Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Anyós téma megint..... fórum

Anyós téma megint..... (beszélgetős fórum)


19. ina87
2011. aug. 8. 23:35
különösek ezek az anyósok de a legjobb anyós a porhanyos:-D
2011. aug. 8. 07:11
Tudjátok,azért nem csak az anyósokban van ám a hiba!
2011. jún. 5. 22:29

Minek lereagálni egyáltalán? :)

Ilyesmiből én nem csinálnék ügyet, jót nevetnék rajta, oszt jó' van. Nem kell túlcifrázni a dolgokat, és ügyet csinálni ha nincs.

2011. jún. 5. 21:32

Elmesélem, ha megengeditek kedves fórumozók nálunk a helyzet úgy volt engemet anyósom és apósom szeretett, a két nász egymással soha semmilyen kapcsolatot nem létesített egymással nem csípték az én szüleimet és soha nem jöttek össze egy jót beszélgetni. Állandó ellenségeskedés volt közöttük.

Sajnos az én szüleim szerettek mindig kavarni.

Szívélyes üdv.Ágnes

15. Serry (válaszként erre: 14. - Manul)
2010. aug. 30. 09:38

Hüh de jó amit mondtál. Erre már én is rájöttem. Sajnos nekem sem jó a viszonyom anyóssal és nem is lesz sohasem jobb... nem tudom igazán tisztelni sem... szeretni meg ne is várja senki. hogy miért az hosszú történet...

Tény,hogy beteg.. pszichés beteg.. de a múltban elkövetett olyan hibákat amiket a fia a férjem sem tud megbocsátani. ( Bár soha sem fogja a szemébe mondani az anyjának.. de valójában ős sem szereti)

Ezért ha jön jön ha nem úgy is jó nem keressük a társasságát. a Két fiúnk úgy fog felnőni,hogy ismerik de sohasem fogják teljes nagyi minőségben ismerni. Apósom más világ vele sem volt és most sem könnyű néha. Sokszor olyan mint egy hisztis kisgyerek. Van,hogy megsértődik hülyeségeken. De hajlandó volt megismerni elfogadni ( anyós nem) és örül ha jöhet a fiúkhoz vagy éppen a két fiú szalad elé,hogy papa. A gyerekek nagyon szereti.. az meg hogy nekünk milyen a viszonyunk nem tartozik a kicsikre. Tisztelem és szeretem apósom.. bár ő néha ezt nem fogadja.. De megértem,mert ami nálunk 32 éve házasság címen működik minden csak nem jó.. inkább pokolinak nevezném. Ő lényegében a feleségével csak egy ígéret miatt maradt együtt amit komolyan vesz és ezt tisztelem benne... ( ez a holtodiglan holtomiglan ígéret) pedig a mai modern világban nem kellett volna vállalnia számtalan eset volt amikor, orvosok javasolták a válást.


szóval mai az én anyósom illeti a téma indító hülyeségeken kívül vannak extra és még extrább húzásai.. de mi már megtanultunk mosolyogni rajta.-.. vagy itthon puffogni kicsit aztán eltenni. Nem veszekszünk... mert csak mi innánk meg a levét.

14. manul
2010. aug. 30. 09:25

Nem kell,hogy szeresd az anyósodat.Ha a férjed szülei "érdekesek" arra ő is rá fog jönni magától.Én azt tanácsolnám,hogy hagyd a fenébe,ne harcolj mert az nem vezet jóra.Kerüld el és szépen mosolyogj ha olyat tesz vagy mond amitől kinyílik a bicska a zsebedben.Meg fogják unni.

Tapasztalatból mondom,hogy nem éri meg a bosszúságot.Szeresd a férjedet és ne foglalkozz semmi mással!

