Anyatej csökkentés, de nem teljes apasztás (beszélgetés)
Szia!
Én régen úgy csináltam hogy egyre kevesebbet fejtem és a fejés után (vagy ha éreztem a gyulladás első jeleit) egy kis jeges borogatást tettem rá, de csak néhány percre.
Nekem bevált a végleges apasztásnál is ezt csináltam, de akkor hosszabban jegeltem.
Még egy jó tanács, fejés előtt egy kis meleg (de nem forró) vízzel öblítsd le a melleidet. A meleg hatására könnyebben kinyílnak a tejcsatornák és könnyebb fejni!
Sok sikert!
Az Urticánál a higítást kell nézni.A ch5 serkenti a ch15 csökkenti a 30 apasztja.
De a fitotékában szépen eltudják mondani.
Ezt a homeót szokták ajánlani.
Szia!
Az Urtica nagyon jó!!Itt olvashatsz róla meg arról hogyan kell szedni.
Fitotékában meg is tudod vásárolni nem is drága...
Sziasztok,
tud nekem valaki segíteni abban, hogy szeretném az anyatejet csökkenteni, de nem teljesen elapasztani. Sajnos három hetente begyullad a mellem (ha nem fejek begyullad, és mivel sokat fejek sok termelődik. A védőnő homeopátiás bogyót javasolt, de egyáltalán nem ismerem ezeket a készítményeket. Nagyon várom a tapasztalatokat véleményeket.
További ajánlott fórumok:
- CH csökkentett diéta és mozgás, hogy jöjjön a baba....
- 12 évre csökkentenék a büntethetőségi korhatárt. Gyerekeket börtönbe?
- Van olyan akinek a drága exének sikerült a gyerektartásdíjat csökkentenie? Írnátok a tapasztalaitokról?
- Hogyan lehet csökkenteni a pcos tüneteket (szőrösödés, hajhullás, hízás...)?
- Magas a tesztoszteronom... Hogyan lehet csökkenteni?
- Le szeretném csökkenteni a napi kávé adagomat, mit javasoltok a koffeinmentes kávé helyett, ami nem tartalmaz cukrot?