Amit addig nem tudsz, amíg nincs gyermeked! (beszélgetés)
olyan cuki volt ez a cikk, még a férjem is kacagott rajta! :)
Hát az eeddigi szólások egytől egyig igazak. A fiam 17hós, gondoljatok bele. Most totyog, mozog....és hadd ne soroljam. Több ilyen szerzemény kellene, de kinek jutott eszébe ilyet írni? Nagyon jó volt és jó dolog az anyaság. Napokban gondolkodtam ,milyen lenne az emberiség élete gyerekek nélkül? Én is majdnem elvesztettem a fiam, de van, lesz és tesó is lesz, remélem. további jó gondolatokat mindenkinek.
Gyömöszke, ez nagyon aranyos volt.
Ezek szerint teljesen normális gyerekeim vannak.
Sosem okoztak gondot, vagy lettem volna mérges rájuk, amikor bent voltam ezekben a szitukban.
Most tinik, s azt is nagyon élvezem.
Ismeritek a serdülő pozíciót?(Kényelmesen a tv-vel szemközti kanapén, kézben a tv távirányítójával, mellette a saját telcsije, s kívülről ismerik a világ fontos dolgait: zenészek, popsztárok, divatmágusok és a TRENDI.
Szerintem édesek.
Nagyon jo ez a cikk,koszike érte!! Rég nem rohogtem ilyen jót!!!Pedig hány dolgot átéltem ezek kozul az utobbi 8 hónap során! Es meg mi vár rám?! :-)
Hát, hogy a cumit olyan helyekre is el tudja dugni az 1 éves, ahol nem is járt aznap a gyerek, s még véletlenül se találja meg egyből senki, csak hosszas keresgetés után!! És ezt 3-4 egymást követő nap is képes megtenni, és kajánul kiröhög, ahogy négykézláb mászod végig a lakás minden egyes négyzetcentiméterét a cumi után kutatva. Velem most ezt játssza a fiam, de úgy döntöttem, ma megvárom, míg a cumi előmászik, vagy azt, hogy a gyerek összeessen cumi nélkül.
Már másodszorra olvastam el:))
Ez félemetesen jó! Sirva ,hasfájósan nevettem végig az egészet...iszonyat:)
Köszi,hogy betetted:)
Hát, igen!!! Kb. 2 év után jutottam el én is arra a szintre, hogy "De, az istenfáját én is emberből vagyok!" Az okra is élénken emlékszem, pedig nem mostanában volt. Gyereknek volt egy kedvenc meséje (kb. 2 órás, ha nem több), ami aznap már kétszer ment (nézni nem igen nézte, jobbára hallgatta, mondhatni háttérzajként funkcionált).
Szóval apa hazajött és az én gyerekem azzal fogadta, hogy -Anya nem engedte meg, hogy megnézzem a mesét. Apa engem letol, hogy milyen egy kőszívű vagyok és szegény gyerek.....na akkor hangzott el a fenti mondat.
NAGYON JÓ AZ EGÉSZ CIKK!!!!!
Már 6.éve otthon vagyok ebben a témában,ez tényleg így megy,de jó olvasni hogy máshol is:-)
:D
Nekem nincs gyerekem, de tényleg röhögtető.(és igaz),,,
Sziasztok! Ez a cikk, és az ezzel járó görcsös röhögés tuti közelebb hozott a szüléshez!
Hát, ezt hangosan végi röhögtem.
Azt hittem, csak én vagyok így.
Nagyon aranyos!!!!!!A második lányom nyolc hónapos.Igy én ebben nyakig vagyok.
Telitalálat,minden szava igaz,de megéri.Egy fülig érő mosoly kárpótól mindenért.
Szerintem ezzel csak elriasztani lehetne a jövendőbeli apukákat! Az én párom biztos viccesnek találná, de túlságosan szeret aludni, "dugizni"-(mi így mondjuk egymás közt :) )... ezért lehet jobban belegondolna a dologba. Kicsit egó a szentem lelkem, de már babát szeretne, ez már haladás (így 35 évesen)!
ezt az apukák is elkénne olvassák!!!!
:))
vagy a jövendőbeli apukák is!!!!hogy tudják mire készüljenek fel!!!!
...mert könnyü csinálni...de annál nehezebb nevelni....
:)))))))))))))))
Szia! Én már régebben megkaptam ezt a levelet, de sajnos kitöröltem a gépemről. Nagyon jó, hogy feltetted, és újra el tudtam olvasni. Nagyon-nagyon tetszik, és tényleg szinte minden szava igaz :)))
Nagyon jó, és talált, tényleg így van!
Hát ez a cikk tényleg nagyon édes, és mosolyogtató minden sora!
Ki is nyomtattam, majd otthon megmutatom, hagy dőljenek a a kacagástól!:))
Hogy mennyire hiányoznának ha nem lennének.Én most egy kicsit szomorú lettem.Visszagondoltam arra, hogy majdnem elveszítettem.
Jaj ,ez nagyon aranyos volt.nagyon tetszett.És tényleg minden szava igaz,mondom én ezt két gyerek után.Bármilyen nehéz is a gyerek nevelés én akkor is újrakezdeném.Gratulálok a cikkhez.
Sziasztok!Hát ez haláli volt,és szinte minden szava igaz.Valóban az ember lány már majd megőrül a vágytól hogy gyermeke szülessen,de fel se tudja mérni mi vár rá.Kész kiképzőtábor:).De egyben csodás is.Nekem már nagyobbak a gyerkőceim de a mai napig emlékszem ilyen dolgokra.A konyhaszekrény kipakolás nálunk is napirenden volt ,a wc-s kíséret is.Aztán mikor megszületett a második akkor más dolgokkal szaporítva még nehezebb volt.Kész bűvészmutatvány,hogy a nagyobbikat vidd oviba,de rohanás haza szoptatni,utána újból le a boltba aztán főzés és megint szoptatás és a többi sorban.De szóval nagyon tetszett.
Hangulatom nulla, de ezen most nagyon jót nevettem,végre nem a bánattól folyt a könnyem! mind a 2 cikk nagyon jó, találó!
Szia Gyömöszke tutira leirtad egy kisgyermekes anya napjait jókat derültem rajta és eszembe jutott mikor az én kislányom is pöttöm panna volt.tudud most vetéltem el a második babámmal és mihelyst lehet próbálkozunk hátha sikerül mert én mégegyszer át steretném élni eteket a dolgokat amiket te itt kifejtettél:)puszika
A napokban kaptam egy barátnőmtöl az alábbi cikket. Nagyon szellemesnek tartom,ezért megosztom veletek.
Lehet, hogy már többen ismeritek, de hátha van aki még nem. Az ő kedvükért kimásoltam ide.
Jó szórakozást hozzá!
Az újságot én is címszavakba, este olvasom.
Hát mit mondjak? Gyömöszke és Magdala cikke is szenzációs:)) csak sajnos nagy része igaz. Az biztos hogy nem hittem el hogy ilyen nehéz lesz. Azt hittem, hogy annyi időm lesz a szülési szabi alatt, hogy kiolvasom a könyveim felét, ehelyett még az újságokat is csak címszavakban tudom átnézni
További ajánlott fórumok: