Alternatív terápiák és diagnosztikai módszerek fizikai, kémiai, biológiai alapjai (beszélgetés)
Vikta:
A rezgőkör frekvenciája is méret függő!
Az indukció a tekercs menetszámától - tehát a drót hosszától függ. A kapacitás pedig a kondenzátor felületétől.
Közben jutott eszembe, hogy a Röntgen sugárzásból csak a gamma jelent veszélyt. Az alfa és béta bár szintén áthatoló sugárzás mégsem roncsolnak.
Az jutott eszembe, hogy ez azért lehet, mert a hullámhosszuk eltér a sejtek, vagy a DNS atomjainak méretétől, így nem gerjesztik azokat.
Remek ötlet az új topik!
Maximálisan egyetértek a fórum indító soraiddal!
851. Pirosalma-re
Elismerem azt nem lehet objektív mérési eredménynek tekinteni ha csak szimplán jobban érzed magad a kezelés után.
Viszont itt van elég hely, és pont ebbe a témába vág Dr. Abrems vizsgálati módszere. - pillanatnyilag nincs tudományos magyarázat, kivéve a kvantum fizikát és a parapszichológiát (amit általában még tudománynak sem tekintenek)
Tehát a módszer lényege. A jó doktor rájött, hogy a beteg hasát kopogtatva minden betegségnek van egy területe ahol megváltozik a kopogtatás hangja.
Addig kísérletezgetett, amíg rájött, hogy a beteg nem is kell a vizsgálathoz, elegendő egy bioszinkron mintája - vér, haj, bőr, köröm. Azt is megfigyelte, hogy minden betegséghez tartozik egy ellenállás érték amit bekapcsolva átvihető az információ.
Itt látható a készüléke az Oscilloclast.
Természetesen őt is meghurcolták..
persze, mert kiírtam egy fórumot, hogy miért hisznek az emberek a természetgyógyász stb... miért hozzájuk fordulnak segítségért, és aztán pirosalmáék úgy elbeszélgettek a kvantumfizika rejtelmeiről, hogy kénytelen volt új topicot nyitni :)
De látom te alternatív gyógymódokkal foglakozol. Én nem :) Tulajdon képpen nem vagyok az alternatív gyógymódok ellen, de legtöbb esetben a terápia kiegészítéseként, és nem helyettesítéseként kéne ezekkel számolni. Csak sajnos az a tapasztalatom, hogy a mai egészségügyi rendszerben könnyen elvész a beteg... akiről végülis az egész szólna. Szerintem ez az egész valamelyest a társadalom anómiájának is köszönhető... na de lassan annyit írok, hogy illene nyitnom egy új topicot :-D
Sziasztok!
A topikot azért nyitottam, hogy nyugodtan kitárgyalhassuk a címben említett témákat.
Mindenkit kérnék a nyugodt hangvétel megtartására, a személyeskedések és sértések elkerülésére.
Bárki nyugodtan hozzászólhat a témákhoz, tudásától függetlenül. Tudása, esetleges kisebb vagy nagyobb hiányosságai miatt senkit ne érjen hátrányos megkülönböztetés!
További ajánlott fórumok:
- Preimplantációs Genetikai Diagnosztika (PGD)
- Mate tea, az egészségünk alternatívája!
- Ezo-gyermeknevelés, a problémák alternatív megközelítése
- Ahol a betegnek kell diagnosztizálni magát!
- Volt már köztetek olyan, akinek "későn" diagnosztizálták a terhességet?
- Ki tud valamit (esetleg tapasztalatból) porokeratosis mibelli bőrbetegség kezeléséről? Alternatív módszerek is érdekelnének!