Apróhirdetések a Hoxa portálon (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Szia Magdi!
Megkérdezem,és jelzem.
Szia!
Tanuló nem érdekel, most keres tanműhelyt az egyik ismerősömnek a lánya.
Válaszod előre is köszönöm .
Üdv:Magdi
Sziasztok!
Tettem fel egy hirdetést hogy fodrászt keresek!!!!
Ha valaki tud segíteni azt megköszönöm:-)
Képeket nem tudok készíteni, de egy zsák gyerekruhám van amit átadnék, de érte kell jönni...
Jelképes összegeket kérek érte, hogy tudjak újat venni a gyermekemnek...
súlytól függően 5-8 éves korig, lánykám normál testalkatú, kb. 128-as méretig...
Budapesten, ha érdekel írj privit...
Opel Astra 1993-as,1,6-os benzines,fehér 2014-ig érvényes műszakival kitűnő állapotban,frissen festve eladó.
Iá:300.000Ft
Érd:nemmondod
LÁnyom kinőtt ruhái eladók. Képeket kérésre tudok küldeni.
Body: 200
Rugi: 300
Naci: 300
Pulcsi: 300
Rengeteg játék van még.
Babakocsi: 10.000
Játszószőnyeg: 5.000 tornázóval
50-68-as méretig.
Van ami nem volt még használva. Többnyire brendoonba vásárolt.
Lányom kis ruháit kínálom eladásra,van 4 nagy doboznyi,mindenféle ruha.50-81cm-ig, zokni 50ft,body 250ft-tól naci 400ft-tól, rugi 300ft tól,pulcsi 200ft-tól,vannak törcsik,lepedők,játékok.
Fizethetsz Sodexo utalvánnyal is.e emailban tudok web oldal címet küldeni,ahol a képeket megtaláljátok,árakkal.Postázok,vagy személyesen lehet átvenni.Anita
Alsónémedin 88m2es tetőtér beépítéses ház áron alul eladó, azonnal költözhető!
Érdeklődni lehet: 06204991775
Sziasztok!
Eladó egy nagyon jó állapotban lévő 37-es fiú alkalmi cipő. 3x volt a lábán, de sajnos már kinőtte. Ha valakit érdekel, nyugodtan írjon. Képet tudok küldeni.
Ár: 1500Ft
Sziasztok
Érdekelne kislány ruha 5-6 éves korú kislányra. Cipő, szandál 30-as méret.
Ha valakinek lenne, kérem írjon privát.
Köszi: Becca
Sziasztok!
Gyermek köntösöket, Tigrises és Pókemberes (2- és 4-5 évesre valót) hírdetek, valamint rengeteg mese és gyermekkönyvet.
A könyveket máshol is hirdetem, , ezért ha valamelyik érdekelne, kérdezz rá, hogy megvan-e.
személyesen újpest-központban vehető át, egyébként postázok.
Sziasztok!
Van 30kg kislány ruhám, cipőm, 0-4éves korig, kb. 230db. Saját ruhák, lányomról maradtak le. Akár továbbértékesítésre is. A hirdetéseimben megtaláljátok. Az árról egyeztethetünk, rugalmas vagyok.
Van még eladó Jane babakocsim, és egy Haberkorn Variosport is, mindkettő szettben. Akit érdekel, írjon. :)
Sziasztok!
Rengeteg 50-68-as ruháim vannak. Némelyik nem volt használva. Az árak reálisak.
Sziasztok!
Sok szép ruhám van minden méretben,nézd meg a hírdetéseimet,árban is rugalmas vagyok:)
Sziasztok!
Szinte új állapotú Angelcare Légzésfigyelő Digital AC301R eladó Debrecenben.
Irá: 25Eft, de az ár alkuképes.
Sziasztok!
Megjelent Betty Edwards: Színes jobb agyféltekés rajzolás című könyve. Én kettőt kaptam. Az egyiket átadnám valakinek, akit érdekel...3800Ft-ért (kicsit olcsóbban)
További ajánlott fórumok:
- Sokan sírnak, hogy nem találnak munkát. 10 napja feltettem egy apróhirdetést, hogy könyvelőt keresek. Senki nem jelentkezett. Hogy is van ez
- Miert ilyen keves a ferfi a Hoxa portalon?
- Vásároltál itt a hoxán apróhirdetés alapján?
- Szerintetek hányan nézik a hoxa apróhirdetés rovatát?
- Milyen újságokban jelentethetek meg apróhirdetést az eladó dolgaimról?
- Mit tehetek, ha egy apróhirdetési oldalon cserében állapodtam meg azonban a partner nem küldi a csereholmikat, ő meg már rég megkapta?