Álometetés! Mikor hagyjuk abba? (beszélgetés)
Khmmmm...két hósan sírni hagyni...nem tudom.
Az én fiam 16 hónapos,még soha nem aludta át az éjszakát. A mai napig 5-fél6 között kéri a reggelijét.
De nem is hagytam soha ordítani.
Hát ez az! Hogy lehet egy 2 hónapos gyereket ordítani hagyni, mint inkább megetetni?
Gratulálok az anyucinak, hogy 2 hónap után végre át tudja aludni az éjszakát. :SSS
Szerintem MOST egy kis türelem, kitartás, Anyuka :)
8hó változások kora, mozgásfejlődés-ugrás, szeparációs félelem stb.
Adj még egy kis időt Neki :)
12 hó körül, ha nagyon zavar az "álomcici" megpróbálhatod a teás vagy a bőgetős(ha van szíved hozzá) verziót.
Minden gyerek más, a nagylányom már a KÓRHÁZBAN átaludta az éjszakát, a kislányom 6-8 hetesen, a 22hónapos fiacskám meg még 2-3szor szopik éjszaka hatalmas adagokat!
Én 6 hósan szoktattam le a kisfiam... Nem mentem be hozzá, gondoltam itt az idő. Este jól bekajált, első éjjel 2-3x kelt, 5-10 percet sírdogált, elaludt. Reggel kapott enni. Második nap már csak 1-2x ébredt, harmadik naptól meg átaludta az egész éjszakát.
Elég nehéz megállni, hogy az ember ne menjen be, de muszáj egyszer túlesni rajta, utána mindenkinek jobb. :)
nálunk 2 hósan még 3-4szer evett, de hát olyan kis picike még. éhes csalk nem hagyom ordítani szegénykét?
na de 6 hósan már nem volt vele elnéző
van h beválik. én 6 hónaposan csináltam vele mert még mindig 4szer kelt. ált. csak vizet vagy teát kapott, így később nem kelt fel.
de most 9,5 hós de még 1 szer eszik mindig hajnalban. éhes ez ellen nin csmit tenni.
További ajánlott fórumok:
- Bőgőmasinák 2. Hagyjuk sírni a babát?
- Mikor és hogyan hagyjuk abba a szoptatást?
- Ha egy fiú egyszer világosan megírta nekem, hogy nem szerelmes belém és hagyjuk békén egymást, akkor miért érdeklődik a hogylétemről?
- Az 1 éves 4 hónapos cicának testvérei születtek, 3 napja ő is újra szopik, hagyjuk vagy próbáljuk elválasztani?
- Hogy hagyjuk el az éjszakai 3-szori cicizést 16 hónapos babánál?
- Az normális, hogy hagyjuk a gyereket órákon át odacsinálni a szőnyegre, szekrény mellé, ágyra és nem adunk rá pelust?