Anyukák Erdélyből (beszélgetés)
Erre van itt a Hoxa:)))
Még az én párom sincs itthon,csak ő még a melóból nem ért haza.Igaz,velem itt van Janka,de ő most éppen mesét "olvas".
Végül mégiscsak himlős lett,és nem torokgyulladás?
De nem azt írtad,hogy Dóra már volt rózsahimlős?
Sziasztok végre elaludtak a gyerekek Dóra rozsahimlös lett nem tudtunk kimenni nagyon fárasztó nap volt a mai de eltelt.
Nálatok minden rendbe? Griet a gyerekek nem kapták el a himlöt?
Most fejeztem be az Ida regényét.Másodszor olvastam,most is tetszett.
Ééééés...ma a Forsyte Sagaval tértem haza!:)
Mármint a munkából mehess haza vagy honnan?
Gabi, én könyvtárban jó rég nem voltam újra :( Mi jót olvastál még mostanában?
Ó,de jó nektek!Mi egész nap nem tudtunk ki se mozdulni,annyira szakadt az eső,egy percre sem állt el:((( Remélem,hétvégére azért itt is kisüt a nap!
Az előbb volt az állatorvos,kutyi megkapta a szurit,Janka elment mamával(szerencsére közel laknak),én meg mostmár csak kiszaladok egy kicsit vásárolni,meg a könyvtárba.
Ja,Griet!Én ha 10-szer élnék,se lenne annyi fényképem,mint Jankának mostanáig:)))
Sziasztok!
Itt egész jó az idő, néha-néha szemerkél picit, de nem mérvadó, kint lehetünk attól szinte egész nap. Ma pl. kifejezetten meleg van és süt a nap.
Na, ébredtek a gyerkőcök, megyünk is ki :)
Köszi,biztos élni fogok a lehetőséggel:)
Van itt több állatorvos is.Talán Finta a legnevesebb(a keresztnevét nem tudom),neki van rendelője is.Hozzánk egy Simon Sándor nevű pasi jött,ő is Fintának(nál) dolgozik.
Én csak egyszer láttam, amikor kismacskák születtek. Volt egy Kormos nevű macskám és ő kölykezett két kismacskát... pont a kanapém alatt. Azon csodálkoztam akkor, hogy viszonylag rövid időn belül és gyorsan megkölykezett, úgy 20 perc alatt. Ügyesek ezek az állatok!
Egyszer majdnem végignézhettem volna egy császározást is a rendelőben (kutyát császározott Endre), de aztán mégsem néztem végig. Túlságosan sajnáltam az állatot, mikor eszembe jutott, hogy én is végigcsináltam ezt...
Ki az állatorvos Szalontán?
Kérdezz nyugodtan, én majd informálódom Endrétől és továbbítom :)
Jaja, ismerem azt a jelenetet is :D Egyik kedvenc komédiám az a film, néha Endrével szoktunk viccelődni és felemlegetünk egy-egy jó mondást onnan. Épp a múltkor kacagtuk, hogy mutatta a kezét, megkarmolta egy macska és mondtam neki, hogy tegyen rá egy kis Windexet (tudod, az öreg görög mindenre ilyen ablakmosószert tett) :DDD
Persze,6 hetesen megkapta az első oltást,és holnap kapja a másodikat.
Épp tegnap volt dokibácsi,adott neki egy tablettát is,talán féregtelenítőt,azt hiszem.
Mindent beadatok neki,amit kell.
Egyébként gondoltam is rád,hogy milyen jó,hogy itt vagy,ha valamit nem tudok,lesz kitől kérdezni.:)
Más!Egyik kedvenc filmem a Bazi nagy görög lagzi:)De nekem a kedvenc jelenetem a "Nem eszik húst???Akkor majd sütök neki bárányt!"...vagy valami ilyesmi:)))
Remélem Robi 1 éves koráig (legalább) nem kap el semmiféle ilyen gyerekbetegséget. Ámbár nem sok esélyünk van erre, ha Ági közösségbe megy majd.
Én semmi betegségre nem emlékszem, pedig nagy a valószínűsége, hogy mindegyiket "végigpróbáltam", hiszen négyen vagyunk testvérek és én vagyok a legkisebb. Lehetetlen, hogy ne kaptam volna el tőlük a hazahurcolt bacikat, vírusokat.
Egyedül a rózsahimlőt tudom biztosan, azt is csak onnan, hogy amikor terhes voltam, leellenőriztettem, hogy immunis vagyok-e rá. Mert az ugye a magzatra veszélyes, főleg az első harmadban.
Jó reggelt!
Na,látom,beindultatok:)Nagggyon helyes:)))
Én a rózsahimlőre nem emlékszem,kisgyerekkorromban voltam valamikor,hólyagoshimlős viszont már 14 évesen voltam,tehát mondhatom,hogy kamaszkorban.De nem viselt meg különösképpen.A legnagyobb hátránya az volt,hogy rendesen kimaradtam a sulis órákból,elég volt utána bepótolni.Előnye viszont,hogy akkor már volt annyi eszem,hogy ne vakarjam el:)
Ami viszont kimaradt nálam,gyerekbetegség,az a mumpsz.Azt valamiért nem kaptam el,pedig húgom is volt,meg amikor suli után babysitterkedtem,a kisfiú,akire vigyáztam,szintén volt.Mégsem kaptam el tőlük.(Erre ma már adnak oltást.)