Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Alessandro lenmagos majonézes salátája recept

Alessandro lenmagos majonézes salátája recept

Elkészítési idő 5 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

Az Alessandro lenmagos majonézes salátája hozzávalói:
160 gramm előre megmosott zacskós salátakeverék,
1 doboz bio joghurt,
3 kanál majonéz,
3 kanál lenmagpehely,
1 kis doboz zöldborsókonzerv,
1 doboz kukoricakonzerv,
1/2 citrom leve,
2 kanál méz (helyette esetleg folyékony édesítőszer)
2 kanál tökmagolaj (vagy olíva, vagy szőlőmagolaj),
2 gerezd fokhagyma reszelve,
1 teáskanálnyi patikasó,
ízlés szerint: kevés színes bors, esetleg friss vagy szárított snidling, petrezselyemlevél


Alessandro lenmagos majonézes salátája

Az Alessandro lenmagos majonézes salátája elkészítési módja:
Az egészet egy nagyobb zárható dobozba teszem és jól összekeverem. A lezárt dobozt legalább egy órára a hűtőbe helyezem, hogy jól összeérjenek az ízek. Aki akarja 1-2 db felaprított főtt tojással is gazdagíthatja ezt a könnyű, de nagyon finom lenmagos majonézes salátát.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


Az alessandro lenmagos majonézes salátája elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook