Amityville, avagy mennyire hisztek az ott történt dolgok valódiságában? (beszélgetés)
Ha megtalálod,esküszöm meghívlak egy sörre!
Ha már tárgyak.
Chuky baba is létezett.Gyerekjáték.
Az is megtörtént eset alapján volt,legalábbis az első rész.
Azt a babát elpusztították ha jól emlékszem
A filmbéli jóval ijesztőbb. Hasonlít arra a bábura, mint a Halálos hallgatásban volt.
Közben gondolkodok azon a filmen amit keresel.
Erre nem tudom a választ.
Azt tudom,hogy van egy múzeumuk és az ügyekkel kapcsolatban ott őriznek tárgyakat.Annabelle babát is,de mivel a babában van a démon,üvegfal zárja körbe és kereszt van a tetején.De,hogy ilyen történt volna arról nem tudok.
Régóta keresek egy filmet,nem emlékszem a címére.Ott is egy család vett egy házat.Festettek,majd újra megjelent a falon a fekete folt.Ott kezdődött minden baj.
Elköltöztek miután kikészültek,de pár nap múlva az új házban is megjelent.
Állítólag démonról van szó ebben a történetben.
Lebonthatja a házat,de lehet,hogy a telekhez ragaszkodik.Vagy hallottam olyanról aki hiába hagyta el a házat,költözött el,vele ment.
A házaspár akkor már elég nagy szaktekintélynek számítottak ahhoz,hogy hazudjanak.
Viszont azóta is volt ott több család akivel vagy nem történt semmi,vagy lepénzelték őket,hogy ne beszéljenek.
Mindent egybevetve.Eleve nem vennék meg egy olyan házat ahol mészárlás történt.
Szkeptikus vagyok az ilyen és ehhez hasonló dolgokat illetően. Főleg azért, mert az utánuk beköltöző családok egyike sem észlelt ott semmit.
Ugyanakkor ott van Ed és Lorraine Warren története a házzal kapcsolatban. Persze nekik is jól jöhetett egy ilyen sztori a további munkásságukhoz.
Mindent összevetve én inkább azt gondolom, kitaláció az egész.
Én azért vagyok szkeptikus az ilyen dolgokkal kapcsolatban többek között, mert nem értem pl azt a dolgot, ha valaki sorozatosan megmagyarázhatatlan, tovább megyek, e világon túli dolgokat észlel, miért marad egy házban 28 napot.
Mert az rendben, hogy 1-2 napig valamivel meg lehet magyarázni a dolgokat, de ha már jelentkezne a további napokon is, bizony nem várnám meg még enni adok a gatyámnak, hanem futásnak erednék.
Fu, én Baranya megye, mire ez ideér....
Már alig várom!
Komárom,egész jó idő van ma!
Fúj a szél,hűvösebb levegő,épp zivatar tök jó!!
Pont valamelyik nap néztem a Rózsa vére c. filmet.
Az is megtörtént eseten alapszik.Maga a történet jó,csak a digitális megjelenítés volt gagyi.
Az enyém már 6 éves elmúlt,így leköti a tv...
Nincs fent,de átmentem a szomszéd sráchoz,neki megvan minden része.MEgkeresi és megnézhetem.
További ajánlott fórumok:
- Írj 3 pozitív dolgot, ami ma történt Veled! (És gyere vissza holnap is!)
- A gondolat ereje - avagy mennyire hisztek abban, hogy ha csak jó dolgokra koncentráltok, akkor azok valóra is válnak?
- Szerintetek mi történt a malajziai repülőgéppel?
- Vesztetek már össze csúfosan anyósotokkal? Mi történt utána?
- Mi történt ma veled, ami apró kedves dolog, de felvidított?
- Mi történt? Miért nem jelentkezik?