13. kiki8400 (válaszként erre: 12. - Manul)
2010. aug. 30. 09:05
Igaz, a páromat szeretem, de az anyját nem. És ha bele gebedek, akkor sem tudok szeretni egy olyan embert, aki bántja azt, akit szeretek... remélem érthető. És nem uszítom a szülei ellen, hanem csak annyit szeretnék, hogy ne fogadjon el minden hülyeséget, amit a fejéhez vágnak. Nekem is mondanak olyasmit a szüleim, ami nem tetszik, de akkor én azt megbeszélem velük, hol szépen, hol kevésbé.... ő meg csak gyűjtögeti a sérelmeit és teljesen eltávolodik a szüleitől, mert már ő sem szívesen megy hozzájuk. Én soha nem mondtam a páromnak, hogy ne menjen a szüleihez, ne segítsen nekik stb... De ha valaki tiszteli a szüleit, akkor sem kell minden hülyeséget elfogadni, amit mondanak, még ha jószándék vezérli őket, akkor sem, mert úgye a pokolba vezető út is azzal van kikövezve.... ;)
12. manul (válaszként erre: 11. - Kiki8400)
2010. aug. 27. 17:13

Az anyád az az anyád,az anyósod pedig annak az anyja akit szeretsz.

A kedvesedet bántod meg ezzel.Nekem is volt összetűzésem az anyósommal de most néhány év elteltével azt kívánom,hogy bárcsak a nyelvemet haraptam volna el ahelyett,hogy vitázni kezdtem.

Nem vezet sehová,mert az ember nem tagadja meg a szüleit és ez így van rendjén.Ne kényszerítsd védekezésre a párodat és az anyját mert nem lesz jó vége.

Ilyen mondva csinált dolgokon meg főleg nem érdemes problémázni!

11. kiki8400 (válaszként erre: 10. - Bebe83)
2010. aug. 27. 09:38

Hát igen, csak az anyám mégis csak az anyám, az anyósom meg lényegében egy idegen, aki tartozékként belecsöppent az életembe... Én már nem megyek hozzájuk a beszólásai miatt, csak ha nagyon muszáj, névnap, szülinap, karácsony, ilyenkor elviselem, nem szólok vissza, csak, ha valami nagyon nem tetszik, azt is csak szépen.

Múltkor meg is jegyezték, hogy ritkán látnak, ez van kérem. Igazából nem is engem bántanak, hanem folyamatosan zrikálják a férjem, nekem pedig arra nincs szükségem, hogy megalázottnak lássam. De hiába mondom neki, hogy ne hagyja magát, nem csinál semmit... Mondjuk ez is érthető, én sem szeretek a szüleimmel veszekedni, de én szólok, ha valami nem tetszik.

10. Bebe83
2010. aug. 27. 09:19
Szerintem nagyon sokan tulreagaljuk ezt az anyos temat, felkapjuk a vizet megharagszunk mert anyos mondta, de ha anyank mondana elengednenk a fulunk mellett, vagy nem lenne ugyanolyan serto! Hat ilyenek vagyunk, persze en is!
9. Serry (válaszként erre: 7. - Andi6020)
2010. aug. 26. 19:49

haha..

:)))

8. manul (válaszként erre: 1. - Serry)
2010. aug. 26. 19:15
Irigyellek a problémád miatt!
7. andi6020 (válaszként erre: 1. - Serry)
2010. aug. 26. 19:11
Ott követted el a hibát, hogy leültél vele beszélgetni. :))
6. 5e48d37001 (válaszként erre: 1. - Serry)
2010. aug. 26. 19:08
Mi meg nem énekelhetjük a gyereknek a boci boci tarkát,mert az erkölcstelen..mindenhol vannak ilyen csoda anyósok:-))
2010. aug. 26. 19:05
jah, ennél nagyobb bajod vele soha ne legyen :)
2010. aug. 26. 19:04
Ó ennél már csak jobbakat tud...:)
2010. aug. 26. 19:03

Nagyobb bajod ne legyen!

:)

2010. aug. 26. 19:02
:)))
2010. aug. 26. 19:01

Csak kíváncsi vagyok ki hogyan reagálná le ezt a dolgot. Általában ugye nem mindenki van jóban anyóssal. Az enyém egsézen különleges kategória. A mai nap hozta a csúcsot... Itt volt vigyázott kicsit a gyerekre.. míg a másikkal elvoltam. Aztán mikor itthon voltunk beszélgettünk. Előhozta, hogy az egyik ismerősének a lánya Emma Róza. Emma mint ő. S erre megkérdezi tőlem , hogy ugye Róza vagyok nem Rózsa. Nonszensz 8 éve vagyok a menye és még mindig Rózsának hívnak.:)

Jó mi. Én csak röhögök.. bár kicsit bosszant is.:) Ilyenek ők...

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook