Az új matrac nem biztos (meg nem is kizárt), hogy közvetlenül befolyásol, de a hátad nem fog fájni, és a grinced tönkremenni.
Levendula tea több ismerősömnek segített (nekem nem, meg a valeriana sem, de mikor helyre kerültek bennem a dolgok, meg is szünt az alvászavarom). Ha pihentetően akarsz aludni, mindenképp legyen sötét, mert a szemhéjon kereszül érzékelt fényt észleli az idegrendszer (pl. akvárium meg egyebek).
Nálam ez sem segít. Rendszeresen sportolok, el is fáradok, de ennek ellenére 2-3 körül felébredek, és onnantól kezdve már sorozatban felébredek, és reggel aztán, gondolhatod hogy érzem magam. És a vitamin is csak ideig-óráig segít.
Próbálj a karosszékből kikászálódni és annyit izegni mozogni mint egy gyerek (nem mai, ántik nem volt számító gép)rögtön utolér az ájulás szerű alvás + egy hét tuti izomláz.
szia! Ugyanígy vagyok, mint Te, ha jól értem elaludni el tudsz, de sokat kelsz fel éjszaka. Átalvási zavarnak hívják, ha minden igaz, nekem a túl sok munka + vitaminhiány hozta ki. Nekem javított rajta a magnézium és a vas pezsgőtabletta.
Nem tudom, ki hogy van vele, de én sokszor a mosott k---hoz hasolítok. Lefekszem időben, de valamiért nem tudok jól aludni, ezért nappal olyan vagyok, mint aki nem aludt 1 órát sem. Alszom , de nem pihenem ki magam, sokszor felébredek. Van valakinek hasonló panasza? Érdekelnének a tanácsok, vélemények, megoldások.