Amikor rájössz hogy a férjed folymatosan hazudik!! (beszélgetés)
egyet ertek, es azt is tudjuk, hogy valahol a gyerekkorban gyokeredzik!! :)) pl fiu-anya kapcsoalton, ami most jon ki!
De hat nem lehetunk mindig az anyjuk is egyben!! pl. nekem is fogytan lenne a turelmem, mert biztos van oka, csak ha a pasi nem lat, mert nem akarja levenni a napszemuveget, akkor ott nem erdemes sokaig kopogtatni!
tipikus pasi vagyok.:)
bevállalom.:)
és van benne javaslat, hogy merre indulj el! nehéz itt konkrét problémákra - amit csak felszínesen ismerünk - konkrét személyekkel kapcsolatosan - akiket meg egyáltalán nem ismrünk - konkrét megoldási kísérleteket javasolni..., de ha akarod, gondolkodhatok helyetted hangosan, de pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadok el...
Beszélgess el vele, amikor csak ketten vagytok. Ha viszonylag rendes emberke, neki is könnyebb lesz és neked is.
Az ilyen beszólást nehéz elfelejteni.
Ha nincs őszinte megbeszélés, megoldás sem lehetséges!
Azt a gyereket is helyre kéne azért tenni.
Ha te vagy a nevelője jelenleg, nem mondhat neked ilyet!
A férjednek kéne eligazítani őt. Ha nem teszi, nem jósolok nektek sokat békességben.
Ha tudod, beszéld meg ezt a férjeddel és utána hármasban. Egymás elleni hergelés csak rosszat hoz :((
azt nem tudom, hogy szuksegunk van -e rajuk. valakinek igen, valakinek nem. mokas dolog, de telleg tudni kell veluk banni, hiszen legtobbje egy nagyra not gyerek..
akkor meg inkabb szulok gyereket! :)
Most láttam ezt a topikot és beleolvasgattam...
Könnycseppecske! Beszélj a fiával, mondd el neki milyen gondjaitok lettek, lehet ő tudna esetleg melléd állni és segíteni a megoldásban hiszen elsősorban - most - ő okozza a galibát.
Hármasban, négyesben is meg kellene beszélni a gondokat, hiszen az egész családot érinti.
Remélem jobbra fordul a sorsotok!
hat vannak nok, akik telleg tudjak jatszanni azt a jatszamt, en speciel teljesen nem, igy nem is "tartok" ferfit. :))
Kivancsi vagyok a fejlemnyekre:)) drukk!
köszönöm mindenkinek a tanácsokat nagyon sokat segítettetek.Azért ha néha benéztek le fogom írni hogy mik történnek ha jó dolgok ha rosszak ha érdekel titeket jó?? Most mennem kell de este megint leszek és örülnék ha itt lennétek néha.
Komolyan jobban érzem magam a tanácsaitoktól.
Én egyszerűen csak meguntam az előző Páromat. Unalmas életet éltünk...én mindig kértem hogy változtassunk, de semmi, csak a számítógépet bújta és az Anyjánál ült...hétvégi programunk mindig családlátogatás volt...szóval besokaltam és otthagytam...az én életemet én élem, én irányítom!!!
Ha szereted a férjed küzdj, de ha csak a gyerekek miatt akarsz esetleg mellette maradni, vagy éppen azért hogy ő nem törjön össze akkor lépj!
hat az egesz arrol szol! ferfiak olyanok mint a nagy gyerekek, akikhez turelem kell. Sok no erzi, hogy nem egy gyereke van, hanem ketto. gyerek + a ferj. :)
A legfontosabb, hogy ha te beadsz anyait-apait, hogy kimozditsd ot az allapotbol, ami sajnos azzal jar, hogy belemsz ezekbe a jatszamakba, es mindez esetleg azt igaozlja a vegen, hogy a ferjnek mennie kell, akkor utana te nyugodtabb lelkiismerettel engeded el, sot, mar el fogod TUDNI engedni, mert most meg nem tudod!!
További ajánlott fórumok:
- Minden férfi hazudik?
- Mit tennétek, ha nem tudnátok eldönteni, hogy a párotok hazudik-e vagy nem?Arra gondolok, hogy szerintem ismerkedik titokban más lányokkal.
- Aki azt állítja, létezik házasság veszekedés nélkül, az hazudik?
- Miért hazudik a férfi?
- Lehetséges összefüggés? Amióta új lakásban lakunk, folymatosak a viták köztünk a férjemmel?
- Fogamzásgátló folymatosan szedése...káros?