Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Alternatív terápiák és diagnosztikai módszerek fizikai, kémiai, biológiai alapjai fórum

Alternatív terápiák és diagnosztikai módszerek fizikai, kémiai, biológiai alapjai (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5
2008. okt. 10. 19:36
Az illatos és színes gyertyákat nagyon szeretem. Főleg télen amikor korán besötétedik. Olyan jó ,hogy fényes és illatos. Most éppen fahéjas-narancsosat gyújtotttam.
2008. okt. 10. 19:31
:)
2008. okt. 10. 18:17

Vikta:


A rezgőkör frekvenciája is méret függő!

Az indukció a tekercs menetszámától - tehát a drót hosszától függ. A kapacitás pedig a kondenzátor felületétől.


Közben jutott eszembe, hogy a Röntgen sugárzásból csak a gamma jelent veszélyt. Az alfa és béta bár szintén áthatoló sugárzás mégsem roncsolnak.

Az jutott eszembe, hogy ez azért lehet, mert a hullámhosszuk eltér a sejtek, vagy a DNS atomjainak méretétől, így nem gerjesztik azokat.

2008. okt. 10. 17:32

Remek ötlet az új topik!

Maximálisan egyetértek a fórum indító soraiddal!


851. Pirosalma-re

Elismerem azt nem lehet objektív mérési eredménynek tekinteni ha csak szimplán jobban érzed magad a kezelés után.


Viszont itt van elég hely, és pont ebbe a témába vág Dr. Abrems vizsgálati módszere. - pillanatnyilag nincs tudományos magyarázat, kivéve a kvantum fizikát és a parapszichológiát (amit általában még tudománynak sem tekintenek)

Tehát a módszer lényege. A jó doktor rájött, hogy a beteg hasát kopogtatva minden betegségnek van egy területe ahol megváltozik a kopogtatás hangja.

Addig kísérletezgetett, amíg rájött, hogy a beteg nem is kell a vizsgálathoz, elegendő egy bioszinkron mintája - vér, haj, bőr, köröm. Azt is megfigyelte, hogy minden betegséghez tartozik egy ellenállás érték amit bekapcsolva átvihető az információ.

Itt látható a készüléke az Oscilloclast.

[link]


Természetesen őt is meghurcolták..

6. Zizisicc (válaszként erre: 5. - Böbe83)
2008. okt. 10. 16:19
Tudod, minden területnek megvan a maga indikációja. Az alternatív terápiákat jóval szélesebb körben lehetne alkalmazni, és a betegségek jóval korábbi stádiumában. Nagyon fontos, hogy más szemlélettel közelít az emberhez, mint a hagyományos/nyugati orvoslás, és sokszor olyankor is tud segíteni, amikor már az orvosok csődöt mondtak. De persze sok olyan eset is van, amikor már szükség van orvosi beavatkozásra, de ilyenkor mint kiegészítő terápia, nagyon hasznos segítséget nyújt. Szóval mindkettőre szükség van, de mindegyiket a maga helyén, és a megfelelő időben kel alkalmazni. :o)
5. böbe83 (válaszként erre: 4. - Zizisicc)
2008. okt. 10. 16:05

persze, mert kiírtam egy fórumot, hogy miért hisznek az emberek a természetgyógyász stb... miért hozzájuk fordulnak segítségért, és aztán pirosalmáék úgy elbeszélgettek a kvantumfizika rejtelmeiről, hogy kénytelen volt új topicot nyitni :)

De látom te alternatív gyógymódokkal foglakozol. Én nem :) Tulajdon képpen nem vagyok az alternatív gyógymódok ellen, de legtöbb esetben a terápia kiegészítéseként, és nem helyettesítéseként kéne ezekkel számolni. Csak sajnos az a tapasztalatom, hogy a mai egészségügyi rendszerben könnyen elvész a beteg... akiről végülis az egész szólna. Szerintem ez az egész valamelyest a társadalom anómiájának is köszönhető... na de lassan annyit írok, hogy illene nyitnom egy új topicot :-D

4. Zizisicc (válaszként erre: 3. - Böbe83)
2008. okt. 10. 15:41
Nagyon kis ravasz vagy! :o)
2008. okt. 10. 15:40
Írok ide, hogy aztán megjelenjen az általam hozzászólt fórumok között, és lássam hogy halad ez a topic :D
2008. okt. 10. 15:39
Ez egy szép fórumindító volt, sok sikert hozzá! :o))
2008. okt. 10. 15:36

Sziasztok!


A topikot azért nyitottam, hogy nyugodtan kitárgyalhassuk a címben említett témákat.


Mindenkit kérnék a nyugodt hangvétel megtartására, a személyeskedések és sértések elkerülésére.


Bárki nyugodtan hozzászólhat a témákhoz, tudásától függetlenül. Tudása, esetleges kisebb vagy nagyobb hiányosságai miatt senkit ne érjen hátrányos megkülönböztetés!

1 2 3 4 5

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook