Anyukák két gyermekkel, beszélgessünk (beszélgetés)
Majd talán 5 év múlva,de ha nem lesz sem gond imádom a fiukat.
Egyenlőre nem. Több oka is van. Tomi az első császáros volt. Zsoltika rendesen született csak a szüléskor egy olyan ideg sérült ami a pisilést befolyásolta vizeletrekedésem volt fél évig katétereztek.
Egy saját kislányt szeretnél?
Sosem voltam egy cicus tipus. És anno a barátom aki ma már a férjem elnevezett macskámnak és aztán valahogy ráragatt a Peti is néha Laci (macskapeti macskalaci) Már ennek 10 éve és a barátok még mindig igy hivnak.Rámragadt.
Lányok legyetek türelemmel. Ma képet is akartam felrakni csak a gép előfordul,hogy sza....kodik.És még nekem is belekell jönnöm. De kérdezhettek nyugodtan ha kiváncsiak vagytok valamire?
Miért pont macskapeti lettél?
Azt néztem, hogy még nem rég regisztráltál.
Az elején én sem tudtam hogy kezdjem, de azóta felállni nem tudok a hoxa elől ☺ ☺
Igen. Lassacskán én is belejövök a fórumozásba.
:)
A naplóírást én is épp javasolni akartam:)
Úgy látom egyforma a korkülönbség a Te Fiaid és az enyémek között ☺
Majd megpróbálkozom vele csak az nálam nagy dolog ha letudok a gép elé ülni.
Szia!Köszi a privát üzit.Nem szeretnél naplót írni mert akkor kicsit jobban megtudnánk ismerni?
Kórházban mi is voltunk sajnos többször is ott viszont mindig sirás volt.
Az oltásokkal én is igy voltam az elsőnél én is könnyekkel küzdöttem. A kisebbik fiam pici korában sosem sirt az oltásnál mindig csak egy kis nyekkenés volt.Most viszont forditva van.A kicsi üvölt, a nagyobbik most már nagyon bátor és nem sir olyankor meg én pityergek a büszkeségtől.
akkor Te is "edzett lettél"!
sajnos!!
Sziasztok!
A nagyobbik fiú első oltásánál könnybe lábadt a szemem nekem is. Mára megedződtem sajnos. Kórházban voltunk vele szerencsére már régen, de ott egy nap többször is szúrkálták.
Így mikor Martin kap már nincs sírhatnékom.
Macskapeti: A nagyobbik 4 éves lesz márciusban, a kicsi egy éves múlt decemberben.
De jó nektek. Mindenkinek ilyen kicsi babája van? Nekem olyan hamar elteltek az évek. Már mindkettő ovis szinte. Viszont van egy 2 hónapos keresztlányom most ő vele babázok,de az mégsem olyan mintha az enyém lenne.
köszi nektek is a pöttyökre
Sziasztok csajok! Szép hétvégét!
Szép hétvégét!!
Oltás :S:S Nórinál az első oltásnál szakadt rólam a víz olyan ideges voltam mikor meg sírt sírtam vele én is!3 hét múlva jön Ádám első 2 hónapos oltása jaj nekem!!Apának muszáj ott lennie mert sírni fogok megint!
Ezt írják mellékhatásként az oltásra,most hogy kijöttek jobban aludt az éjszaka,
Na mára megint ennyi. A fiuk nyűgösek.
Köszi. Neked milyen nemüek a gyerekek?
Mit főztök holnap? Semmi ötletem sincs.
Szia! Nekem annak idején nem volt gond az oltással a fiuknak.Ma dokinál voltunk betegek lettek mandulagyusziuk van.
Sziasztok!Bezsán kijöttek a pöttyök a 15 hós oltás után,remélem lázas nem lesz.Ki mit tervez hétvégére?
Sziasztok!
Hol van Mindenki?
További ajánlott fórumok: