Antal Imre (beszélgetés)
9. Laryan (válaszként erre: 1. - 9bc47feccc)
2008. márc. 4. 09:06
Már nem a régi volt a műsor az biztos,nem az amit megszoktunk-szerettünk.
De azért voltak benne jó részek.
A másik nagyon sajnálom szegény Antal Imrét!Őszintén!
Szegény mikor volt ő igazán boldog,mindig történt vmi az életében(mindig vki kihasználta)
Remélem azért jobban lesz és lesz ereje tovább menni és élni,mert nagyon beteg szegény!:((
8. mihoca
2008. márc. 4. 09:01
sajnalom ot!!!
mert nagyon okos ember
de mi is vele a gond?
milyen allapotrol beszelsz?
mas allapot????
pa
7. d82bde2dbd
2008. márc. 4. 07:13
Igen, van hozzászólásom! Nagyon jóhumorú, kulturált ember volt Ő sokáig.......mígnem (nem a nézők rovására írandó)változás állt be egész lénye körül... sokszor voltam ott forgatásokon személyesen is, volt, hogy el sem akartam hinni hogy Ő áll velem szemben, annyira "rossz, más" állapoban volt. Sajnos erről csakis Ő, maga tehetett!! Már akkor segíteni akartak, nem hagyta!!!!Mindez - valóban nagy-nagy hiba - ide vezetett.....ahová. Sajnálom és hiányolom Őt, de AZT az ŐT!!!!
6. LoLiNa
2008. febr. 28. 20:39
őt nem lehet csak úgy elfelejteni... :p
2008. febr. 28. 20:28
Nem azért csinálták,vissza ezt a műsort,hogy mert az milyen jó,mert a színvonala az elég gáz volt,hanem hogy munkát adjanak egy olyan embernek,aki a sorstól többet érdemelt volna.Hány évig el volt tünve.Ha az RTL-nem teszi újra a műsorára,már el is felejtettük volna.:(
4. Prügi (válaszként erre: 2. - Daroki)
2008. febr. 28. 20:11
Mert többnyire nem is volt, ez már nem Róla szólt :-(
3. LoLiNa
2008. febr. 28. 20:10
egyetértek Jal hozzászólásával! MÁr rég abba kellett volna hagyják :/
2. daroki (válaszként erre: 1. - 9bc47feccc)
2008. febr. 28. 20:04
Nekem most olyan érzésem volt amikor néztem a tv-ben,hogy Ő már nincs is közöttünk:(
1. 9bc47feccc
2008. febr. 28. 19:56
Mit szóltok hozzá,hogy megszűnik a Szeszélyes évszakok című műsor.Szerintem már eddig is nagyon ellaposodott,méltatlan volt hozzá,amivé süllyesztették a műsorát.Primitív,sokszor gusztustalan trágár viccekkel próbálkoztak,ami nagyon erőltetett volt már.Ezt így tényleg kár lenne folytatni .Neked van véleményed a dologról?