Anyagi segítségkérés (beszélgetés)
ki is írta,minden család boldog,vagy boldogtalan a maga módján.pontatlan idézet,talán Tolsztoj?
nekem rémálmom volt,hogy a harmadik gyerekkel voltam terhes,hogy tudom eltartani.egy gyerekem van,jól tanult,szép életük van.nem akarok ítélkezni,e mindenkinek annyi gyereket kéne vállalni,amennyiről gondoskodni tud.
Láttam a linket, miből gondolod, hogy bárki rákattint egy ismeretlen linkre?
Sajna ide nem irhatom ki de fészen megtalálható ezzel is segitenének az emberek 30 regisztráció kellene köszönöm
Milyen regisztrációs linkről beszélsz?
Sziasztok a számlaszámom HU445460-0188-1001-5555 ha szeretnétek önzetlenül nem elitélten szivből segiteni csak 120.000 ft-re lenne szükségem fát vegyek 83000ft a havi fizetésem köszönöm szépen
Miért nem írtál egyszerűen annyit, hogy fára van szükséged? Nem pénzre, hanem fára. És talán összedobják neked. Nem tudom, milyen linkek ezek, de legtöbbször átverés. Én sem regisztrálnék.
Szép család isten álda meg őket
9 unoka 3 gyer sok kell nekik iskola ovoda bejárás iskolába nem mehetnek ákárhogy a gyerekek megnézik mi van rajtuk sajnos na meg a tanárok is sajnos ez van
Kedves Biberoba az egyház egy nulla a hivatal az évi 5000ft segélyt ad 1 évig dolgoztam a boosba de pattanujj miatt lekelett számolnom mert műtötték az orvos nem vett fel táppénzre most meg hiába szeretnék dolgozni sehova nem kell egy 62 éves hisz még a fiatalnak sincs munka pedig miskolcon be vállalnék 6 órás takaritást de már sok helyre pályáztam és semmi szomorú vagyok fáj a lelkem
Kedves enissa ki posztoltam a regisztrácios linket a fészre is de senki nem regisztrál csak tudnám mért nem segitökészek az emberek én regisztráltam olyan ismeretlen embernek is hogy legyen szép napja mert biztos rá szorulvaa nevemet ki irtam hogy jelöljenek de semmi szomorú vagyok
Önkormányzat? Egyház? Pap? Polgármester? Vöröskereszt? Valamilyen segélyezés a lakóhelyeden? Gyerekeid? Testvérek? Rokonok?
62 évesen még fiatal vagy. Nem dolgozol?
elvégre nem jótékonysági intézmény,mondta egy főpap.
Kedves Mokuska2!
Akkor a Face oldalán jobban járna, ha kitenné, hogy rászorul, hiszen azért csak van kb. 200 ismerős, itt meg talán senki, nem tudhatom ugye, mert nick alapján nem tudjuk ki és kinek az ismerőse itt.
Igen tudom.
Az én férjem is meghalt.
De van öt felnőtt gyerekem, és nyolc unokám, akik nem hagynák hogy a neten kolduljak.
Én se kérek senkitől, de nem is kéne kérném.
Mert látnàk ha nincs tüzelőm, nem hagynának megfagyni.
Akkor ha azt akarod, hogy célba érjen írd elé, hogy HU, mert így lesz helyes: HU445460018810015555
Ha ezt nem teszed, akkor viszont csak ennyi a számlaszámod: 54600188-10015555
Az biztos hogy be intenek sajnos
Sajnos semmi sem egyszerű mivel egyyedül élek özvegyen nekem az unokák jelentik a világot
Számlaszámom kedves fára gyüjtenék 2 köbméterre már irtam köszönöm
Mi ez a szám? 445460018810015555
Én is ezt tenném! Sosem lesz vőm, de férjem van, és ha a családomban valakit segíteni kell, akkor ő mellém áll és ő is segít. Még sosem ejtett ki olyat a száján, hogy ne tegyem. Igaz, nem is érdekelne;)
Fura családok vannak...
Van szava a vőnek ha a lányod támogatna?
Serpenyővel vágnám nyakon
Ez igy szép, de honnan tudják hogy miattad regelek?
Csak az a baj kedves regina hogy nem szeretnék a vömmel hajba kapni én nem érek annyit hogy miattam legyenek rosszban na meg akkor ott vannak az unokák ök az életeim ha nem hallanám a hangjukat nem fognám a kezüket
Mindegy mennyi egy gyerekcipő, ha a számtol vonnám meg a falatot, anyámat akkor is segiteném
A Bibliát inkább hagyjuk ki ebböl. De ha mégsem, kértél támogatást az egyháztól? nE IS KÉRJÉL MERT BEINTENEK
Most már aki olvassa tudja ki vagyok már csak rajtatok mulik a segitség ne itélj hogy ne itélhessenek
Kedves Piroska 3 felnött gyerek van mindeggyiknek 3 gyerek kicsik nagyok tanulok tudod mennyibe kerül egy cipő egy 6 évesnek 12 17 9 1
21 17 19 8 évesnek sokba sajnos a férjem 40 éves házasság után elhunyt 7 éve még mindig nem hevertem ki nem tudom elengedni ha már nem tudok adni nem szeretnék elvenni az unokáktól hisz csak ök éltetnek
Nincs semmi ilyen lehuzni az embereket elég baj az hogy 62 évesen kell kéregetnem mert Magyarországon a pénznek nincs értéke a 62 éves ember aki legürizett 36 évet sehová nem veszik fel föleg ha falun él nincs lehetőse meg kinek kell? munka szempojábol mikor a fiatalok is nehezen tudnak elállni dolgozni
További ajánlott fórumok: