetünk az Örök Egységbe.

A szexualitás nem pusztán a lények reprodukciós képessége és nem csak merő élvezkedés. A harmonikus párkapcsolat együttléteiben szunnyad az a Tűz, melyet fellobbantva megváltoztatható az élet. Egyfajta Isteni elragadtatás élhető át minden hétköznapi pillanat során.

Ha felismerjük a szexualitás isteni lényegét, - a különbséget Isteni Párunkkal való szeretkezés (kozmikus orgazmus), a társunkban való feloldódás / és a mindennapi szex között - akkor az együttlétek nem degradálódnak kényszerű egészségügyi szükségletté, az elfojtások és önbüntetések helyett átalakíthatjuk szexuális energiáinkat.

A hindu tantrának Síva és Sakti, a férfi és női princípiumok imádata, istenítése áll a középpontjában. A férfi és női princípiumokat tisztelet és ünneplés övezte a művészetekben és a szertartások során.

Egyes tantrikus források szerint a valós és a transzcendens világot Sakti és Síva végtelen szeretkezése hozza létre.

2007. aug. 5. 18:11
még nem azt sem tudom az milyen
13. 0c97fbb607 (válaszként erre: 5. - Ujjászületés)
2007. júl. 28. 13:42
Akkor már átéltem!:)
12. 754c7e07c3 (válaszként erre: 10. - Ujjászületés)
2007. júl. 28. 13:35
Az vagyok. Olyankor főleg.
11. rosewood (válaszként erre: 9. - Ujjászületés)
2007. júl. 28. 13:34
Igen. Furcsább, más, de nagyon jó :)
10. ujjászületés (válaszként erre: 8. - 754c7e07c3)
2007. júl. 28. 13:33
Boldog ember lehetsz!
9. ujjászületés (válaszként erre: 7. - Rosewood)
2007. júl. 28. 13:32
Gondolom másabb élményt nyújt!
8. 754c7e07c3 (válaszként erre: 5. - Ujjászületés)
2007. júl. 28. 13:29
Nálunk ez megvan. De jó, eddig csak sejtettem, hogy vannak csakráim, mostmár biztos.
2007. júl. 28. 13:29

Jaaa, akkor ez az, maikor akár visszatartod az orgazmust, és mégis élvezel? Pl férfiaknál ejakuláció nélküli orgazmus?

Ha igen, akkor ismerős. Tanulgatjuk :)

6. 754c7e07c3 (válaszként erre: 4. - 0c97fbb607)
2007. júl. 28. 13:28
Bocs, nem jár máshol az eszem. Majd visszafogom magam.
2007. júl. 28. 13:16

A tantra egy szanszkrit szó, láncot jelent.

A tantra lényege, a lassú élvezet. Vannak az embernek csakrái, ezeket aktivizálja. Mindkét fél a teljes odaadást érzi, egy olyan orgazmus, ami egyszerre éri el a két felet és leírhatatlan gyönyöröket okoz.

A lényege, hogy sokáig élvezzétek egymást, és csak a legvégén érjétek el az orgazmust. De orgazmus nélkül is élvezetes és csodálatos, nem feltétel az orgazmus. Olyan testi-lelki élményeket nyújthat egy ilyen pár órás szeretkezés, hogy a mennyben érzed magad. Persze ez csak két összeszokott embernél müködik! Például nálatok.

4. 0c97fbb607 (válaszként erre: 3. - 754c7e07c3)
2007. júl. 28. 13:16
?
2007. júl. 28. 13:15
Nekem már voltak gyönyöreim. Az már tantra szex? Vagy csak egyszerű, isteni orgazmus?
2. 0c97fbb607 (válaszként erre: 1. - Ujjászületés)
2007. júl. 28. 13:06
Beszélnél erről bővebben?Milyen az a tantra szex?
2007. júl. 28. 13:03
Én arra vágyom, hogy egy olyan pasim legyen, akivel ilyen mélységekig átélhetném a szeretkezés gyönyöreit. Amikor test és lélek egyesül. Persze ehhez először szerelem kell. Ez nem alkalmi kategória. De azért vágyom rá.
1 2

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook