Aloe Vera és a teherbeesés (beszélgetés)
Teljesen tisztán emlékszem a problémádra és nagyon örülök, hogy rendbejött az emésztésed, mondtam, hogy használni fog, csak kitartó legyél. Teljesen jó terméktapasztalat! Szuper!!! Mennyi idő kellett hozzá, mennyi ideje iszod a gélt? Fields of Greens tablettát - vagy más FLP-s készítményt pl. Tea, Lite por - is fogyasztottál mellé? Bocs, de már nem emlékszem, hogy anno miket ajánlottam még, ill. azokból választottál-e valamit.
Mivel a kislányod még nem múlt el 2 éves, én inkább a Natur Gélt ajánlanám - főleg ha már megszokta az ízét. Ihatja egyébként már a barackos gélt is, de az elég darabos, és tapasztalatom szerint általában a nagyon kicsik (a gyerekeim sem) nem szeretik az állagát. Nálunk a Natur Gél és a Berry Nectar megy a gyerekeknél, viszont nem éhgyomorra (reggeli után kb. 5-10 perccel), mert a lányom (5 éves) gyomrát megfájdítja. A fiam (2,5 éves) viszont simán le tudja nyomni a 0,3-0,5 dl Berry-t. A Kids-et, a C-vitamint és a méhpempőt (Royal Jelly) fogyasztják még és szerencsére elég energikusak még így a tavaszi fáradtság közepén is. Pont tegnap szólt a bölcsődei dadus a feleségemnek, hogy a fiam mostanában teljesen fel van húzva, állandóan pörög, mint a búgócsiga. Ezt már otthon is tapasztaltam, amikor még este 9-kor énekel az ágyában, hajnali 5:30-kor meg már kiabál és kéri a kakaóját. :O))
AirMan, el is felejtettem mondani, hogy kezd helyrejönni az emésztésem! Igaz elég hosszú idő kellett neki, de használ az aloe gél:))
Biztos emlészel, hogy emlitettem a több éven keresztül szedtem hashajtót...Eljutotam oda, hogy van mikor minden nap de 2-3 naponta biztos magamtól tudok elmenni, semmit nem szedek, iszok rá az aloen kivül:) (Bocsi a témáért mindenkinek)
Ez nekem nagyon nagy dolog! Állandóan puffadtam, szúrt a hasam, beöntések, csak szenvedés volt nagyon sokáig...:)))
Azt akartam még kérdezni, hogy a natúr vagy a barackos az erősebb? Mayának adom a natúrt, igaz már nem fintorog úgy mint régen az izére, de lehet lecserélem neki barackosra...mi a véleményed? Vagy a nature a legjobb???
Puszika
Köszi
Sajna még nem vagyok állapotos,csak rajta vagyunk az ügyön.De elkezdtem inni,hogy amíg összejön a baba,pár kilótól megszabaduljak:)És mivel az első babánál rengeteg kilót felszedtem,szeretném ezzel kiváltani majd akkor is a vacsit,hátha így könnyebb lessz majd tartani a súlyom.Köszi a választ.:)
Zsuzsi
15 kilót hiztam, nem voltam elhizva egyáltalán, mondhatni csak a pocakom nőtt!
Én sokszot vagy Hamlettet ettem vacsira vagy ezt a turmixot! Szerintem ennek is volt köszönhető, hogy nem hiztam túl sokat!
Nyugodtan igyad!!!
És segített,hogy ne hízz "feleslegesen"?
Érdekel!:)
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy a forever lite turmix italport terhes kismama is ihatja mondjuk vacsira?
(Vagy regelli +vacsira?)Nem árthat a magzatnak?
A csoportomban az elmúlt 1-2 évben született 5 "aloés" baba, köztük egy ikerpár is. Koraszülés vagy bármilyen rendellenesség egyiknél sem mertült még fel - ne is legyen! -, sőt! Az iker lányok is 9 hónapra és 2 kg felett születtek.
Egyébként valahol azt olvastam, hogy az elmúlt években, illetve mostanában nagyon sok "indigó" gyerek született/születik, akiknek nem kell dolgokat magyarázni, valahogy maguktól csinálják, állandóan segítkeznek - sokszor erejük felett -, ki nem állhatják a kiabálást, a veszekedést, stb. stb. Állítólag ők fogják visszafordítani az elődeink és a mi generációnk által elkövetett hibákat, a Föld és javai elpuszításának folyamatát.
