Anyagi segítségkérés (beszélgetés)
Épp ma néztem egy ördögűzős filmet.
Akkor az is lehet, hogy a gonosz a világunkat akarja?
Nagyon szívesen!:)
Bízom benne, hamarosan igaziból is odaér az a sok-sok pénz, és meglesz a csudi szép házatok.♥
Na! Csak sikerült addig nyüszítenem hogy megszántatok.
Scherlockot, Globust, Andit hálám a sírig üldözni fogja. Már ki is néztem az infraszaunám helyét.😅
Köszi!
Hozzám megérkezett az újabb adag!
Pont jókor, mert még mindig kell a sok-sok pénz!
😍
Ismerek olyat, akit TB fizetés nélkül megműtöttek.
Illetve a FI 33 éves férfi. Feltételezem, hogy dolgozik és fizet TB-t, vagy nem?
Csak nekem fura az ilyen?
Hablatyolsz hülyeseget.
Magyar állampolgár vagy, és Magyarországon élsz ?
Nézd, nyilván a síelés sem 10 forint volt.
Gyűjtsed a pénzt, és meglesz a műtéted ára, úgy, ahogy tavaly a síelésé meglett.
Jobbulást!
Szia!
Bocsi,de ezt meg kell hogy csinálják. miért ne? Mert extrém sportbaleset? Ha fizetted a Tb-t, biztos,hogy állják. Ez nem egy ritka betegség... Egy baleset következménye. Járj utána, tuti,hogy fizeti a TB.
Jobbulást kívánok!
"mindenkit megműtenek TB alapon"
Ha van ideje, ereje kivárni, hogy sorra kerüljön.
Aki nem fizeti a TB-t azt max. sürgősségi ellátásban kezelik.
Az extrémsport közben ért balasetre, max a biztosító nem fizet, de a műtétet, akkor is megcsinálják TB-re.
Gondolom, magyar állampolgár vagy.
Gondolom van/volt munkahelyed, azaz fizetsz TB-t.
Ha az a probléma, hogy privát dokihoz mentél és ezért oda kell járnod, akkor a privát doki elmondja, hogy milyen papírokat és hova kell beadnod azért, hogy TB alapon megműthessen.
Tehát, az első az legyen, hogy ezt járod körbe, és ne az, hogy pénzt gyűjtesz egy műtétre.
Szerencsére itthon, mindenkit megműtenek TB alapon, még akkor is, ha nem fizeti a TB-t, majd később behajtják.
Ugyan így sem daganatos kezelésre, sem más betegségre nem kell gyűjteni, akik ezt teszik, azok szerintem mind csalók...
Köszönöm a hozzászólásokat.
Azért írtam hogy segítséget kérjek, kérlek Titeket ne csináljátok ebből viccet, mert nekem nem az.
Röviden az én gyomrom horog alakú és tavaly télen amikor síelni voltam sajnos volt egy nagyobb esésem. Bal oldalamra estem de nem csináltam belőle ügyet. Nem fájt inkább csak a bordám. A tükrözésen a doktornő azt mondta hogy az ütéstől volt egy olyan sérülésem ami miatt a gyomrom bal oldalon fáj. Ezért a műtétet nem támogatja a TB. Mert hogy extrém esetnek számít.
Az általánosítást pedig teljesen megértem tőletek a többség sajnos így reagál.
Múltkor ugyan ezt kérdeztem én is.
Sherlock egy csomót pénzt küldött nekem és még a végtelen hitelkártyáját is elküldte volna, de azt már pofátlanságnak tartottam volna:DDDDD
Csatlakozhatom?
Mármint a help kéréshez.😁
Akinek ingere van az írjon privát adom hova lehet jótékonykodni 😁