Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Anyukák két gyermekkel, beszélgessünk (beszélgetés)
azok is voltunk meg robin hood..
most Batman akart lenni de a barátja is az lesz4
Na majd jövőre!
Nálunk csak 1 volt, de 2 évig már pókembernek öltözött, jó volt kis változás, bár nem túl sok:)))))
Ő volt a másik jelölt!! :)))))))
Harry Potter! Már csak a kerek szemüveg hiányzik! na meg a hóbagoly!! :))))))))
akkor most mindenki arra jár.Kinél mi lesz a gyermek a farsangon?
Sziasztok!
Nekünk meg csüt-ön lesz szülői, ez egy ilyen időszak:)
Szia!Nekem tegnap este volt szülői a suliba,
Sziasztok!!! Vagyok már nem volt jó a gépünk. Mindenki helyre jött egészségileg. Jobbulást a betegeknek!!! Megyek ma szülőérekezletre az oviba.Már megy a visszaszámlálás a kicsinek is 15-én ovika neki is.
Igen,de most már minden rendben lesz vele.
Imike lába helyrejött?
Ja azt olvastam hogy nem lázas, de akkor teljesen rendbe jött? csak az étvágya rosz még?
Bezsa? hogy van kis drága?
Sziasztok!
velünk minen oké, bár az éjszakánk elég car volt!
Sziasztok!Kivel mizujs,hogy vagytok?
Helló Mindenki!
Itt is rég jártam már:( Kivel mi újság?
Mi jól vagyunk. Szabolcs kicsit taknyos, de szerencsére nem vészes:) Holnap megint megyek dolgozni:(
Van most valaki?
Sziasztok!
Nálunk már alig van hó,és süt a napocska.Vivien alszik,de ha felébredt kimegyünk egy kicsit a levegőre.
köszi velünk minden oké!!!!
Sziasztok!
Felénk is szakad!
Sziasztok!
Krisztikém! ez jó hír! Ne is legyen!!
sziasztok!Bezsa ma még nem volt lázas,ennek örülök.Erre nagy pelyhekben hullik a hó és szerencsére nagyon hideg sincs.
Kellemes hideg mentes hétvégét!!:))
oksika! Puszi én is megyek mert sose tudnimikor kell a drágám nekem is!
:)
Megyek, riadót fújt a kislányom!
Puszi!
jujj de jó köszi!!
Hát én nem tudom hanyadik vagyok!! :(
Mi is jól, köszi! Kitti alszik, Danika mesézik, közben eszik, én meg itt ülök, de mindjárt jön apa!!!!
Ja, én vagyok a 83. :)))))
Köszi jól! kettecskén Bencussal! Most alszik én picit bekukk aztánténykedek! Vagyis közben! És Ti?
További ajánlott fórumok: