Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Alessandro zöldséges tésztasalátája recept

Alessandro zöldséges tésztasalátája recept

Elkészítési idő 30 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

Az Alessandro zöldséges tésztasalátája hozzávalói:
200 gramm zacskós vegyes salátakeverék,
2 doboz kefir,
1 közepes alma,
1 doboz kukorica konzerv,
25 dkg főtt Tricolor durumtészta,
1 zöldpaprika,
1/2 fej karalábé,
3 szál újhagyma,
3 gerezd fokhagyma,
2 db kovászos uborka,
3 kanál reszelt Parmezán sajt,
3 kanál majonéz,
1/2 citrom leve,
2-3 kanál méz (helyette esetleg folyékony édesítőszer),
1 kanál szőlőmagolaj,
1 kanál tökmagolaj,
1 kanál szárított majoránna,
2 teáskanál só,
ízlés szerint kevés őrölt színes bors, friss vagy szárított snidling


Alessandro zöldséges tésztasalátája

Az Alessandro zöldséges tésztasalátája elkészítési módja:
Az almát, a karalábét, az uborkákat, a hagymákat és a zöldpaprikát felkockázzuk. A konzervnek leöntjük a levét, majd egy nagyobb zárható dobozban jól összekeverjük az egészet. Lezárjuk a dobozt és legalább egy órára a hűtőbe tesszük. 2 napig is eláll a hűtőben.

Könnyű, gyors és egészséges saláta.
Jó étvágyat kívánok hozzá!


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


Az alessandro zöldséges tésztasalátája elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook