Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Kedves Bogi!
Ha visszakeresel itt a fórumban, akkor többünk véleményét olvashatod.
Summa somárum, mi akik próbáltuk, nem javasoljuk.
Boldog, sikerekben gazdag új évet kívánunk innen, a zsírral teli bödönök mellől.
Kolbi
Sziasztok! Van valakinek tapasztalata a HIFU kezeléssel kapcsolatosan? Januárban szeretnék menn.
Köszi :)
Az Index-ről nyitottam meg. Minden ilyen bőrrel kapcsolatos cikket elolvasok, nem akarok lemaradni, ha a páciensem kérdez. Bőrgyógyász és még erről sem hallott?
Kolbi
jaja :)))) és ő az a hajléktalan, aki 1 hét alatt 40 millió dollárt keresett.
amúgy már a linkről ordít, h ez egy kamu oldal, alapból rá sem kattintanék.
az ilyen oldalaktól féltettem az apukámat, mikor elkezdte használni az internetet. anno simán rákattintott bármilyen hülyeségre :)
Ma olvastam, és jelentem, újra meg van az örök fiatalság receptje:
Ez azért érdekes, mert Magyarországon kb. 600-an vagyunk bőrgyógyászok és ebből 300 folyamatosan ott van a kongresszusokon, dolgozik. Általában mindenki ismer mindenkit, vagy hallott a másikról. Ezt a Dr. Borsodi Péter nevű Phd urat nem ismerem. Ez nem is baj, de a net sem ismeri. A képet nézegetve, ő egy kedves portás lehet 15 évvel ezelőtt (telefon, szemüveg, naptár, stb.). Ki tud róla?
Kolbi
A realselfen a review-k között érdemes nézelődni, mert a fotókkal részletesen dokumentált páciens-beszámolók esetében elég nehéz csalni. Ilyenekre gondolok, mint ez (egyben figyeljük meg, hogy ez a hölgy pikkpakk elintézte egy piszokkal az arcfelvarrás+zsírtöltés+Co2 lézer szentháromságot, és milyen klassz lett. Két hét szobafogság, az igaz, de 6-8-10 évenként egyszer megéri :)
nagyon sok reklam
es kamu poszt van a realface-en, de ki lehet őket szúrni szerintem, eleg sokba belefutottam már
Sziasztok,
Ha valakit dr. Kaszás Annamária műtött írjon már sora pár sort legyen kedves. Mert én fehívtam, és azt a választ kaptam,hogy Ő abszolut nem csinál szemhéj plasztikát...
Kedves Kolbi!
Én egy szóval sem mondtam,h baj,h nem vállalnak. Én azt mondtam,h mivel még nem állok erre készen (az eddigi konzultációk alapján), ezért más megoldást keresek. Aztán pedig azt mondtam,h egyet értek azzal, hogy nem az életkor, hanem az egyén adottságai döntik el alapvetően, hogy mit lehet vele kezdeni. Szerintem ez a kettő nem zárja ki egymást. Sőt.
Az interneten keringő dolgokat valóban fenntartással kell kezelni, de én tartom magam annyira intelligensnek, hogy ki tudjam szűrni, hogy mi a hihető és mi nem. Ezért olvasok el mindent, és ezért nézek alaposan utána. A többire pedig ott van a konzultáció.
Én a problémámra keresek megoldást jelenleg, és ennyi. Azért megyek több konzultációra, mert érdekelnek a vélemények, érdekel, hogy mi történik az arcommal, a bőrömmel, érdekel, hogy hogyan lehet rajta segíteni. Ha egy orvos azt mondja, hogy nem, akkor nem. Nekem ezzel nincsen semmi bajom. És igen, komolyan gondoltam,h akár műtétbe is beleménnek, mert nagyon előrehaladott a problémám a koromhoz képest. Ez van. :)
De köszönöm,hogy reagáltál, mindig elolvasom a hozzászólásaidat :)
Olvasom a hozzászólásokat és azt látom, hogy “ha van rajtad sapka kisnyúl azért szívsz, ha nincs, meg azért”.
Ha az orvos elvállal és jó sok pénzért megműt és jobb esetben nem a várt eredmény születik, rosszabb esetben meg a kiindulási állapotnál rosszabb lesz, áll a bál. Ha meg nem vállal 35 évesen, akkor meg az a baj.
De tényleg, hogyan gondolja valaki, hogy 35 évesen meg fogják műteni? Egy gatyából a szabó is akkor tud bevenni, ha lötyög! De egy feszes nadrágból meg mit vesz be? A külföldi lapokban látható hölgyek, akiket 10-20x műtöttek Barbie babára, ők minden reggel és este sírnak, mert a sminket lemosva ott vannak a hegek az arcon. Erre miért nem gondolnak azok, akik csak egy kis asszimetriát akarnak korrigálni?
A pénz: a plasztikai műtétek, különösen az USA-ban nem azért kerülnek ilyen horribilis összegbe, mert annyi a ráfordítása a sebésznek, hanem a pénz felét el kell tennie a várható perre. A sebész tudja, ha a nem oda illő pácienst ő lelkiismertei okból nem műti meg, akkor megműti más. Ezért bevállalja, aztán 10-ből egynéhány esetben meg fizet. Itt a lányok szintén keresik a csodasebészt, aki nincsen.
Ez a realself.com jó ötlet, de mutatok a magyarországi viszonyokra egy példát. Évek óta írok a szőrtelenítés fórumra, de mostanában már alig, mert a Bársony Klinika és az Aestetica harcterévé vált az egész. Íme a legutolsó dicshimnusz a trollokról, érdemes elolvasni az utolsó 5 bejegyzést. Csak a hülye nem látja, hogy reklám és gyalázkodás:
Ha lenne itt is ilyen fórum, oda is mennének a megrendelt hirdetések. A fórum így jó, ahogy van!
Kolbi
Valóban a pénz ne számítson.
Ha még tényleg valakinek nincs rá kerete akkor pl tudom ajánlani dr kaszás annamáriát szemész és tb.re teljesen ingyen csinálja kórházban. Nincs plusz költség. Utána szoktak adni valamit neki. Gyönyörűen dolgozik. Sok sok páciense van. Egy nagyon kedves ismerősömet is műtötte. Tökéletes lett.
Szia!
Lesznek itt szakértők és segítenek.
A naplódat majd állítsad be, hogy hozzá tudjunk szólni a képekhez.
Szia!
Nekem a mosolygós képek tetszenek.
Sajnos nem vagyok szakértő, sokszor kérek én is tanácsot azoktól akik jobb megfigyelők.
Látom ami zavar a mosolygós képen viszont ez nem feltűnő. Lehet a mosolygás megoldás lehet????
Látom,,lehet vmi más kellene,nem tudom mi,na majd jönnek akik jobban értenek hozzá.
Kihez fogsz menni?
Ez annyira jó ötlet, hogy simán meg kellene csinálni. Szerintem sokat segítene azon, hogy mindenki eldöntse, kihez miért érdemes menni. Azt gondolom, hogy végeredmény meg a képek a legbeszédesebbek. És nem kellene heteket-hónapokat nyomozni.
Persze a szerencsétlenség mindenhol beüthet, de ahol sokat üt be, az azért mégiscsak jelent valamit a páciens számára szerintem.