Amikor elég egy rossz megjegyzés az elhatározáshoz... (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Amikor elég egy rossz megjegyzés az elhatározáshoz...
nehogy eláruld, hisz te lopod a netet. :)
Kis hamis.
Én is imádom a hoxát, minden reggel kis rituálé keretében megiszok egy tejeskávét és közben elolvasom a kedvenc naplóimat, fórumjaimat. :)
Nem tehetek róla, ha leköt a hoxa:)
Majd megmondom ha behívatnak h sokat lógok a neten:)))
Csak Nálunk asszem nem piskótatésztából van, hanem valamilyen picivel keményebb tésztából. Egyébként errefele a cukrászdákban is lehet kapni-persze az nem ugyanolyan:).
Nekem kiskoromban volt a kedvencem egy diós süti. Dióhab volt a tetején, aztán lekvár és csokis piskóta az alja. Egyszer a Mamám összekeverte a cukrot a sóval és az alsó piskótarész sós lett...de megoldottuk. Leszedtük az alját, és úgy ettük meg. nehogy már kárba menjen:).
ismered a hatlapost?????????????????? :-) Én eddig akárhány ismerősömnek mondtam, még csak nem is hallott róla.
de jó. :-)
én azokat a sütiket, amiben dió van,alapból nem szeretem, karácsonykor viszont előszeretettel sütnek az emberek olyan sütiket,amiben dió van. :S
Van olyan, aki nem ismeri a hatlapost?!:D Azt Én is imádom:). Nálunk is a Mamám csinálja, csak már sajnos egyre nehezebben megy neki. Már 84 éves.
Én szinte minden sütiért rajongok, max az ilyen nagyon habos-babos műcsodákat nem szeretem. De szerencsére hamar teli leszek velük, így annyira azért nem kell vigyáznom.
én a karácsonyi sütik nagy részét utálom. Lásd zserbó, piskótatekercs, aprósütik.
De a mamám szokott sütni egy isteni finom sütit, az a neve, hogy hatlapos. kocskákra vágott sütit képzelj el, 6 piskótalapból áll, a lapok között csokipuding szerű krémmel. Imádom. :)
ja, arra a roppant szexis szőke dominára gondolsz. :)
Hát igen, no comment. :)
Tudom melyik az, Mi meggyel szoktuk csinálni:).
Kiváncsi leszek, hogy milyen lesz Karácsonykor a süti-felhozatal:).
én nem fogyózom, azért ettem csak ezt, mert a vasárnapi kajából csak leves maradt, sült hús nem. :-)
Ma sütünk Misuval valamilyen "bögrés sütit", ez ilyen kis kezdőknek való, mint mi. Ma ananászkarikákat dobunk a tetejére. Hmmm.
Megettem egy fél almát, bűntudatom van:)))))
Csak vicceltem, mindig szegény Sz.B. jut eszembe.
Na, Én most ebédeltem meg. Tejfölös csirkepörköt volt gombával és nokedlivel. nagyon-nagyon jól csinálja ezt Anyukám:). Bár a nokedliért nem rajongok, de most belefért:D.
Egyébként reggel ment a tv-ben, hogy mennyire nem hasznos az ünnepek előtt fogyózni. Mivel a táplálékmegvonás miatt a szervezet ha újra egy kicsivel többet kap, azt rögtön elraktározza. Így a Karácsonykor felcsúszó 1-2 kg-ból simán lehet 5 is...szóval szerintem várjátok csak meg a januárt:).
hát,az első héten nem így gondoltam. :-)
0 szakmai szókinccsel megmondták, hogy hívd fel ezt és ezt angolul, kérdezd meg, milyen méretek és típus kell neki, és ha van kérdése, válaszold meg.
Azóta már belerázódtam. :) Bár múltkor egy ürge megkérdezte, hogy milyen sorszámú és típusú ragasztót használunk a táblásításkor. Nnnna, ekkor mondtam, hogy "Just a moment", átszaladtam a kollégámhoz és megkérdeztem. :)
szóval néha izgalmas tud lenni a dolog. :-)
Most ebédeltem, ragulevest hoztam otthonról. Te mit ettél?
:D na jó, csak vicceltem.
Angollal sok problémám nincs, de azért nagyobb szókincs Nekem is jól jönne. Bár kinek nem...:)