Az én 2 éves fiamra teljesen igazak a fenti jellemzők, és lehet, hogy a Te lányod is ilyen, illetve ilyen lesz!
Köszünjük:)
Amikor megszületett mindenki azt mondta, hogy tiszta apja..most ,hogy formásodik, növöget egyre többen mondják, hogy rám hasonlit:))
Jól vagyunk köszünjük! Nagyon fejlódik a kisasszony! Mondhatni mindent előbb csinált mint "ahogy kéne " neki! Lehet az aloés cuccoktól amiket szedtem terhességem alatt?:DD
Nem kakil a drága csak ez zavar, van mikor 1 hét telik el..bár sokan megnyugtattak, hogy anyatejes babáknál normális ,mert elhasznál mindent a szervezet, igy nincs ürülék;)
Puszóó
Az én öcsémék másfél évig gondolkoztak azon, hogy drágák a termékek és inkább minden féle orvosi vizsgálatra, hormonkezelésre és majdnem lombikprogramba kezdtek, mikorra eldöntötték, hogy adnak egy esélyt az FLP termékeinek.
2Go-t, C-vitamint, barackos gélt, Ultra Lite port fogyasztottak - a többiben nem bíztak - és így is 2 hónapon belül teherbe esett az öcsém felesége, március közepére várják a kisfiukat. (a terhesség alatt már csak FLP-s készítményeket fogyaszt a kismama)
Adj egy esélyt a dolognak és fogyaszd legalább 3-4 hónapig, hogy a hatása is meglegyen. Légy türelmes. Ha összejön a baba, akkor nem volt drága. Ha még ez után is várnod kell, akkor viszont jól feltöltötted a szervezeted és talán nagyobb esélyed van egy lombikprogramhoz is.
,sziasztok!!
segitségetek kérem.
endometriosisom és cystaim vannak.spontán nem estem teherbe és volt novemberben egy lombik baba beültetésem,de sikertelen volt sajnos.
ugy olvastam és van olyan ismerösöm aki ezzel foglalkozik vmi nagy fejes a cégnél és ö ajánlotta.
szerintetek.??
,éregtelenitö teat.macát.aloe2go,méhpempő.
ez oké is hisz ártani nem ártanék vele de elég drága.
érdemes megvenni???válaszotokat köszönöm!!
Nagyon szívesen!
Gyönyörű a kislányotok! Tiszta apja, - csakúgy mint az én lányom. ;O)
Jól vagytok?
Szerintem egy adag turmix megivása este sokkal több tápanyagot juttat a szervezetedbe - és a tejbe is -, mintha ennél valami hagyományos vacsorát - főleg ha este lefekvés előtt még bedobsz két ásványi anyag tablettát 2 dl vízzel.
Szivesen!
Szerinted ha esténként csak turmixot iszok azzal csökkentem a tejcsi tápértékét? Mármint attól félek, hogy nem lesz olyan tápláló a tejem mint mondjuk ha eszek egy normális vacsit!
Igy hamarabb lesz éhes Maya is..
Próbálnék kevesebbet enni, de félek, hogy ez a tejcsi rovására megy....
puszik és köszönöm megint!!
Szia! Nagyon szívesen!
Szoptatós kismama tejképzését segíti a Lite / Ultra Lite por, amely tökéletes táplálék-kiegészítő és fenntartja a fehérje-szénhidrát egyensúlyt. Tejjel vagy kedvenc gyümölcslevünkkel összekeverve a Lite por vitamin-, ásványi anyag-, fehérje- és szénhidrátbombát jelent. Nem tartalmaz cukrot és mesterséges tartósítószert. Két kellemes ízben – csokoládé és vanília – kapható.
Hasfájós és nyugtalan kisbaba születésének elkerüléséért a terhesség alatt és a szoptatás alatt is ajánlott az Artic Sea (Omega 3 és Omega 9 zsírsavak).
