Állandó félelem, rettegés valamitől (beszélgetés)
Mit értesz galvánháztartás alatt?
Az elektrolit-egyensúlyt?
Nem vagy vegán véletlenül?
Lehet pszichés ok a galvánháztartás billenése is,asszem.
Akkor lehet másik orvos kéne.Nem okoskodom de van gyógyszer amivel nem fenyeget a hozzászokás veszélye és segithet hogy 1 nyugodtabb állapotból építhetsd magad.
Pszihológus is szóba jöhet.
Neked van minden megoldásra valami kifogásod.
Sok sikert az életben!
De szép gondolat ❤️
"Hogy mennyire sikerül elfogadni az idő múlását és a velejáró egyre rosszabb körülményeket, az útközben szerzett bölcsességtől függ."
Biztos, hogy voltál már mindenhol?
Ez a "nem vagyok való" szöveg lecserélhető, tudtad?
Fene se tudja kimondani jobb vagy magunkba folytani a rossz gondolatokat. Van mindkettő mellett érvelő tábor.
Én azt szoktam mondani hogy olyan szerencsések vagyunk, hogy gondolhatunk arra amire csak akarunk. Így hát teljesen rajtunk múlik hogy belülről meddig tépelődünk valamin, esetleg akarjuk-e rosszullétig túrázni magunkat. Ha elkezdem, felteszem a kérdést hogy van értelme? Aztán elterelem a gondolataimat. Az is előny, hogy egyszerre csak 1 dologra tudunk gondolni. :D
További ajánlott fórumok:
- Megőrüléstől való félelem
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Segítsetek, a másfél éves kisfiúnk fél valamitől!
- Egyik pajzsmirigyem nincs kifejlődve, de a TSH értékem normál tartományban van, viszont valamitől kihullott a hajam...
- Idegen kutyák tartanak rettegésben...
- 20 hónapos kislányom éjjel felsír, mintha félne valamitől. Külön szobában nem marad meg, velünk alszik reggelig. Mi lehet a baj?