Alekosz menyasszonyt keres:) (beszélgetés)
Sziasztok!
Szerintem is elsiették és a "főszereplő" nem is tudott semmit róla amikor még a villában volt. Közben meg Olivér már castingolt meg reklámozott. Lehet, hogy Olinak fontosabb volt az egész, mint Aleknak. :))
A műsor színvonala meg szerintem alulmúlhatatlan :D , illetve napról-napra gyengébb. :)
Bedina37, szerintem se lesz nyomi-nyomi. :DDD
Én nem is tudom elképzelni Alekoszt amint szexcsatázik:))
De lehet hogy az én fantáziám szegényes:)
Nem tudom, vajon ő találta ezt ki, vagy a szerkesztők, de teljesen mindegy: elég ízléstelen, megalázó ötletnek tartom, csak úgy, mint az Olivérrel való hajnali bevonulásukat, amikor ők ébresztették álmukból a lányokat.
Én annak idején esetenként belenéztem Benkő műsorába is, de ez már elég távolinak tűnik. Arra élénken emlékszem, hogy a veterán, kanos lantművész viselkedése helyenként ízléstelen volt, modora darabos, helyenként bántó.
Alek kulturáltabb, visszafogottabb, de nem az a típus, akibe egy normális nő beleszeret, ettől ő távol áll. Ha erre mégis sor kerül, annak valódiságában erősen kételkedem.
Ez a műsor főként azért nem tetszik, mert hiányzik belőle az őszinte, nyílt légkör, nemkülönben Alekoszból a közvetlenség.
Itt minden nagyon megrendezett, művi, ezt pedig a néző azonnal észleli és visszatetszést vált ki belőle.
Érdekesek a szexuál-pszichológusnő fejtegetései.
Alek a villában valósággal taszította a lányokat, mindegyik nagy ívben kerülte, mert érdes, bántó volt a stílusa, erőszakosak, rámenősek a módszerei.
Mentalitására a nők lebecsülése, eszközként való kezelése volt jellemző. A tévé-nézőket erőteljesen megosztotta.
Itt az ellenkezőjét látjuk: szerepet játszik, szinte megmosolyogtató a színpadias, teátrális viselkedése, az a határozott érzésem, mivel az ember teljesen nem képes feledtetni a valódi énjét, ilyen, vagy nagyon hasonló ő az életben is.
Mindez nem válik előnyére.
A szexuálpszichológus szerint Alekosz még nem gyűrte a lepedőt igazi nővel.
– Ebben a műsorban az érzelmekre építenek, amik előbb-utóbb megjelennek. A menyasszonyjelöltek állítólag mind odavannak a főszereplőért, csak idő kérdése, hogy az egyikük feromonja hasson rá, és nem tud majd ellenállni. Alekosz most kiélheti a nárcizmusát, azzal, hogy például hercegnek öltözik, szerepjátékot játszik. Rendkívül romantikus férfinak láttatja magát a dicséreteivel, a verseivel szeretné elérni a hölgyek lelkét. De abban teljesen biztos vagyok, hogy nőből való nővel még nem nagyon volt dolga – magyarázta dr. Csides Kata szexuálpszichológus.
Alekosz nem mer szexelni
A VV-villában fáradhatatlanul ostromolt minden ivarérett lányt Alekosz, saját műsorában viszont megszeppent kamaszként viselkedik az érte epekedő nőkkel. Nem volt ez másként a való életben sem.
"Farizmozás tűsarokban
Erőnlétük demonstrálásával nyerhették el Alekosz (32) randiját a villa menyasszony jelöltjei. A lányok gyönyörű tűsarkú cipőt kaptak, ám annyira nem örültek, amikor kiderült: hogy a csini, ámde igencsak kényelmetlen lábbelikben egyensúlyozva kell guggolniuk, miközben Alekosz vizslatja őket, kinek mennyit bír a comb- és farizma. "
de durva feladat!!!!! ez mennyire megalázó már!
jó hogy nem a fogukat nézegeti, mint anno a rabszolgapiacon!
Bosszút forral a kidobott Beatrix
Budapest - Botrányt csinált Alekosz kiejtett menyasszonyjelöltje. Beatrix (28) nagyon csalódott, amiért távoznia kellett a villából, miután azonban szembesült azzal, hogy az okostojás miért hozott ilyen döntést, csalódottságát felváltotta a düh.
hát legalább pénze legyen,szegény pasi:(
Nem egy Adonisz,de tudott venni magának egy ilyen ribizlit
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- Mit szóltok a Kate menyasszonyi ruhájához?
- Pocisan menyasszonyként
- Elfogadható áron szeretnék menyasszonyi ruhát bérelni vagy venni! Tud valaki segíteni?
- Ciki, ha olyan képet teszek fel magamról az iwiwre, amin menyasszonyi ruhában vagyok? De már elváltam..
- Van értelme drága menyasszonyi cipőt vásárolni?