Csontritkulás és mozgásszervi problémák megelőzése érdekében ajánlott:
- Aloe Natúr Gél
- Nature-Min (tengeri üledékes ásványi anyagok)
- Calcium (amely kalcium mellett tartalmaz még magnéziumot és D-vitamint is, mely segít a csontba való beépülésben)
A csontok kalcium tartalma a fiatal felnőtt korban kezd csökkenni, majd a kor előrehaladtával, elsősorban a nők életében ez a folyamat felgyorsul. A megfelelő kalcium bevitel biztosításával ez a folyamat lelassítható.
Kb. ennyi, de ebben az influenzás, megfázós időszakban ajánlom még a C-vitamin fogyasztását is.
Jó egészséget!
AirMan köszönöm a segitséget a pocakfájásra!!
Milyen vitaminokat javasolsz szoptatás alatt??
Puszika
Az általad írt "Hipp Natal" terméket nem ismerem, de ha ismerném, akkor sem minősíteném - nem lenne etikus. A Berry Nectar és a többi gél megelőzési adagja 0,3-0,5 dl/nap. Kismamáknak folsav pótlásra B12 vitamint, az ásványi anyagok bevitelére pedig Nature-Min tablettát szoktunk javasolni a gél mellé. Ez a 3 készítmény elég komplex ahhoz, hogy fedezze a szükségleteket. Javaslom, hogy a fentiekről, napi adagokról konzultálj valamelyik hivatalos FLP orvos tanácsadóval, van köztük nőgyógyász is. Telefonszámokat a barátnődtől biztosan kapsz, ill. rajta van a cég honlapján is.
Ezzel a 3 termékkel nem viszed túlzásba, és ráadásul túl sem tudod adagolni, mint a szintetikus készítményeket.
Ha a költségvetésetekbe belefér, akkor javaslom még a telítetlen zsírsavak (Omega 3, Omega 9) bevitelét főleg a terhesség első és utolsó trimeszterében, valamint a szoptatási idő alatt.
Sziasztok, Berni vagyok. Most bukkantam a fórumotokra...végigolvastam, szeretnék kérdezni.
Pár napja kezdtem el inni a Berry nectart barátnőm javaslatára - aki már az FLP tagja - 0,3dl-jével. Babát szeretnénk, már lehet,h. úton is van :), és azt mondta,h. ha nem vagyok beteges, nincs semmi bajom ,akkor ez elég. Ő is ennyit ivott, mikor babát várt. De ti itt mindenkinek többet ajánlottok. Nem akarom túlzásba vinni és ezerféle kiegészítőt enni, de nem tudom,h. ebben elég folsav van-e, amennyi elég lesz a babának. Tudom,h h. ez nagyon fontos, főleg az elején. Nagy gondot fordítok az egészséges táplálékokra...és itt nem az édesítőszeres dolgokra gondolok, szerintem ezzel nincs gond. De Elevitet, s más hasonló kémiai tablettákat nem akarok szedni, ennél már jobb a Hipp Natal. Tényleg ,erről mi a véleményetek? Előre is köszi a segítséget. Üdv, Berni!!!
szia!
én láttam neten meglehet rendelni:)
elég húzos az ára:)
Köszünjük szépen:))))) !!!!!!
Puszika
..jaj már mi is nagyon várjuk:))
A párom azt mondja nekem egyik nap, hogy mi lesz ha csúnya lesz?:)) Jaj, nagyon elkezdtem nevetni! Kérdeztem tőle, hogy ha az lesz akkor visszadjuk??:D
Mondtam neki, hogy nekünk ő lesz a legszebb!!..meg amúgy se gondolom, hogy csúnya lesz!!Olyan bolond,nem? :)
Puszika!! igyekszem vigyázni!:)
az meg mán' jó lenne, ha Maya megmutatná végre a pofikáját!!!:))
További ajánlott fórumok:
- Kismamák, és akik most (2013) tervezik a teherbeesést
- Leiden- mutáció és a teherbeesés/terhesség
- Babaprojekt - próbálkozók, sikeresen teherbeesők
- A teherbeesés gondolatátol-az első biztos tesztig és onnan tovább..
- Akik 2010 március-áprilisában szeretnének teherbeesni!!!:-)
- A tökletes időzítés - avagy a teherbeesés fortélyai