Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Alessandro zöldséges tésztasalátája recept

Alessandro zöldséges tésztasalátája recept

Elkészítési idő 30 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

Az Alessandro zöldséges tésztasalátája hozzávalói:
200 gramm zacskós vegyes salátakeverék,
2 doboz kefir,
1 közepes alma,
1 doboz kukorica konzerv,
25 dkg főtt Tricolor durumtészta,
1 zöldpaprika,
1/2 fej karalábé,
3 szál újhagyma,
3 gerezd fokhagyma,
2 db kovászos uborka,
3 kanál reszelt Parmezán sajt,
3 kanál majonéz,
1/2 citrom leve,
2-3 kanál méz (helyette esetleg folyékony édesítőszer),
1 kanál szőlőmagolaj,
1 kanál tökmagolaj,
1 kanál szárított majoránna,
2 teáskanál só,
ízlés szerint kevés őrölt színes bors, friss vagy szárított snidling


Alessandro zöldséges tésztasalátája

Az Alessandro zöldséges tésztasalátája elkészítési módja:
Az almát, a karalábét, az uborkákat, a hagymákat és a zöldpaprikát felkockázzuk. A konzervnek leöntjük a levét, majd egy nagyobb zárható dobozban jól összekeverjük az egészet. Lezárjuk a dobozt és legalább egy órára a hűtőbe tesszük.
2 napig is eláll a hűtőben.


Könnyű, gyors és egészséges saláta.
Jó étvágyat kívánok hozzá!

Kategória: Saláták, öntetek receptjei

A receptet beküldte: , júl. 7. 19:26

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook