Álláskeresés (beszélgetés)
versenyvizsga csak a köztisztviselőknek kell, közalkalmazottaknak nem.
Olyan munkakörrre ne jelentkezz.
Milyen munkakörökre jelentkeztél eddig, melyik városban laksz?
Van egy okj-s jogi asszisztens szakmám,és egy szociálpedagógus diplomám,ezenkívül ecdl bizonyítványom,nyelvvizsgám,és tudok vakon gyors-,és gépírni :) (És szeptemberben kezdem a jogi egyetemet,illetve ha indul akkor szeretnék még elvégezni egy két éves kiegészítő képzést a szocpedhez,vmi gyógypedes valamit.De természetesen mindehhez pénz kéne!) De cseszhetem az egészet... :(
Naponta küldök önéletrajzokat mindenfelé,de csak az a válasz jön,hogy kösz,de nem kellesz!És mindenhová kell a közigazgatási versenyvizsga,ami ugye nem kevés pénz.És a vicces az egészben,hogy több olyan embert is ismerek,aki anélkül dolgozik hivatalban,hogy max érettségije van.És még ami dühít,hogy egyrészt hiába csinálnám meg,akkor sem alkalmaznának,másrészt meg ebből van egy szakmám is,két éven át tanultam,majd okj-s vizsgát tettem belőle,de azért még dobjak ki az ablakon 23 ezer ft-ot :S
Persze,az volt az első.De sajnos nem nagyon van olyan ismerősöm,aki befolyással rendelkezik :( És úgy veszem észre,hogy mindenki őrzi,védi az ő kis állását,ezért nem is nagyon segít.Ígéreteket persze kaptam már dögivel :S És a vicces az egészben,hogy egy elég befolyásos alpolgármester a szomszédom,aki szintén ígért már fűt-fát,és mégsincs munkám :S
De igazából nem is a lakóhelyemen keresnék munkát,hanem ott,ahol a párom lakik.Már ott is érdeklődtünk,de nagyon nehéz mindenhol :S
:-( Szomorú ami ebben az országban folyik álláskeresés miatt. Ne aggódj, ha egy kicsit vígasztal, én se találok munkát, komoly végzettségeim vannak, és már 196 álláshirdetésre beadtam a jelentkezésemet, és abból eddig 3 ra hívtak vissza. Nemcsak neked nehéz, szerintem mindenkinek, akinek nincs protekciója:-((( bübüü
hát csajok remélem lesz vmi még idén, mert kiugrok a 9.-ről:-( elegem van
Sziasztok!
Párom keres riasztó szerelési illetve bármilyen biztonságtechnikai munkát.
Ha tud valaki, kérem szóljon.
Pest megye érdekelne és Budapest környéke..
Sziasztok!
Én lakás-vagy családi ház takarítást keresek Budapesten.Referenciám van,erkölcsivel is rendelkezem.
Van több éves gyakorlatom is van.
E-mail:asitha@citromail.hu
Sok helyen a Dechatlonba is keresnek eladókat. Mondjuk fiatalabbakat keresnek,olyanokat,akik szeretnek sportolni (ez a lényeg,nem a képzettség,írjatok be mindent,:D). Lehet neten itt, illetve az üzletekben érdeklődni.
[link] Én is beadtam a jelentkezésem hozzánk,hátha.
Sziasztok. Nem tudom tudjátok-e, Kecskeméten MErcedes gyár épül. Németül tudó mindenféle szakembert keresnek. Gondoltam beírom,hátha segít ez valakinek. [link]
Én is munkát keresek különben. Hajrá,ne adjuk fel :)
Sziasztok.
Ha valaki tudna villanyszerelői, vagy klimaszerelői, esetleg targoncás munkát, nagyon hálás lennék, ha szólna. Pest és környéke!
Férjemnek nincs munkája, két gyermeket kell eltartanunk. Nagyon fontos lenne ha tudna nekünk segíteni valaki. Én sajnos nem tudok elmenni dolgozni, mert van egy 1 éves kislányom, aki még nagyon rám van "szorulva".
Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Ez tényleg röhej hogy mint fiatal pályakezdő pl hiába küldöm el az önéletrajzomat nem vesznek fel mert magasabb fizut kéne adniuk.A másik hogy válasz általában nincs.....a harmadik amin teljesen kiakadtam hogy én mondjam meg mennyit kérek bérnek....na persze aztán kiválasztja azt a hülyét aki a legkevesebbet kéri.Milyen világban élünk??????
További ajánlott fórumok:
- Hatékony álláskeresési fortélyok
- Segítenétek megérteni az álláskeresési járadék milyenségét? :)
- 23 évesen egy normális munkám sincs. Álláskereső vagyok,...
- Csak a papír számít az álláskeresésnél?
- Mennyi most a munkanélküli segély, azaz álláskeresési járadék összege?
- Diplomás munkanélküliség, álláskeresés 2012-ben-segítsünk egymásnak!