Aloe Vera és a teherbeesés (beszélgetés)
SZIA MONGI!
A teákat nem kell hónapokig inni,,,ezen az oldalon én kezdtem el,,első hóban teherbe estem vele,de sajna elment a baba!
azóta folyamatosan ajálgatom mindenkinek!
volt aki el is kezdte inni!
már nyolc csajnak,az első próbálkozásra bevállt!
ha érdekel,melyiket hogyan kell inni akkor szívesen leírom!:)))
Ja,bocs,azt értem,hogy hogy segített,csak hogyan kell a kettőt inni?
Az ismerőseid,akik ezektől a teáktól teherbeestek,már több hónapja próbálkoztak?
Hogy érted,hogy a málnalevél és a palástfű segített?Azokat,hogyan kell inni,lehet,inkább azt próbálnám meg most!:))
Az aloés cuccokat meddig kell inni,vagy a teát,hogy legyen valami hatásuk?Fél év,egy év?
Szia!
Igen,sajnos mindet szdem!
ebből a maca,az e vitamin és a gynex és a méhpempő
mind a termékenységet növeli!
de sajna pém így sincs!
most a hormon vizsgálat eredményéből,remélem kiderűl mi a baj!
a maca a pajzsmirigy hormonokra van jó hatással!
férfiaknál,180%-kal növeli a sperma számot,200% növeli a libidót!
a málnalevél és palástfű ami segített,
nem csak nekem,több csaj is ezzel a két teával,rögtön az első ciklusban teherbe esett!
de azt sem iszom már,mert nincs kedvem sz....ni vele:)))
Hidd el,az aloe bármelyiknél többet ér!
abból is az flp-s Aloe vera berry nektár gél!
a neten is megtudod rendelni.
ww.buynet.hu/product.php?productid=55555758
EZEN AZ OLDALON A LEGOLCSÓBB!
Hűűűű,ezeket mind szeded?Mióta?
Én külön-külön próbáltam már egyet kettőt,pl.méhpempő,folsav,teák,de mind csak 1-2 hónapig,mert úgy éreztem nem érnek semmit,aztán gyors feladtam.
A Gynevacban nagyon bíztam,de ez se jött be.
Az aloe verás termékeken gondolkodom mostanság,de egy vagyonba kerülnek,úgyhogy még nem tudom mi tévő legyek.Barátnőm is szedte/itta őket,de nem segített neki,pedig mások esküsznek rá.(Mondjuk ez mindegyik másik szerre is igaz):)
A Macát miért szeded?(Igazából,fogalmam sincs mi az,de mintha rémlene a neve:D)
szia csibe!
az ampulla az nem flp-s termék!
a berryt 6000 ért vettem!
Ezek is FLP-s termékek mind? Melyik az az aloe-vera ampulla, mert én ilyenről még nem hallottam a cégnél.
Ha nem vagyok indiszkrét mennyiért sikerült megvenned a berry-t?
Szia Mongi!
Sajnálom, hogy még nem sikerült! Mióta próbálkoztok már?
Én nem tudok róla, hogy üzletben ezt a fajtát lehetne kapni, és amúgy is tilos a cégszabályzat szerint árulni kiskereskedelemben. Különféle cégek termékeit már láttam sok helyen, jóval olcsóbban, de az ihatatlan és rosszabb minőségű.
Én úgy tudom, hogy csak magától a cégtől, vagy olyan embertől szerezhető be, aki már kapcsolatban van a céggel.
szia mongi!
szedem a macát
e vitamint
méhpempőt
c vitamint
folsavat
magzatvédőt
gynexet,ha éppen eszembe jut
aloe vera ampullát iszok
most megrendeltem az aloe vera berry nektár glt is,egész jó áron:)))
de még ennyi szarral sem megyek semmire!!
a gynevacon már túl vagyok
de nem használt semmit!
most voltam hormon vizsgálaton,jövöhétre lesz meg az eredmény!:))
és veled mizu?mesélj már valamit!
Are!Mi mostmár minden babatrvezős fórumban talizunk,mi?:)))
Mit kezdtél el szedni/inni?
köszi a választ!
és gratula!
jó lenne ha nekem is segítene!:)
Gratulálok!:))
Nekünk még mindig nem sikerült.:(.Üzletben vagy reform patikában be lehet szerezni ilyen cuccokat?
A Gergővel a fél lombikom után kezdtem a céggel megismerkedni, és kb. fél évre rá ultrahang kép volt a kezemben, és a karácsonyfa alatt :)
Terhesség után is ittam a berry nectart, és még 1-2 táplálékkiegészítőt, de nem a teherbeesés céljából, hanem csak az egészségem érdekében, de úgy látszik ennyi is elég volt, mert a Gergő után 2,5 évre ismét terhes vagyok :) Bár ez a babó nem tervezett volt, de nagyon örülünk neki :))))))
Szia csibe!
meddig szedted elötte,mennyi idő után jött össze a babóka?
Nekem sem váltak be most a terhesség alatt (sem) a sokak által dicsért gyógyszertári magzatvédő vitaminok, bár a dokim addig erőlködött, hogy azért vettem egy dobozzal. Kár volt, mert nem bírta a gyomrom.
Így inkább áttértem a flp vitaminjaira folsav+B12 (4. hónapig), ásványi anyag tabletta, kids + halolaj kapszulára, és azóta semmi problémám + a vérképem is tökéletes lett.:)
Köszönöm a gratulációt, örülök, hogy egyre több fiatal, várandós anyuka gondolkozik el azon, hogy mennyire felelős azért, hogy milyen csecsemő, gyerek és végül felnött lesz abból a pici babából, ami a pocakjában van. Kár, hogy sok orvos nem ismeri el a természetes alapanyagú táplálékkiegészítőket, s nyomatják a gyógyszertári "szemeteket".
Jó egészséget!
1 éves és háromszor szoptatom még naponta.
A Kids-ből napi egy elrágása elég?
Azt aláírom tényleg, hogy a férfiakon is sok múlik, és még azzal is, hogy ha tényleg minőségi ételeket fogyasztunk, azzal sokkal egészségesebb gyermeket kapunk ajándékba. Igaz én nem aloéval tettem ezt, de nagyon egészséges lett a kisbabám és szerintem másabb, mint a többi baba:-))
Én nekem sem kellett orrszívózni a 13 hónap alatt, és ezen sokan csodálkoznak, hogy hogy nem? Hát mert egészséges:-)) és jobban regenerálódik.
Ráadásul a mostani babámmal nem is vagyok egyáltalán rosszul. Semmi émelygés, semmilyen fáradékonyság. milyen sok kismama adna hálát, ha ezt tudná:-))
Gratulálok AirMan!
A méhpempőt én is naponta egyszer szopogatva fogyasztottam, nem ciklusfüggő. Akitől vettem, azt mondta, hogy stresszre is kiváló, ő 2-t is bedob, ha feszültebb, baja nem lesz senkinek, mert nem lehet túladagolni.
Tudja valaki, hogy szoptatósként mi ajánlott a kismamának, hogy feltöltse a vitaminháztartást, mert mindent kiszív már a cseppi, és jönnek a téli bacik(a terhesvitamintól meg csak híztam--növelte az étvágyam--). Köszike
Kedves leendő kismamák és kispapák! A baba projekt sikere sokszor nem a hölgyön múlik... sőt, mostanában stresszes férfi társaim - főleg az ülő munkát végzők - hímivarsejtjei igen lusták és elégtelen számúak. Ezen kívül számos károsító tényező (dohányzás, alkohol, hiányos táplálkozás, stb.) ezt még egyéb dolgokkal is tetézi.
Az FLP baba projektje a férfiak közreműködésére is számít és ugyanúgy ajánlja a termékek fogyasztását a leendő kispapáknak is. Egészséges szülőktől várható egészséges gyerek!!!
Egyébként az én feleségem is csak FLP-s terméket fogyasztott a második gyerekünkkel és összehasonlíthatatlan a két gyerek fejlődése és idegrendszere. A második gyerekünk nem volt hasfájós, 11 hónaposan már stabilan járt, nagyon jól alszik, kiváló az anyagcseréje, egy oltásra sem lázasodott be, gyakorlatilag orrfolyáson kívül 14 hónap alatt nem volt betegsége!
Termékek: Aloe Vera gél, Arctic-Sea, Nature-Min, Kids Szoptatás alatt: Lite por, Tea
Szia!
A méhpempőt a méhek társadalmában a királynővel etetik, ezért ő kb. 6X nagyobb, mint az átlag dolgozó, és sokkal tovább is él. És ugye az sem mellékes, hogy ő rakja a petéket, és nem keveset.
Tehát a méhpempő jó hatással van a peteérésre.
Szerintem bármikor kezdheted szedni, hisz nem gyógyszer, és nem kell vigyázni, hogy pontosan kezd el szedni, nincs mellékhatása, stb.
Az adagolás mindig rajta van a dobozon, de én úgy emlékszem hogy naponta egyet vettem be belőle.
Szia!
szeretném megkérdezni,hogy a méhpempőt mindegy hogy mikor kezdem el?
ez ciklustól független??
és mennyit lehet szedni naponta??
és mire jó tulképpen??
További ajánlott fórumok:
- Kismamák, és akik most (2013) tervezik a teherbeesést
- Leiden- mutáció és a teherbeesés/terhesség
- Babaprojekt - próbálkozók, sikeresen teherbeesők
- A teherbeesés gondolatátol-az első biztos tesztig és onnan tovább..
- Akik 2010 március-áprilisában szeretnének teherbeesni!!!:-)
- A tökletes időzítés - avagy a teherbeesés fortélyai