Amikor elég egy rossz megjegyzés az elhatározáshoz... (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Amikor elég egy rossz megjegyzés az elhatározáshoz...
egy témát kihagytál
"Imádjuk Sanyát, ő a Föld legtökéletesebb pasija, imádjuk, ha osztja az észt, nélküle semmik vagyunk" :-)
Jó éjt Sanya!
vagy írjak neketek ki témákat?
- egymás ajnározása
- milyen cuki dolgokat láttam itt meg amott
- az én pasim a legaribb
- jaj de szexy a piercinge/tetkóm
- hogy engem mennyire szeret mindenki
- milyen jól áll nekem/neked ez, vagy az a cucc
- mennyire bunkó a főnököm, mennyire jó munkaerő vagyok
nélküled kihal a fórum. :-)
Punnyadt mindenki.
Hello!
Csak beköszönök, megyek húst darabolni---> disznóvágás:)))
igen, nagyon sötét van, vigyázzatok a szemetekre :) Akik gép elQtt vannak pláne.
Ha Valakinek kell lámpa írja meg priviben itt van nálunk XI. kerületben a szomszéd bios boltost megkérdezhetem... egyébként kb: 2500 körül árulják.
millió helyen lehet kapni, pl. az Auchanban is.
Nem tudom, hogy hasznos-e, ártani biztos nem árt, engem megnyugtat a fénye, azért van egy az irodában is. :-)
Stresszűző.
A légúti megbetegedésekre is jó állítólag, de csak ha figyelembe veszed, mekkora az a helyiség, ahol tárolni akarod, és ahhoz mérten akár többet is veszel.
Szép csütörtök reggelt mindenkinek! :-) Nálunk szakad az eső, tök sötét van az irodában. Ráadásul tegnap a mellettem lévő irodában kiégett a mennyezeti lámpa, és valahogy úgy sikerült ezt végrehajtani, hogy azóta a többi helyiségben sincs villany. Csont sötét van, csak a gép világít valamennyit.
Az én asztalomon csak egy sólámpa van, kis íróasztali lámpám nuku, így most vakoskodok.:-)
Mi sokat vagyunk együtt, ami nem azt jelenti hogy reggeltől estig, hanem sok időt töltünk egymással, és ha ez kellemes, akkor miért ne lennénk egymással.
Sokkal jobb, mint vakon élni egymás mellett, aztán meg mindenki néz egyet, hogy hú megcsaltak és nem is tudtam róla évekig. Nem is ismeri a barátját/barátnőjét, akivel együtt van. Én nem akarok ilyen kapcsolatot.