Almaecet, mint csodaszer... (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
te hova szedted????:)))Hova akarsz még fogyni???
:D
most látom milyen hülyeséget írtam...
helyesen:
Gyakori probléma, hogy a gyomorsav TÚLtermelését segíti...
Húha, ahogy látom van érdeklődés az almaecet iránt.
Nos nem javaslom, pláne nem hígitatlanul. Lehet, hogy segíti az emésztést, de milyen áron? Gyakori probléma, hogy a gyomorsav termelést segíti, így a visszaszivárgó gyomorsav szétmarja a nyelőcsövet, és a gyomro. Jó kis gyomorfekély és társai lehetnek a következményei.
Fogyasztani nem fogyaszt, hacsak nem diétázol mellette, akkor meg ugye minek kínozza az ember magát az almaecettel. Sok cikkben lehet olvasni hogy serkenti az anyagcserét, ilyen olyan vitamin van benne. Hát lelke rajta, aki elhiszi, hogy ettől egy grammot is lehet fogyni...
Fogyókúrához nem igazán próbáltam. De 1,5 liter vízhez hozzákevertem annyit, hogy kellemesen savanykás, amolyan limonádé szerű ital legyen.
Nyáron nagyon jó hűsítő. (Szerintem) És ha még fogyaszt is...
Én édesítőszerrel ittam kb 2 hétig, de nem bírtam az ízét még így se, szabályos hányinger kerülgetett minden alkalommal.
Van rágótabletta és kapszula formában is, szedtem hónapokig minden étkezés előtt, semmi változás nem történt, nem használt semmit.
Az anyukám (76 éves) ezzel a módszerrel fogyott le, egy év alatt 20 kg-ot. Semmi mást nem változtatott az étrendjén és nem is tornázott.
Kiegészítette még étkezésenként 1-1 evőkanál mustármaggal, amit bő vízzel rágás nélkül nyelt le.
Ha étkezés után iszod, elvileg nem marhatja a gyomrod.
Szia v.erika!
Nem étkezés előtt kell inni? És ha megkérdezhetem mennyit fogytál vele és mennyi idő alatt?
És köszi az infót Zizi74! Utánaolvastam!
sziasztok!
Érdekelne hogy valaki használta e esetleg az almaecetet, állítólag ez a legősibb fogyókúrás módszer!Használt már valakinek?Mik a tapasztalataitok?
Almaecet kapszula
Valaki hallott már róla valamit? Esetleg szedi valaki?
A cikk, amihez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
További ajánlott fórumok:
- Hiszel a homeopátiás csodaszerekben? Én nem.. Győzz meg az ellenkezőjéről
- Caralluma MaxSlim - Béres Alexandra csodaszere
- Az új fogyókúrás csodaszer
- Ötletek a tüdőbe inhalálás/porlasztás útján bejuttatható regenerálókról és azok hatásairól ( gyógyszerek, illóolajok és egyéb csodaszerek )
- ZSELATIN. ..... mint olcsó csodaszer?!
- Kisfiam ruhájára ment az Aktiferrin (vas) csepp. Most olyan mintha rozsdafoltos lenne. Tud valaki valami csodaszert amivel kijön?