Aloe Vera és a teherbeesés (beszélgetés)
Sziasztok! Én is csatlakozom Csibe78-hoz, mert hasonlóan hozzá, én is szedtem terhesség előtt a Maca kapszulát, hormonjaimra, és a méhpempőt termékenységem fokozására. Nagyon rossz diagnózissal indultam, de 2 hónapi szedés után sikerült a terhesség - persze más is kellett hozzá ;)
A terhességem alatt szedtem a B12-t és Folsavat a 12.hétig.
Jók a termékek, csak drágák, ha a családnak akarom adni, akkor iszonyat. A rendszer ismerői azt mondják, hogy a fogyasztók 2-3 ezerrel többért juthatnak hozzá, mint amennyi a valódi ára. :(
Szia Szaffi!
Gondolom a gyomorsavtól fáj a hasad,szerintem meg kellene próbálnod inkább a natur gélt inni,mert a tőzegáfonya sajnos azoknál akiknek érzékenyebb a gyomruk problémát okoz.Arra figyelj ,hogy 1 hónap alatt lejár a szavatossága.Ha újra veszel próbálj mást, nekem a barackos is bevált a kicsilányomnál,de a férjem a naturra esküszik.
Azt sem tudják sokan ,hogy 2-3 nap után ha valami probléma van a termékeinktől 100% -os áron visszavesszük.
Szia!
Én barackosat és natúrt iszom, de soha semmi panaszom nem volt. Próba? Az áfonyásról hallottam, hogy lehet ilyen mellékhatása, ezért nem ilyet rendeltem.
Sziasztok!
Már egy hónapja rendszeresen iszom az áfonyás aloét a Forevertől!
Viszont pokolian fál tőle a gyomrom. Tapaszalt valaki hasonlót?
Sziasztok!
végigolvastam a itt leírt hozzászolásokat és egyet értek azokkal akik dicsérik az ALOE VERÁT.Igaz csak az FLP-s a 100%-ig tiszta gél.A gyogynövényboltokban kaphatók még készítmények de 1. azok nem 100%-ig tiszták
2. más a javasolt napi adagjuk
3. nincs egyiken sem rajta a MAGYAR TERMÉSZETGYÓGYÁSZOK SZÖVETSÉGÉNEK a pecsétje.
(És még a többi engedélyel sem rendelkeznek amivel az FLP igen)
Jól gondoljátok meg ha vásároltok,hogy ha már pénzt adtok ki akkor azt vegyétek ami 100%-ban tiszta és bizonyiték van róla ,hogy minden téren megfelelő.....
Ja! a baba programja pedig igen is jó!
Csak azt tudom írni amit CSIBE78 A 14. ÜZIBEN
Sziasztok! Én rengeteg termékét fogyasztom és használom az FLP-nek. Van külön baba-mama projektjük is, különböző készítményekkel. Ami biztos, h nekem 1,5 évvel ezelőtt abba kellett hagynom a fogamzásgátlót, mert vérzékeny lett tőle a méhszájam, és egészen augusztusig nem volt normális menzim, tehát több, mint 1 évig, gyógyszerrel sem. Augusztusban elkezdtem fogyasztani a berry levet és b12+folsavat (meg még mást is, de ennek e 2őnek a hatása a fontos) és láss csodát augusztusban és azóta is teljesen normális vérzésem és ciklusom lett...
Tehát ártani nem árt, az tuti.
A barátnőméknek pl egyből segített a baba-mama program, rögtön utána teherbe is esett
Attól ne félj,hogy-e miatt nem jön össze.
Ha teljes mértékben bízol a dokidban,nem lehet baj.
Mondjuk,mire én rá találtam a dokimra elötte járkáltam ide oda.
mindenféle vizsgálatra,senkji nem tudta megmondani mi a bajom.
Hozzá elmentem rákszűrés,eredmény rossz,ismétlés ugyanaz.
Azt mondta nem várunk,megműt.
5 HÓ MULVA BABA.
MONDJUK AZ ÉN ORVOSOM OLYAN,HA ALUDNA KÖZBEN IS SIMÁN RÁ BÍZNÁM MAGAM.
iMÁDOM.
nÁLAD AZÓTA CSINÁLTAK RÁKSZŰRÉST?????
MOSTANI MILYEN??
Hát,tényleg elég sok minden volt.
Én mindig a műtétemre fogom,hogy bizti azért esek ilyen nehezen teherbe.
Ti mióta próbálkoztatok most,vagy elsőre összejött?
Gondolkodtam azon is,hogy elmegyek természetgyógyászhoz,hátha...
Nem,pont hogy ez után könnyen estem teherbe.
Elötte próbálkoztunk,nagyon sokáig.
Igen conisacio + criokaterisacio egyszerre
+ elötte volt két bartolin ciszta
Conisatiód volt?
Nekem az volt 4 éve:((.
Mit mondott a doki,hogy a műtéted nehezíti a teherbeesést?
Húúúú,nekem nagyon sok problémám volt.
Elsősorban nőgyogyi.
Azt nem tudom,hogy hogy lehet jól választani.
Nekem kapásból szimpatikus volt,egy idősebb korú nőhöz jártam,de tényleg aranyos szimpi nő volt.
A természetgyógyász után,volt egy méhnyak mütétem,és rá 5 hónappal késöbb terhes lettem a törpikémmel.
Ma 5 éves a drágám.
Szia Are!
Te milyen problémával mentél el természetgyógyászhoz?
Hogy lehet jó természetgyógyászt találni,választani?
Hát azt most meg nem mondom pontosan mi a neve,gyógynövény boltban tuti kapsz.900ft körül van.10db van benne,97% aloe tartalommal.
A nektár,az tudom,hogy Forever Livinges volt.
Énis ismerem,természet gyógyász ajánlására kezdtem el használni.
Mivel nálam sok minden változott,sok mindenben segített.
Van egy 5 éves kislányom,aki nagyon sokat volt beteg,hosszabb ideig neki is adtam az aloe-vera berry nektár gélt "áfonyás",azóta sokkal ritkábban beteg.
Én az aloe vera ampullát iszom,az is nagyon jó.
Én is elégettett vagyok az aloa verás készítményekkel. Sebkezelésre használom és nagyon beváltak. :)
Azt viszont nem tudtam, hogy a teherbeesést is elősegíti...:O
Sziasztok!
Én egy konkrét példa vagyok rá, hogy a termékek segítettek a teherbe esésben. Nekünk is volt egy fél lombikunk, de a beültetésig nem jutottunk el, mert nem ellenőrizték rendesen a hormon szinteket, és annyira magas volt már, hogy ha tovább megyünk lehet, hogy ott is maradok.
Ezután ismerkedtünk meg a céggel, és kezdtük fogyasztani a termékeket.
A teherbeesés elősegítésére:
maca: (spermaszám növelő, és élénkítő hatás)
méhpempő: elősegíti a megtermékenyítést, felkészíti a szervezetet a teherbe esésre
tőzegáfonyás gél: véd a felfázás, ciszta kialakulás, méh-, petefészek gyulladás ellen.
A terhesség alatt:
Folsav+ B 12 minden képpen ajánlott
Ásvány tabletta
Calcium
Natur gél
Ha valami bővebben érdekel tudok küldeni infót róla, de priviben.
További ajánlott fórumok:
- Kismamák, és akik most (2013) tervezik a teherbeesést
- Leiden- mutáció és a teherbeesés/terhesség
- Babaprojekt - próbálkozók, sikeresen teherbeesők
- A teherbeesés gondolatátol-az első biztos tesztig és onnan tovább..
- Akik 2010 március-áprilisában szeretnének teherbeesni!!!:-)
- A tökletes időzítés - avagy a teherbeesés fortélyai